Aranylabda, FIFA Év Játékosa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.11.27. 19:05:52

sanyahm írta:Mikor szinte minden díjat megnyertek a Barca játékosai, egyik Real játékos sem mondta, hogy vicc.
Csak azért nem jöttek, mert az nem is volt vicc. Nem úgy mint Cannavaro aranylabdája. Most gondold el, ott van pl 2004, egy duplanulla színvonalú trágya EB-vel, győztes görög válogatottal, és ODA MERTÉK ADNI SEVCSENKÓNAK AKI KI SE JUTOTT AZ EB-RE!!! Most meg mi van? Másodosztályú csapatban játszik a harmadik helyezett, az mekkora szánalom?!
2002? Zidane 3. helyezett úgy hogy rúgott gól nélkül estek ki a franciák a VB-ről? Akkor meg merik csinálni most meg nem? Hogy is van ez? :roll:
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.27. 19:04:58

Kralo írta:
sanyahm írta:18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."

Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...Cannavaro megérdemelte az aranylabdát, ehhez nem fér kétség.
Szerintem a te lelki világodba tiportak. Egyrészt mérges vagy mert nem ismerik el sokan Cannavarot,.
Dinhot még Madridban is elismerték ne felegyük!!!Taps vihar volt 0-3 nál :wink: :wink: :wink:
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.27. 19:04:09

Még1x mondom, a döntéshozóknak nehéz dolguk volt a már lentebb felsorolt okok miatt. Így döntöttek. Sztem pedig Ronaldinhot abszolut nem az aranylabda megszerzése motiválja, hogy jobb teljesítményt nyújtson önmagához mérten, hanem a csapat, a szurkolók, és az általuk-nekik megnyerhető címek. Vsz biztosan nem veti vissza ateljesítményét, hogy "csak" a 4. lett, főleg nem a Fifpro után. Én amúgy Henry-nak adtam volna. Nem kell mondani, hogy miért.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Kralo
Entrenador del Barça

2006.11.27. 19:02:56

sanyahm írta:18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."

Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...Cannavaro megérdemelte az aranylabdát, ehhez nem fér kétség.
Szerintem a te lelki világodba tiportak. Egyrészt mérges vagy mert nem ismerik el sokan Cannavarot, másrészt ha Eto'o Realos maradt volna most ő lenne a bálványod.

Azért mutat vmit a mai fociból, hogy egy olyan védő nyerte, aki a vb-n kívül annyit tudott felmutatni, hogy egy bundázó csapat tagja volt, aztán szépen eligazolt a kirakatcsapatba, ahol hozza ezt a nevetséges szereplését, Carew bohócot csinált belőle és a Lyon elleni első meccsén is csinált cifra dolgokat. Persze vb után én is dícsértem őt, de egy aranylabda nem éppen védőnek való. Bár én magam se tudom kinél lenne a legjobb helyen. Lehet most átjön pár Realos és osztja az észt, de ha nem igazolt volna a Realba akkor ők is ugyanígy látnának mint mi.
Jah és levettem a Barcas szemüvegemet. Szerintem ti se a Capello stílusú védekező focit favorizáljátok, mert gondolom a jelenlegi legtöbb igazi Real drukker a 2000 környéki dícséretre méltó ínyenceknek való játékba szeretett bele.

Vicc, hogy ebbe az irányba tart a modern labdarúgás.
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.27. 18:58:01

sanyahm írta: Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...
Na most Samu igazán elszégyellte magát, mindnyájan köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket, Eto'ot pedig súlyos önvizsgálatra késztetted, a tuskót, aki minden évben eurómilliókat költ a nyomorgó afrikai kölykökre. Persze attól még lehet "tuskó," meg "alulkulturált," - te már csak tudod, hiszen te készítetted vele az interjúkat, láttad a teljes kontextust, amelyből kiragadják a mondatait, ahogy Samuel iskolázottságával és személyes emberi tulajdonságaival is tisztában vagy -, de legalább a miénk. 8)
És skacok, sztem eltévesztettétek az oldalt, ahová ki akarjátok írni a megnemértett dühötöket. Oké, "Freedom of Speech" meg minden, de nem kéne szétbarmolni ezt a topikot is. Menjetek a Barca VS Real-ba, ott jobban viszonyul hozzá az ember, (legalábbis én biztosan), ha ilyen szintű ellenségeskedéssel találkozik. 8) Bár most kicsit felhúztam magam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pedro 2006.11.27. 18:59:51-kor.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.27. 18:56:37

Hát nem tudom,mit mondjak...lentebb már kifejtettem,miért nem kellene neki adni...de hát ez a borzadály vb,a döntéshozók szerint megfelelő mérce volt...
no comment.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.27. 18:49:08

Los Banditos írta:
Remélem a FIFA díjat már nem ez a gyökér nyeri.
jeeee jól mondod.. érdekes most minden barcas egyet ért.. ilyen se volt :oops: :? :) :lol: :D
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.11.27. 18:47:56

Elég szomorú hogy egy ilyen ember kapta az aranylabdát,mindenesetre nem a Real Madridban nyújtott teljesítményéért azis biztos.

