sanyahm írta:
Szerintem meg az a vicc, hogy ilyen TUSKÓ labdarúgók is vannak a világon...
Na most Samu igazán elszégyellte magát, mindnyájan köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket, Eto'ot pedig súlyos önvizsgálatra késztetted, a tuskót, aki minden évben eurómilliókat költ a nyomorgó afrikai kölykökre. Persze attól még lehet "tuskó," meg "alulkulturált," - te már csak tudod, hiszen te készítetted vele az interjúkat, láttad a teljes kontextust, amelyből kiragadják a mondatait, ahogy Samuel iskolázottságával és személyes emberi tulajdonságaival is tisztában vagy -, de legalább a miénk.
És skacok, sztem eltévesztettétek az oldalt, ahová ki akarjátok írni a megnemértett dühötöket. Oké, "Freedom of Speech" meg minden, de nem kéne szétbarmolni ezt a topikot is. Menjetek a Barca VS Real-ba, ott jobban viszonyul hozzá az ember, (legalábbis én biztosan), ha ilyen szintű ellenségeskedéssel találkozik.

Bár most kicsit felhúztam magam...
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17