Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
thierryhenry
Jugador del Barça

2010.10.16. 22:05:23

gergo9 írta:Páran azért visszavezették a szuk keretre az első félidei játékot mondván fáradt az egész csapat fásultak nah mint kiderült hogy egyenlőre köszönőviszonyban sincs egyenlőre a valósággal.
Lehet hogy szukos a keret de nagyon kevés játékos tudja érdemben bővíteni ezt a csapatot, itt lehetne Henry,Marquez,Hleb,Csiga de mi a francnak akármelyik ifi kétszer annyit tesz le bármikor az asztalra mint a sokat emlegetett emberek.
Azt is kötve hiszem hogy Özil többet tudna rajtunk dobni mint Thiago vagy dos Santos.
Lassan meg kéne érteni hogy ide még a szuk elit nagy része is kevés.
sztem csak neked tetszene xavi helyén keita... :roll:
ab1daL
Director del Fútbol

2010.10.16. 22:04:42

galamb írta:Még mindig a Barca a legjobb. Megmutatta ezt a második félidőben, de az elsőben harmat gyenge volt. Guardiola a szünetben rendet tett a fejekben és egy új, illetve a régi, az igazi csapat jött ki a második félidőre. Kiderült, hogy a Valencia egy félidős csapat, legalábbis a Barca ellenében.
Messi harmatgyenge volt, egy két jó megmozdulása volt, de ez tőle kevés. Ettől függetlenül ő a legnagyobb.
Villa továbbra sem fénylik, de türelmesen kivárjuk, amíg összejönnek neki is a dolgok. Persze egészen másképpen minősíteném a játékát, ha rajta ment el volna a meccs. Kicsit rosszmájúan azt is mondhatnám, hogy ellenünk játszott. De lesz ez jobb is.
Szép volt fiuk!
Elöző fordulóban is ugyanezt mutatták. Első félidőben szinte parádéztak, de utána, nagyon visszaestek.
ziipp
Capitá del Barça

2010.10.16. 22:04:11

Izgalmas meccs volt, az egyszer biztos!

Villa sok helyzetet elszórakozott megint. Nekem már kezd bosszantó lenni a dolog, de türelmesnek kell lenni irányában. A potenciál benne van, rengeteg ígéretes helyzete volt, csak nem, nem és nem akart összejönni.

Xavi ma nagyon szimpatikus játékot hozott, elvégre a gólpasszok is hozzá fűződnek. Figyelemre méltó, hogy Maschi beállása után is megmaradtak a háromszögelések középen, vagy legalábbis nem lett látványosan rosszabb a játékunk. Ez mindenképp pozitív jel. Lehet, hogy Liverpool talán épp az ő távozását sínyli meg a leginkább?

A végén lőhettünk volna többet is. Röhögtem egyet Messi meg nem adott gólján. Abszurd dolog 10 méterről gólt mellellni. :D
hady
Director del Fútbol

2010.10.16. 22:04:02

Ma ismét bebizonyosodott nem elég csak a cipőt pályára küldeni. A szünetben felébredtek a fiúk és kimentek a cipők után... :) :lol: . A helyzetkihasználásunk viszont továbra is katasztrófális :( .

Vezetjük a tabellát!!!

A Malaga jó egy x-re.!!!
Andris
Adminisztrátor

2010.10.16. 22:04:01

Na, azért már a második félidő egészen más volt. Így játszik egy Barca a valószínűleg legjobb formában lévő spanyol csapat ellen, esélyt se hagyva nekik!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
galamb
Jugador del Barça