Remélem a FIFA díjat már nem ez a gyökér nyeri.
in to exile
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.27. 18:46:06

ne feledjük!!: a LABDARUGOK által megszavazott legjobb focista megint RONALDINHO!!!! ez a dij sztem többet ér egy focistának mint egy aranylabda me most az aranylabda.. felkapott dolog me má 60éves dolog... de csak csapatkapitányok,meg ilyen buzik, irok szavaznak..bundások.... megbeszélik egymás között.. meg ippeg ki tetszik a 120 éves fifa elnöknek...
nem baj és még van a év játékosa cim...

magamat nyugtatom :wink:
sanyahm
Barça B

2006.11.27. 18:46:03

Rendben van, legyen nektek igazatok. Akkor kinek kellett volna nyernie?? Netalántán Ronaldinhonak aki VILLOGOTT ÉS ALÁZOTT a VB-n?? Vagy netalán Eto'o-nak aki mindenkit csak fikázni tud?? Törődjön bele, Cannavaro az aranylabdás.

Személyes véleményem szerint Eto'o nagyon sportszerűtlen kijelentést tett. Mikor szinte minden díjat megnyertek a Barca játékosai, egyik Real játékos sem mondta, hogy vicc.

Ja és mielőtt belekötnétek abba, hogy ti megérdemelten nyertétek a díjakat, mármint a játékosaitok, elárulnátok, hogy miért nem érdemelte meg Cannavaro a lasztit???
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.27. 18:45:30

R.M.C.F írta: Pedro fater:

Skac.
Mea culpa, RMFC... fiam...

Csak tudod, a hszeid egyszer ezt, egyszer meg amazt sugalmazzák. Akkor dobd rám lapáttal a [auto_cenzúra], ha te makulátlannak érzed magad. És óvatosan a "skacozással."

Sorry a modiktól a személyeskedésért, és hogy érdemben :lol: is mondjak valamit, azt azért meg kell jegyezni, hogy idén tényleg nem volt könnyű dolguk az újságíróknak (színvonaltalan VB, takaréklángon lobogó "sztárok" mindenütt), amúgy meg az a kijelentés, hogy az Aranylabda elvesztette volna a jelentőségét, baromság. De Cannavaro, és leginkább Buffon (!!!) 2. helye egy groteszk vicc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pedro 2006.11.27. 18:46:32-kor.

Roniee21
Capitá del Barça

2006.11.27. 18:39:21

Na azért ez túlzás!! Áljon meg a menet!! Eto'o- nak igaza van!!! Nem kéne sértegetni Eto'o-t legalább ő megmondja amit gondol és szvsz!! Eto'o nagyon jó fej ember!!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.27. 18:36:19

de [auto_cenzúra]!!!LOOOOOL
miket irkálsz má?????
ne itt dicsérgesd a Kanát!!
sanyahm
Barça B

2006.11.27. 18:35:01

18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."

Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.27. 18:33:46

Remélem ez nem bsza el Dinho kedvét!!!!!!!!!!!ajánlom hogy ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de sztem má ö is tudta...........
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2006.11.27. 18:32:59

Gauchomester írta:Buffon???!!! :lol: Ezen pedig már csak röhögni tudok. Aki egy fél szezont a Seria B-ben játszik, és az első felét is bundázta, az mit keres ott. Ha jól tudom, Buffon az, aki leginkább belekeveredett a bundabotrányba, ha egyénileg nézzük a játékosokat.
Ezen én is nagyon felhúztam magam.Egy második ligás játékos az Aranylabda 2. helyezettje.
Komolyan mondom ez már nevetséges
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.27. 18:30:51

hát szoval pont ö.... lehet itt is volt bunda.... Vb-n nem is láttam.. érdekes nem mutatott semmit ott se.. érdekes franciákat utálom de mégis megfogott riberi játéka..nem is ismertem.. olaszokat is néztem de hogy ki az a hülye hogy kiszurja hogy ö az aki most itt... amugyis olyan olaszt aki benne volt a szarkevrésbe nem szabadna dijazni!!!!! :!: :x :evil:
wakii
Jugador d'estrella

2006.11.27. 18:28:50

és az nem elfogultság, hogy megkapta és akkor irja vki, hogy elvesztette a jelentőségét.... ??? na erről ennyit... nem mondta senki h nem érdemelné meg a dinnye de sztem eto nem... és az milyen h viccnek nevezi h ő kapta meg??? ennyit etoról... :x
R.M.C.F

2006.11.27. 18:28:16

Pedro írta:
R.M.C.F írta: Most akkor hogy....?

Éppenhogy.....
1:Te kész művész vagy, RMFC, egy igazi kubista, megint nagyot alkottál, hadd gartuláljak! Ferde, elfogult szemlélet? 1-2x te is a tükörbe nézhetnél, ugyanis íme, tanubizonyságát adtad.

