Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most írtam neked a blogodra. Mostanában lesznek meg a pólók, egész pontos időpontot nem tudok. Küldtem neked privit, mivel személyes átvételt kértél. Ott le van írva, hová kellene utalni a pénzt.Mr. Master írta:Srácok, ne haragudjatok, de mivel nem voltam itt az elmult sok hétben, valaki csak röviden összefoglalná, hogy mi a helyzet a polokkal, mert engem nagyon is érdekelnek
grecki írta:Én eddig úgy tudtam, hogy név (egyértelmű azonosító) nélkül nem lehet kezdeményezni utalásokat. Mert m ivan akkor, ha elírod véletlenül a számot és Kispistajózskának küldöd a pénzt?
Varga Tamás írta:Ja, és még valami.
Előtte privátin konzultálj Marcival. Lehet, hogy megérkezett már. Nem biztos, hogy a posta késett. Én is voltam úgy egyik Barcás kollégával, hogy küldtem Neki postán valamit, ő pedig nem tudott róla. Aztán kiderült, hogy megkapta, csak elkeveredett otthonában, és minden rendben volt. A postai tudakozvány elindítása pénzbe kerül, amit ugyan a tranzakció végén visszafizetnek, ha a posta hibázott valamiben. Ha nem, akkor elúszott a pénzed. Szerintem, ezt a hetet még várjátok meg. Ha megvan a feladó vevény, akkor úgysem veszik el a pénz - csak átalakul.
Szerintem, ezt töröld ki, mert megtudhatta mindenki Marci barátunk sOTP-s bankszámla-számát.csababarca írta:hát igen...ez a baj...de majd holnap bemegyek...és körbekérdezősködök...Varga Tamás írta:Most a héten?
Akkor annak kedden meg kellett érkeznie Marci címére!
Másik kérdés.
Akik postai utánvéttel kapják, azok mikorra számoljanak? Sacperkábé'!
volt nincs
itt a csekk amit feladtam...
direkt megkérdeztem,hogy a címzett neve nem kell-e rá...kétszer is mivel először elrontottam a számot...és mondták h nemlionelmessi19 írta: Egy név nemártott vna rá...![]()
De úgyis meglesz, csak késik mert bekell azonosítani a számlaszámot. Persze csak tippelem h ez lehet.
Egy név nemártott vna rá...csababarca írta:hát igen...ez a baj...de majd holnap bemegyek...és körbekérdezősködök...Varga Tamás írta:Most a héten?
Másik kérdés.
volt nincs
itt a csekk amit feladtam...
hát igen...ez a baj...de majd holnap bemegyek...és körbekérdezősködök...Varga Tamás írta:Most a héten?
Másik kérdés.
Most a héten?csababarca írta:még délelőtt adtam fel hétfőnVarga Tamás írta:Csabi!
Mikor adtad fel? A pénzt, amennyiben 17h-ig feladtad, akkor másnap kézbesítenie kellett a postásnak az ország bármely részére.
Marci!
Te meg nézd meg nem kaptál-e értesítőt, ha nem voltál otthon.
Bocs, hogy belekotyogtam, de voltam postás, egy picit tudom, hogy működik a királyi posta (amúgy nagyon szharul)
még délelőtt adtam fel hétfőnVarga Tamás írta:Csabi!
Mikor adtad fel? A pénzt, amennyiben 17h-ig feladtad, akkor másnap kézbesítenie kellett a postásnak az ország bármely részére.
Marci!
Te meg nézd meg nem kaptál-e értesítőt, ha nem voltál otthon.
Bocs, hogy belekotyogtam, de voltam postás, egy picit tudom, hogy működik a királyi posta (amúgy nagyon szharul)
Csabi!csababarca írta:grecki írta:A telefonálás elmaradt, mert kicsit túlzásba vittem a melót tegnap...![]()
Szandi, a te pénzed is megjött. Csababarca, nem tudom mi lehet a tiéddel. Megvan még a befizetést igazoló papírod? Vagy utalttad? Légyszi kérdezz utána, hogy mi lehet vele.
hát én postán utaltam,és egy rózsaszínű csekket kellett kitöltenem...és egy részét letépték róla...az természetesen megvan...
grecki írta:A telefonálás elmaradt, mert kicsit túlzásba vittem a melót tegnap...![]()
Szandi, a te pénzed is megjött. Csababarca, nem tudom mi lehet a tiéddel. Megvan még a befizetést igazoló papírod? Vagy utalttad? Légyszi kérdezz utána, hogy mi lehet vele.
Áki, nem tudok okosat mondani. A múlt hétre és erre a hétre is ígérték. Holnap megint rájuk csörgök. Egyébként annyival egészíteném ki Krojfék által korábban elmondottakat, hogy 5 napig lesz a postán a pakett, ha sikertelen lenne a kézbesítés.Enrique írta:Izé, mikor kapjuk meg Marci koma? Csak azért kérdem, mert akkor úgy kell szerveznem magam.
grecki írta:Az mind1, hogy honnan adtad fel, a Budapesttől való távolság jelen esetben nem sok mindent számít.
Ha hazaérek (ami nem mostanában lesz), akkor otthon lecsekkolom a neten a számlámat, hátha csak az sms értesítő nem jött meg.
Az mind1, hogy honnan adtad fel, a Budapesttől való távolság jelen esetben nem sok mindent számít.csababarca írta:remélem tényleg most már az enyém is megérkezik...mondjuk én messzebbről adtam fel valamivel mint Bp...![]()
ciki lenne ha rosszul csináltam volna![]()