Jogos!gekkodan írta: szerk. miihiinincs V. der Sar.
Ezt nem hiszem el...Már másodszor szúrom ezt el rövid időn belül.Múltkor Kuszczakot Sar-oztam le

Öregszem

Jogos!gekkodan írta: szerk. miihiinincs V. der Sar.
Cseréljük ki Djourou-ra vagy Silvstre-re esetleg Touré-ra. Merthogy Sagna jobb bekk, ráadásul abszolút a minőségi fajtából, tavaly a posztján a legjobb volt a PL-ben. Első évében.gekkodan írta:Mert egy Gallas vagy egy Sagna nálam nem egyenlő egy Vidic-Ferdinand-Terry-Caraggher tengellyel.
Az kicsit odébb van még. A sok ügyes gyerek meg szerintem enyhe túlzás, van pár klasszis gamer (Nasri, Cesc, Adebayor, Walcott, Arshavin), de mint pár napja mondtam, jó támadókkal nem lehet nagy csapatot építeni, pár klasszis védő is kéne, az meg nem sok van arra. Legalábbis Chelsea-ManU-Pool szintű védő nincs. Mert egy Gallas vagy egy Sagna nálam nem egyenlő egy Vidic-Ferdinand-Terry-Caraggher tengellyel.Drukker írta:Az Arsenalt sajnálom mert jó támadó focit szoktak játszani és még sincsennek sehol:S Most sok ügyes gyerek játszik ott. Ha megérnek bánhatja a MU meg a Chelsea meg a Pool is.
ALAP!ozsimiki írta:
Szajko, saját csapatra sose fogadj, Barcára értem persze.
CR kapufa közben![]()
Drukker írta:Az Arsenalt sajnálom mert jó támadó focit szoktak játszani és még sincsennek sehol:S Most sok ügyes gyerek játszik ott. Ha megérnek bánhatja a MU meg a Chelsea meg a Pool is.
Valóban,igazad volt,ugyhogy elnézést is kérek. Nagyon visszaesett a Pool,és most sem tartanak ki a szezon végéig.ozsimiki írta:
bezzeg ha én beírnám,h ősszel megírtam, pár taggal együtt,h nem kell félteni a M.U.-t a tetemes hátrányból is vissza fogunk megint jönni, akkor az dicsekvés, és okoskodás lenne igaz![]()
![]()
jah és ott mást írtál M.U.val kapcsban![]()
![]()
nemsokára liga kupa döntő, GO M.U.!
bezzeg ha én beírnám,h ősszel megírtam, pár taggal együtt,h nem kell félteni a M.U.-t a tetemes hátrányból is vissza fogunk megint jönni, akkor az dicsekvés, és okoskodás lenne igazLG írta:Ugy néz ki, megint igazam leszLG írta: A Pool meg sztem el fogja a 2. helyét is veszteni, a Chelsea sztem Hiddinkel föl jőn a 2. helyre.
Ugy néz ki, megint igazam leszLG írta: A Pool meg sztem el fogja a 2. helyét is veszteni, a Chelsea sztem Hiddinkel föl jőn a 2. helyre.