Fernando írta:El fanático írta:Ma indul a 2010es Apertura az Argentin bajnokság tavaszi idénye - eddig a SportKlub közvetítette itthon a meccseket, de most hiába keresem a Port.hu-n, a SportKlub képújságjában és már Gugliztam is az ügy kiderítésének érdekében, de sehol-semmi érdemi infót nem találtam arra vonatkozóan, hogy akkor ugyan melyik TV-adó fogja adni a meccseket, ha adja valamelyik? A Digi nem, az EuroSport sem...
Ezen most jól felhúztam magam, nem is néztem eddig, hogy adják-e, mivel valamiért biztosra vettem, hogy továbbra is leadják a meccseket

Annyi helyesbítés, hogy nem ma hanem már magyar idő szerint szombat hajnal óta tart.

Érdemes nézni, az viszont csalódás, hogy a brazilt adja az sk, az argentin-t meg nem... bravo barmok.
Sajnálattal veszem ezt tudomásul. Ugyan az elmúlt időszakban nem sok meccset láttam az időeltolódás miatt, de amit megtudtam nézni, azon nem unatkoztam. Bár néha egy-kettőn bealudtam, ez csakis a késői időpontnak és nem a meccs minőségének volt betudható.
Az már korábban világos volt számomra, hogy az argentin bajnokságnak nem volt akkora felvezetése, mint a brazilnak, nem voltak műsorai, beszélgetései, míg a másik bajnokságnak volt. Nem is volt annyi ember, aki vitte volna a bajnokságot és van egy olyan gyanúm, hogy a brazil meccseket közvetítő csóka keze is benne van a dologban. Hirtelen nagy "brazilista" lett (ha nem így van akkor elnézést kérek), és mint minden nagy brazil-fan, ő is elkezdte jó szokás szerint fikázni az argentinokat. Mindenbe belekötött ami élt és mozgott és argentin volt.
Sajnálom, hogy levették a műsorról, de győzött a többség, még a Gangsxta-Horti páros sem tartotta ott a képernyőn az argentin bajnokságot.
Azért remélem, hogy csak átmeneti időszak és rövid időn belül láthatjuk megint Ortegát, Verónt, Riquelmét, Palermót és az összes sztárt.