Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagyon. Legalábbis az a pár teszt/cikk, amit olvasgattam a TimelineX-szériáról, mind-mind magasztalta, mennyire jól sikerült az Acer-nek ez a sorozata.Hunter91 írta:Acer TimelineX gépeket néztem,nem tudom mennyire megbízhatóak?
Nem kell hogy giga gépigénye legyen,csak az FM fusson el rajta:)
Sajnálattal veszem ezt tudomásul. Ugyan az elmúlt időszakban nem sok meccset láttam az időeltolódás miatt, de amit megtudtam nézni, azon nem unatkoztam. Bár néha egy-kettőn bealudtam, ez csakis a késői időpontnak és nem a meccs minőségének volt betudható.Fernando írta:Annyi helyesbítés, hogy nem ma hanem már magyar idő szerint szombat hajnal óta tart.El fanático írta:Ma indul a 2010es Apertura az Argentin bajnokság tavaszi idénye - eddig a SportKlub közvetítette itthon a meccseket, de most hiába keresem a Port.hu-n, a SportKlub képújságjában és már Gugliztam is az ügy kiderítésének érdekében, de sehol-semmi érdemi infót nem találtam arra vonatkozóan, hogy akkor ugyan melyik TV-adó fogja adni a meccseket, ha adja valamelyik? A Digi nem, az EuroSport sem...
Ezen most jól felhúztam magam, nem is néztem eddig, hogy adják-e, mivel valamiért biztosra vettem, hogy továbbra is leadják a meccseketÉrdemes nézni, az viszont csalódás, hogy a brazilt adja az sk, az argentin-t meg nem... bravo barmok.
talán EZ segítcsababarca írta:Facebookról lehet töröltetni magam?mert csak olyat találtam h fiók felfüggesztése,de annak semmi értelme,mert ugyanúgy megmarad a fiókom.
Annyi helyesbítés, hogy nem ma hanem már magyar idő szerint szombat hajnal óta tart.El fanático írta:Ma indul a 2010es Apertura az Argentin bajnokság tavaszi idénye - eddig a SportKlub közvetítette itthon a meccseket, de most hiába keresem a Port.hu-n, a SportKlub képújságjában és már Gugliztam is az ügy kiderítésének érdekében, de sehol-semmi érdemi infót nem találtam arra vonatkozóan, hogy akkor ugyan melyik TV-adó fogja adni a meccseket, ha adja valamelyik? A Digi nem, az EuroSport sem...
Ezen most jól felhúztam magam, nem is néztem eddig, hogy adják-e, mivel valamiért biztosra vettem, hogy továbbra is leadják a meccseket
Belőled is jó számítógép-szerelő lenneAndris írta: Egy laptopot nem kell ilyesmire használni, mert nem arra van. Ennyi az egész.
Egy laptopot nem kell ilyesmire használni, mert nem arra van. Ennyi az egész.sjd írta:
Pont itt van mellettem a bátyám Toshibája és folyton leáll CS közben![]()
Én mondjuk ezt inkább arra fogtam h már 5 éves és nem volt portalanítva
Hunter91 írta:Milyen laptopot v. notebookot ajánlatok 210ezer forintig?
Egyáltalán milyen márkákat érdemes megvenni(gondolom Toshiba +ilyenek nem a legmegbízhatóbbak)
nekem a DELL bejönHunter91 írta:Milyen laptopot v. notebookot ajánlatok 210ezer forintig?
Egyáltalán milyen márkákat érdemes megvenni(gondolom Toshiba +ilyenek nem a legmegbízhatóbbak)
Pont itt van mellettem a bátyám Toshibája és folyton leáll CS közbenSanama írta: Toshibakról azt hallottam,hogy hűtési gondjuk van,szóval inkább kerüld el.
Asus jó márka szerintem.
Toshibakról azt hallottam,hogy hűtési gondjuk van,szóval inkább kerüld el.sjd írta:Szerintem ilyen jelentős különbség nincs, mindengyikbe ugyanazokat a processzorokat meg videókártyákat teszikHunter91 írta:Milyen laptopot v. notebookot ajánlatok 210ezer forintig?
egyszerűen csak hasonlítsd össze a laptopokat és válaszd ki a legjobbat
Szerintem ilyen jelentős különbség nincs, mindengyikbe ugyanazokat a processzorokat meg videókártyákat teszikHunter91 írta:Milyen laptopot v. notebookot ajánlatok 210ezer forintig?
És 100ezerig, netezésre, zenék, filmek tárolására elsősorban?Hunter91 írta:Milyen laptopot v. notebookot ajánlatok 210ezer forintig?
Én egyszer lefordítottam, a Prison Break 3. évadának "Kulisszák mögöttjét". Ez 22 perc volt. Egy hét alatt sikerült.Eazzy írta:...