Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A patch az mindegy milyen...kmarcel írta:csao!
nem tudna Vki az FM 09hez magyarítász.. 9.1.0.patch-hez!!
előre is danke:
m.
Igen.breywol írta:huhh, köszi, de én a 2008-al tolomVictor_Valdes írta:Az újratelepítés szerintem segít, ha nem rakjátok fel a 930-as patch-et, 1-2 oldallal visszább linkeltem.akkor is reinstall?
huhh, köszi, de én a 2008-al tolomVictor_Valdes írta:Az újratelepítés szerintem segít, ha nem rakjátok fel a 930-as patch-et, 1-2 oldallal visszább linkeltem.
Az újratelepítés szerintem segít, ha nem rakjátok fel a 930-as patch-et, 1-2 oldallal visszább linkeltem.breywol írta:érdekes! én most pl azért néztem fel ide, mert dettó ez volt. 4-5 meccsenként ismétlődik, sajnos. valaki nem tudja véletlen mi lehet a hiba?albicelesteX írta:Nekem meg egy idő után megáll leáll a játék és azt írja ki hogy alkalmazási hiba meg hogy javíthatatlan hiba történt!
érdekes! én most pl azért néztem fel ide, mert dettó ez volt. 4-5 meccsenként ismétlődik, sajnos. valaki nem tudja véletlen mi lehet a hiba?albicelesteX írta:Nekem meg egy idő után megáll leáll a játék és azt írja ki hogy alkalmazási hiba meg hogy javíthatatlan hiba történt!
Rendben, asszem nekem is olyanra van beállítva, de majd megnézem, és tényleg könnyen lehet,h a sérültek miatt van.CFirpo3 írta:Én is az eredeti taktikával játszom a Barcában és nagyon jó a labdabirtoklásom. Beállítottam gyors rövidpasszos játékra és támadó felfogásra.Kalap1988 írta: Szoktam néha variálni,de az original 4-3-3 tetszik nekem is. Az is lehet mondjuk, hogy a sok játékos sérülése miatt volt ez, mert hihetetlen sérüléshullám sújtott, az elején a védők, amit írtam is, viszont a rá következő 6 meccsen szinte egy alap támadóm és középpályásom sem állt rendelkezésemre.Egyedül Messi volt az,aki egy vagy két meccsen kivül mindig játszott.
Én is az eredeti taktikával játszom a Barcában és nagyon jó a labdabirtoklásom. Beállítottam gyors rövidpasszos játékra és támadó felfogásra.Kalap1988 írta: Szoktam néha variálni,de az original 4-3-3 tetszik nekem is. Az is lehet mondjuk, hogy a sok játékos sérülése miatt volt ez, mert hihetetlen sérüléshullám sújtott, az elején a védők, amit írtam is, viszont a rá következő 6 meccsen szinte egy alap támadóm és középpályásom sem állt rendelkezésemre.Egyedül Messi volt az,aki egy vagy két meccsen kivül mindig játszott.
Szoktam néha variálni,de az original 4-3-3 tetszik nekem is. Az is lehet mondjuk, hogy a sok játékos sérülése miatt volt ez, mert hihetetlen sérüléshullám sújtott, az elején a védők, amit írtam is, viszont a rá következő 6 meccsen szinte egy alap támadóm és középpályásom sem állt rendelkezésemre.Egyedül Messi volt az,aki egy vagy két meccsen kivül mindig játszott.CFirpo3 írta:Lehet, h a taktikád rossz... Milyen felállásban játszol?Kalap1988 írta:A labdatartást, hogy lehet fejleszteni? Az eredményeim jók, csak furcsa egy Barcelonánál,h néha még a kisebb csapatoknál is többet van a labda( 50-50%) Nem mintha a játékunk ettől rosszabb lenne, sok lövés van mindig és uraljuk a meccset, de a mezőnyben gyenge a játék sajnos.
Lehet, h a taktikád rossz... Milyen felállásban játszol?Kalap1988 írta:A labdatartást, hogy lehet fejleszteni? Az eredményeim jók, csak furcsa egy Barcelonánál,h néha még a kisebb csapatoknál is többet van a labda( 50-50%) Nem mintha a játékunk ettől rosszabb lenne, sok lövés van mindig és uraljuk a meccset, de a mezőnyben gyenge a játék sajnos.
Én is a 08-al játszok, sikerült elrontanom a 09-emet. Erről a szöglet bugról már olvastam pár helyen, hogy elég sok gólt lehet belőle szerezni, de ki még nem próbáltam. Hogy lehet ezt "normálisan" beállítani? Aki ismeri az légyszíves írja már le ide. Köszi!Victor_Valdes írta:Mert nem jól vannak beállítva a helyezkedéseidMessa írta: Szerk.: Én még ugye FM 08-cal nyomulok, de rohadtul nem működik a szöglet bug. Pedig nem ártana....
Igaz, tényleg szépen bevásároltál az amúgy is már jó keretedhez!Victor_Valdes írta: Van pénz [auto_cenzúra]ásig, magyarul ...![]()
A Fiorentina nem bír veszteni, egyszerűen nem tudom beérni őket. A Bl-ben az elvárás a legjobb 4, nehéz lesz, de képes rá a csapat.
Itt van a segítség: http://ranglista.clns.hu/?page_id=1298varnagykrisztian írta:Sziasztok.Engem érdekelne az ONLINE játék, eredeti verzióm van 9.3.0 patch-el de még sosem játszottam online-t, aki tud segítsen!Köszi!
Van pénz szarásig, magyarul ...CFirpo3 írta:
Jól bevásároltál V_V!
Én is azzal kezdtem. Arra jó, h megismerd a játékot.Kalap1988 írta: Végre sikerült, örök hála! Majd az első karrieremről hírt adok, bár kezdésből tuti a barca lesz, még ha könnyű is:)