2010.10.16. 22:01:31

Még mindig a Barca a legjobb. Megmutatta ezt a második félidőben, de az elsőben harmat gyenge volt. Guardiola a szünetben rendet tett a fejekben és egy új, illetve a régi, az igazi csapat jött ki a második félidőre. Kiderült, hogy a Valencia egy félidős csapat, legalábbis a Barca ellenében.
Messi harmatgyenge volt, egy két jó megmozdulása volt, de ez tőle kevés. Ettől függetlenül ő a legnagyobb.
Villa továbbra sem fénylik, de türelmesen kivárjuk, amíg összejönnek neki is a dolgok. Persze egészen másképpen minősíteném a játékát, ha rajta ment el volna a meccs. Kicsit rosszmájúan azt is mondhatnám, hogy ellenünk játszott. De lesz ez jobb is.
Szép volt fiuk!
LM10
Director del Fútbol

2010.10.16. 22:00:28

Hát nehezen indult, de szépen végződött. örülök, hogy nem felejtettünk el focizni, látszott a 2. félidőben ez :wink:
Villának még mindig nem jön össze, de ahogy a helyszínen is:BÍZTATNUNK KELL! Messinek ez nem élete meccse volt, még sem szidom. Iniesta, és Xavi csodás labdákat adott, Ini pedig csodás gólt vert 8) . Mascherano szvsz jó igazolás volt. A Kazany elleni BL meccsünkön jó volt őt nézni, most meg erre a pár perce kellett az erőszakossága. Csak így tovább!
Folytatás kedden, A 2. FÉLIDŐ JÁTÉKÁN INDULJUNK EL A TOVÁBBIAKBAN! 8)
VISCA BARCA!
mess2009
Director del Fútbol

2010.10.16. 21:59:52

nos örülök, hogy a remény nem hagyott el az eső f.idő után, a másodikra a sebességünk oda nőtt ahová kellett, és Iniesta hozta a meccset!!! a többi kritikám sajna még aktuális, de ez a hárompont ÓRIÁSI!!!!!! nagyon kellett!
most szurkoljunk a Malagának.
gergo9
Director del Fútbol

2010.10.16. 21:35:10

Páran azért visszavezették a szuk keretre az első félidei játékot mondván fáradt az egész csapat fásultak nah mint kiderült hogy egyenlőre köszönőviszonyban sincs egyenlőre a valósággal.
Lehet hogy szukos a keret de nagyon kevés játékos tudja érdemben bővíteni ezt a csapatot, itt lehetne Henry,Marquez,Hleb,Csiga de mi a francnak akármelyik ifi kétszer annyit tesz le bármikor az asztalra mint a sokat emlegetett emberek.
Azt is kötve hiszem hogy Özil többet tudna rajtunk dobni mint Thiago vagy dos Santos.
Lassan meg kéne érteni hogy ide még a szuk elit nagy része is kevés.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.16. 21:27:19

gergo9 írta:
Barcaman1993 írta:
Tavaly volt egy Henry, aki megfordította a meccset, ha nem is ő lőtte a gólokat. Most senki sincs hasonló karakterű a kispadon Ha ezt a meccset sem húzzuk be sztem le is mondhatunk a bajnokságról. Kicsit sokkol ez a dolog, de gondolom nem csak engem...
Hát én őszintén örülök hogy nincs olyan kaliberü ember a padon mint amilyen a tavalyi Henry. Bejöttt egy B/C Valencia védősor ellen volt pár szép megmozdulása aztán még 5év mulva is ezt halljuk.
Akkor terminátor üzemmódba jött ki a csapat a második félidőre, ugyansokat segitett Ánri de a kulcs közel sem ő volt.
Csak ugye eggyel több ok hogy dobáljuk a végbélterméket Pep-re.
Kb így gondolom én is, Henrynak egész tavalyi idényben talán volt 3-5 olyan meccse ahol nem lehetett rossz szavunk rá sőt, na a kollegának sikerült kiválasztania ebből 1et :D

ahogy számítani lehetett rá, 2.félidőben megnyomjuk,és máshogy is fest a kép. Henry nélkül is :twisted: Valamiért a Valencia ellen nem megy az egész meccses laza foci :D nah de még ezt be kell húzni, egyelőre csak vezetünk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.16. 21:26:20

ezért vagyok dühös a csapatra, de NAGYON!