2:Nem mintha valaha is vetted volna a fáradtságot, hogy hozzászólj ehhez a topikhoz, ha az olasz védők gyöngye nem nálatok játszana, ami viszont azért nevetséges, mert te aztán hiába véded, a Reálnál eltöltött időszaka csak rontotta az esélyeit.

3: Hogy is van? Elmondom-lefordítom neked: vsz Ronnie és Eto'o az első helyet nem, de a dobogót megérdemelte volna, hozz rá érvet, ha nem.
Pedro fater:

Olvasd már vissza mit írtam régebben ki kapná szerintem? Aztán süvegelj.

Etoo nak adtam volna! Na ennyit az elfogultságról.Cannát pedig azért védem mert "váratlanul" itt mindenki hányni akar tőle....na ezek az elfogult *****ok.Vicccccccccc a köbönnnnnn...

Skac.
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.27. 18:28:04

Samu? Samu tényleg nagy király. És ehhez a sportszerűségnek semmi köze. Jól elemez a srác :lol: Legalább nem az álszent duma megy, hogy "Igen, az egész éves teljesítménye alapján megérdemelte," meg hogy "mindig is csodáltam a játékát," "kőkemény védőt ismerhettünk meg benne, ezért jár is neki az aranylabda."
Legalább őszintén kimondja, vazz. :twisted: Még ha bántja is egyesek csőrét.

A sportszerűséggel meg ne gyertek, majd max. akkor, ha makulátlan kölykök nyomják odaát a bugit, rendben? (fetrengős, "februárbanmégdegyűlöljükmimadridisták" Reyes, "alattombanszámtalanszortaposósfejelős" Zidane, "kedves" kis Guti)

Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.27. 18:27:25

elpaís írta:Ezt azért bökte be, hogy ne felejtse el senki hogy mekkora böszme :)
Ilyet mondani... sportszerűséget látásból se... de ez nyílvánvaló volt a köpködésénél is.
Hagyjuk már ezt..mintha a sok reálos kirakatgyerek sportszerűbb lenne..lehetne hozni mind2 oldalról ezer példát. :roll:
R.M.C.F. írta:Inkább alulnevelt...hogy finom legyek.Kiváncsi lennék hogy mit szólna ha róla is igy beszélnek majd egyszer...elsírja magát.
Ezt sem írtad volna le ha nem realos kapta volna,s nem őt fikkantotta volna le Eto'o [hozzáteszem,teljesen jogosan].

Ez a mostani címet VB díjra,vagy olyasmire kéne átnevezni..Buffon tagadhatatlanul jó kapus,de nem nyujtott annyira kiemelkedőt,hogy egyáltalán esélyes legyen..Henry egyedül,aki nyujtott is valamit azért,hogy az esélyesek között legyen..Canna meg max. a Vb-n szerepelt jól szvsz. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.11.27. 18:23:20

Hát ez hányás!!!!!!!!!
Dinho a 4. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl vagy 5. :?
most verik a szájukat a madridosok... Jaj de jó nekünk is van egy aranylabdásunk!!juju de jó..
CSAK NEKÜNK IS VAN és ö többmindenre vezeti a csapatot mint a margitnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még hátra van az év legjobb focistája dij azt legalább Dinhonak adjuk oda kérem szépen!!!!!!
Mindegy 1 szer kell megnyerni az aranylabdát sztem annyi elég!!!!!!!!
50 év múlva a kutya nem fog emlékezni Cannavarora,Sevcsenkora!!!!!!!

Ja és még valami majd lesz oriás poszter a kopasz ZSENIRÖL :wink:
csak a poszter mögött lesz a mi csapatunk oriás poszterbe----> lásd tavaly Dinho aranylabda poszter mögött Liverpool :wink: :P
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.27. 18:18:49

R.M.C.F írta: Most akkor hogy....?

Éppenhogy.....
1:Te kész művész vagy, RMFC, egy igazi kubista, megint nagyot alkottál, hadd gartuláljak! Ferde, elfogult szemlélet? 1-2x te is a tükörbe nézhetnél, ugyanis íme, tanubizonyságát adtad.

2:Nem mintha valaha is vetted volna a fáradtságot, hogy hozzászólj ehhez a topikhoz, ha az olasz védők gyöngye nem nálatok játszana, ami viszont azért nevetséges, mert te aztán hiába véded, a Reálnál eltöltött időszaka csak rontotta az esélyeit.

3: Hogy is van? Elmondom-lefordítom neked: vsz Ronnie és Eto'o az első helyet nem, de a dobogót megérdemelte volna, hozz rá érvet, ha nem.

PCsabi
aka Game90

2006.11.27. 18:12:49

De legalább igaza van :!: :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.27. 18:12:13

megmondjam?
semmit.

őt egy dolog zavarja:
ha a származása miatt bántják...
:wink:
Lezárt