Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ellenfél a Depor.zola8787 írta:Én meg feltolnám a fél kezdőt, a védelmet a szokásossal, hogy megdöntsük a legkevesebb kapott gól rekordját.
+ Vermaelen remélem a kezdőben lesz Bartraval együtt.visca el barca írta:ha van egy kis esze akkor már nem játszatja. díjat uis megkapja, TS meg kicsit ráhangolódhat a két kupaöntőrecsababarca írta:Jah és a depor ellen is kéne egy Bravo shotout, 20 gól alatt ezekkel a védőkkel, legnagyobb fricska
ha van egy kis esze akkor már nem játszatja. díjat uis megkapja, TS meg kicsit ráhangolódhat a két kupaöntőrecsababarca írta:Jah és a depor ellen is kéne egy Bravo shotout, 20 gól alatt ezekkel a védőkkel, legnagyobb fricska
nocomment az az ember.visca el barca írta:pfej de hosszú volt ez a szezon... malaga oda-vissza, celta, az a nyüves sociedad elleni meccs no meg persze busi gólja a valencia ellen a 692. percben... ugye csaba?nélküle lehet nem is lennénk bajnokok
ismerd be végre
Ennél viszont lehetnénk elegánsabb győztesek. Nüanszokon múlott, elismerést és tiszteletet érdemelnek!pezZy írta:"Madrid, cabrón, saluda al campeón"!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom miről beszélsz, a Pichichit CR fogja nyerni...Bob_Marley írta:A küldetést teljesítettük, megnyertük a legfontosabb trófeát
Hát szezon előtt, ha azt mondjuk, hogy behúzzuk a bajnokságot, de mást nem nyerünk, úgy írtam volna alá, hogy füstöl a papír. Mostanra azért kicsit megjött evés közben az étvágy, pláne, hogy azért két verhető csapattal találkozunk a két döntőben.Bob_Marley írta:Van még két kupa lehetőség, jó lenne azokat is behúzni ha úgy alakul (meglehet csinálni), de igazából azok csak mázok és "kirakat" serlegek, az igazit ma gyűjtöttük be, öröm boldogság.
már megy, ezerrel!!!!!!!!!!Stalkyard írta:Na, mehet a parti?mess2009 írta:mintha eufória szagot éreznék....én várok este 9-ig![]()
Na, mehet a parti?mess2009 írta:mintha eufória szagot éreznék....én várok este 9-ig