ha méltóztatnak megmozdulni, akkor jön a henger, ha "lustulnak", akkor NULLA!

ha nem lenne több bennük, akkor nem szidnám őket én sem, de látjuk/tudjuk, h van!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.16. 21:23:24

ozsimiki írta:
Bob_Marley írta:
ozsimiki írta:Nehéz megállni hogy ne menjek át bántóba :D de azért a bajnokság ezen szakaszán ilyen hülyeségeket leírni,h ha ez nem lesz meg,akkor vége is a bajnokságunknak, uram ég...

meg vigye ezt a szezont a Valencia :lol: örülhetnek ha a végére megint simán 3.ak lesznek és nem kell küzdeni érte.

értem én,h meccs hevében nehéz előbb átgondolni a dolgokat,de azért na...
Szurkoló már csak ilyen, egyenklítettünk, s egyből más a hozzáállás :lol: De ettől függetlenül teljesen jogos amit írsz!S olyan tömör a mezőny, hogy le fel lehet csúszkálni a tabellán!
értem amit írsz, gondolom nem is rám értetted azon részt,h egyenlítettünk és mindjárt más a megvilágítás,mert ha 0-3lenne már akkor is bolondságnak tartanám azt,h már el is dőlt minden negatív irányban.

azt viszont adom,h a szűkebb keret (nyáron én is elleneztem,h nem érkezik még valaki, esetleg valakik) miatt hosszú távon is (mert ez még nem az) lehetnek nagy gondjaink.

nah mire leírom jön a szokásos kihagyott ziccer.
Nem akarok piramisozni, de nincs kedvem formázni :o Nem rád értettem, az élő topikban voltak ilyen hszek!Igazolni lehetett volna, de megfigyelhető, hogy Pep se rotál annyira!Thiago Dos Santos Adriano nem játszik!Sztár meg nem kellett volna szerintem!Cazorla elférne viszont :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.16. 21:19:43

Bob_Marley írta:
ozsimiki írta:Nehéz megállni hogy ne menjek át bántóba :D de azért a bajnokság ezen szakaszán ilyen hülyeségeket leírni,h ha ez nem lesz meg,akkor vége is a bajnokságunknak, uram ég...

meg vigye ezt a szezont a Valencia :lol: örülhetnek ha a végére megint simán 3.ak lesznek és nem kell küzdeni érte.

Szurkoló már csak ilyen, egyenklítettünk, s egyből más a hozzáállás :lol: De ettől függetlenül teljesen jogos amit írsz!S olyan tömör a mezőny, hogy le fel lehet csúszkálni a tabellán!
értem amit írsz, gondolom nem is rám értetted azon részt,h egyenlítettünk és mindjárt más a megvilágítás,mert ha 0-3lenne már akkor is bolondságnak tartanám azt,h már el is dőlt minden negatív irányban.

azt viszont adom,h a szűkebb keret (nyáron én is elleneztem,h nem érkezik még valaki, esetleg valakik) miatt hosszú távon is (mert ez még nem az) lehetnek nagy gondjaink.

nah mire leírom jön a szokásos kihagyott ziccer.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.16. 21:16:29

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.10.16. 21:15:37

Van benne igazság, hogy ilyenkor temetni a csapatot felesleges. Azonban az idény eleji hibás döntések, körvonalazódnak, sőt ki is rajzolódtak már. Példának okért, a rettenetesen szűkös keret. azért ezt kár tagadni. :)

A denevérek pedig előbb utóbb le fognak ereszteni, ha a 3-4 helyen végeznek már örülhetnek. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gergo9
Director del Fútbol

