Hát erről lemaradtamlui1698 írta:Már Boca szurkoló.Fernando írta:Érdekes lehetett Boca meccsen őt hallaniős Riveres az arc.
Nem is tom, hogy hol nyilatkozta, hogy még ő sem érti hogy hogy szurkolhatott annak a csapatnak amelyik az isteni Diego csapatának legnagyobb riválisa.
Már Boca szurkoló.Fernando írta:Érdekes lehetett Boca meccsen őt hallaniős Riveres az arc.
2010.01.31.-én lesznek az első meccsek a Clausurábanbali 15 írta:Srácok valaki megtudná mondani hogy mikor kezdődik az Argentín clausura?
Nem bírom már ki lassan a Horti és a Ganxta nélkül.
A két eszement tökéletesen kiegészíti egymást.
A múltkor meghívták a G. Zoli egyik Argentin haverját a stúdióba., az állam leesett amikor a Zoli spanyolul beszélt.
A múltkor egy Boca meccsen a ganxta felállva üvöltött és ordibálta hogy MARTIN PALERMOOOOOOOO!!!!!!!!!!
senki nem mondta hogy tuti rosszul ejtik...annyit mondtunk hogy idegesítő a fülünknek, nem használja így a neveket senki, és személy szerint engem idegesítEazzy írta:Jól ejti a csóka, attól hogy tudatlanok vagytok néhányan nem kéne ugatni. Ha nem tetszik ahogy kiejti, akkor ne hallgasd, de ha fingod nincs róla hogy kell ejteni, akkor meg legalább ne pampogj már!
katalánul lehet hogy zs:) nagyon eltérő a két nyelv!faithnomore írta:akkor meg ha spanyol akkor helyesen Bohan-nak kellene ejteni![]()
![]()
na mind1, hálistennek csak a kupameccseket adja ez a szerencsétlen sportklub, de engem akkor is irritál amikor vagánykodnak hogy ők milyen jól tudják mert ők a kemény csávók Világiékkal együtt
Igen valóban félig az, de a neve az szerb ettől függetlenül.danko94 írta:Bocs de Bojan katalán...de nekünk akk se Bozsán mert rohadtul nm ,,magyaros"Fernando írta:1. Bojan nem katalán
Hát azért azt hozzátenném,hogy bojan katalán!Az persze igaz,hogy félig szerb is.Csak ő tudja,hogy éppen,hogy akarja ejteni,mi innen nem.De ettől függetlenül nekem is Bojan és nem Bozsán.Fernando írta:A katalánok tényleg Bozsánnak ejtik, nahde:
1. Bojan nem katalán
2. A kommentátor sem az
3. Mi sem...
kis off: a "brazilosan ejtett" nevekre könnyen mondhatnánk, h románok...faithnomore írta:elképesztő amiket mondnak itt.... Csiágu![]()
![]()
de ugyanez volt a brazil bajnokságban is, Adrianu, Ronaldu
valamiért ez irritáló nekem, de a kedves sportklubos kommentátorok biztos mindenkinél jobban tudják, a többi Tv-s kommentátorok a hülyék
Bocs de Bojan katalán...de nekünk akk se Bozsán mert rohadtul nm ,,magyaros"Fernando írta:1. Bojan nem katalán
Úgy Úgy.Fecooo írta:fantasztikus kommentár:
"Gabriel Milito nagyon nagyon régen szerepelt tétmeccsen a Barcelonában. Utoljára a Bajnokok Ligája döntőjében szerepelt a Barcelona ellen"...
Faragó ill Hajdú miatt szoktam nézni kisebb angol meccseket is de ez a sport klubbos kommentátor stáb egy 0Fecooo írta:Hetthéssy "nyávogóhangú" Zoltán... ő volt az, aki már a 2006-os VB-t is tönkretette idióta Ákos haverjával...(léderer...)danko94 írta:Csiágu, Bozsán .... Öcsém tanulj már meg beszélni! Am ki ez az okos?
tisztára olyan a hangja, mint Czollnernek... (mindkettő nyávog állandóan)
de az a legdurvább, h minden alkalommal megmagyarázta tavaly, h ezt-azt a nevet úgy kell ejteni, ahogy ő mondja...