2010.10.16. 21:13:15

Barcaman1993 írta:
Tavaly volt egy Henry, aki megfordította a meccset, ha nem is ő lőtte a gólokat. Most senki sincs hasonló karakterű a kispadon Ha ezt a meccset sem húzzuk be sztem le is mondhatunk a bajnokságról. Kicsit sokkol ez a dolog, de gondolom nem csak engem...
Hát én őszintén örülök hogy nincs olyan kaliberü ember a padon mint amilyen a tavalyi Henry. Bejöttt egy B/C Valencia védősor ellen volt pár szép megmozdulása aztán még 5év mulva is ezt halljuk.
Akkor terminátor üzemmódba jött ki a csapat a második félidőre, ugyansokat segitett Ánri de a kulcs közel sem ő volt.
Csak ugye eggyel több ok hogy dobáljuk a végbélterméket Pep-re.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.16. 21:11:35

Nehéz megállni hogy ne menjek át bántóba :D de azért a bajnokság ezen szakaszán ilyen hülyeségeket leírni,h ha ez nem lesz meg,akkor vége is a bajnokságunknak, uram ég...

Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.10.16. 21:02:17

ozsimiki írta:Elég sok technikai hiba is jellemezte az első félidőt. Egyelőre édes kevesek vagyunk,viszont tavaly is ugyanilyen förtelmesen kezdtünk,és csak később jött a jó játék, már magán a meccsen belül. Nincs veszve semmi,de természetesen javulni kell, a helyzetkihasználást meg nem is írom le, förtelem hogy nem tudunk ezen már javítani....
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
mess2009
Director del Fútbol

2010.10.16. 21:01:47

bántottuk szegény fiúkat hogy sok a kihagyott helyzet, nos megoldották, mostmár helyzet sincs!
egyébként az állandó stílusvitához, most kapták meg a gyakorlrti példát a kétkedők:a Valencia játsza a gyors, korszerű játékot a mi körülményes lassú "barcastílusunkkal" szemben, sajnos!!!
ettől függetlenül,Messi és a védelmünk úgy ahogy van, különösen gyenge napot fogott ki egyelőre, persze, még azért remény van, ha sok nem is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.16. 20:51:58

Elég sok technikai hiba is jellemezte az első félidőt. Egyelőre édes kevesek vagyunk,viszont tavaly is ugyanilyen förtelmesen kezdtünk,és csak később jött a jó játék, már magán a meccsen belül. Nincs veszve semmi,de természetesen javulni kell, a helyzetkihasználást meg nem is írom le, förtelem hogy nem tudunk ezen már javítani....
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.10.16. 20:02:33

Remélem egy kicsit Banega oda teszi magát, kíváncsi leszek rá :) Persze azért húzzuk be a meccset, mielőtt kapok hideget-meleget :lol:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.10.16. 19:45:45

LaPulga írta:Szép jó estét minden szurkolónak!! Az Elmundo szerint a ma esti felállás a következő:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Iniesta,Villa, Messi..... Gondoltam megosztom veletek!!
:) További kellemes estét mindenkinek!!!!!

Visca El Barca!!!!! :D
Nem rossz...Abidalt hiányolom, de Max is joó lesz remélem:P
Kép
LaPulga
Barça B

2010.10.16. 19:39:37

Szép jó estét minden szurkolónak!! Az Elmundo szerint a ma esti felállás a következő:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Iniesta,Villa, Messi..... Gondoltam megosztom veletek!!
:) További kellemes estét mindenkinek!!!!!

Visca El Barca!!!!! :D
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.10.16. 19:32:26

lehet nem tudjuk élvezhető minőségbe nézni a meccset mert eléggé sz** a sport2 adása most...:S remélem csak a tenisznél!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.10.16. 19:30:56

Andris írta:na mitmondtam, játszik mindenki mindenhogy. :P

igazából még nincs igazam, de ha villa mellett még xavi is kezdő lesz mondjuk, akkor már nincs mese. :D
Há-há. :P

Egyébként kifejezetten okosan csinálták, le a kalappal, még úgy is hogyha esetleg ennek a számlájára írjuk a Mallorcás -2 pontot, de ugye az sem állja meg a helyét teljesen. sőt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt