Victor_Valdes írta:
Van pénz [auto_cenzúra]ásig, magyarul ...
A Fiorentina nem bír veszteni, egyszerűen nem tudom beérni őket

. A Bl-ben az elvárás a legjobb 4, nehéz lesz, de képes rá a csapat.
Igaz, tényleg szépen bevásároltál az amúgy is már jó keretedhez!

Ezzel a csapattal szerintem meglehet a BL elődöntő. Sok sikert hozzá!
Én ugye ott hagytam abba, hogy befejeztem a
Valenciával az első szezonomat a 6. helyen végezve. Azt terveztem, hogy minőségi játékosokat hozok a keretbe, bár annyira nem kaptam sok pénzt (27 millió) így a kulcsjátékosaim eladásával csináltam pénzt és a végén még plusszba is jöttem ki, így stabilizáltam egy kicsit a pénzügyeket is. Maradt a 4-3-3-as felállásom, ehhez igazítottam a keretem. Villának év végén nálam lement az értéke 20 millióra, de Konf.kupán a legjobb játékos lett így visszaállt a 38-39 milliós értéke, így tudtam érte kapni ilyen sok lóvét. Amúgy meggondoltam magam és nem akartam eladni, de jött ez az ajánlat és nem tudtam rá nemet mondani. Silva pedig már nagyon menni akart, ezért elengedtem.
Nem is írok többet, jöjjenek a
távozók:
David Villa - Arsenal 72 millió €-ért.
David Silva - Barcelona 44 millió.
Thiago Silva - Juventus 22 millió.
Pablo Hernandez - Bolton 12 millió.
Marchena - Porto 4 millió.
Moretti - Napoli 9 millió.
Miguel - Inter 9,5 millió.
Renan - Aston Villa 8 millió.
Navarro - Betis 4 millió.
Sunny - Murcia 2,5 millió.
Banega - 12,5 millió Newcastle.
Butelle - ingyen.
Morientes - ingyen.
És akkor az
érkezők:
Guiseppe Rossi - 19,5 millió (ennyi volt a kivásárlási ára az új szerződésében)
Liédson - 4 millió+záradékok.
Diego (a Werder-es) - 21 millió+záradékok.
Nani - 34 millió+záradékok.
Fazio - 17 millió+záradékok.
Jesus Navas - 26 millió+záradékok.
Criscito - 1 millió (még az előző nyáron szerződtettem, csak kölcsönadtam)
J.M.Vargas - 16 millió+záradékok.
Behrami - 13 millió+záradékok.
Paulo Ferrari - 10 millió+záradékok.
Javi Martinez - 15 millió+záradékok.
Matías Fernandez - 4,4 millió+záradékok. (kínálták nekem, ennyiért hülye lettem volna elutasítani, pont ekkor tárgyaltam Goucuff-ért 10 millióban)
Sergio Asenjo - 9 millió.
Leo Franco - ingyen.
Érkezett még pár 16, 17, 18 éves spanyol fiatal. Ha majd valamelyikük is kitűnik akkor felhozom őket a nagycsapatba, addig meg kölcsönbe és a tartalék csapatba lesznek.
A keretem:
Kapusok: Leo Franco, Asenjo.
Védők: Behrami, Ferrari, Albiol, Alexis, Fazio, Criscito, Vargas, F.Aurélio.
Kp-k: Albelda, M.Veloso, Diego, Javi Martinez, Montolivo, Matías Fernandez.
Szélsők: Joaquín, Jesus Navas, Nani, Aquino, Vicente.
Csatárok: Rossi, Liédson.
A felkészülési meccseimet (6-ot) mindet megnyertem 21-2-es gólkülönbséggel zártam, ezután következett az Uefa-kupa sejeltezőkör ahol a Valarenga csapatát kaptam. Idegenben 2-0-ra, otthon pedig 3-0-ra nyertem így kerültem be a csoportkörbe, ahol a Napolit, az Auxerre és a Rapid Wien-t kaptam.
A Bajnokságot viszont megint nem kezdtem jól, nálam ez már valamiféle átok szerintem.

Otthon a Valladoiddal 0-0-át játszottam, majd a Real ellen idegenben kikaptam 1-0-ra, otthon az Uefa-kupában megvertem a Rapid-ot 2-1-re, viszont a Sevillával ismét otthon 1-1-et játszottam. 3 forduló alatt 2 döntetlen (mindkettő otthon) és 1 vereség, így most a 18. helyen várom a következő fordulót amikor is a 3. Villarreal-hoz megyek. A Barca és a Real már 7 pontra van tőlem.

Kb. az 5. forduló környékén szokott megindulni a szekér, remélem most ez előbb fog bekövetkezni. Ha idén sem nyerek semmit, akkor nem szenvedek tovább és átteszem a székhelyem Olaszországba vagy a Milan-hoz vagy az AS Roma-hoz. De bízok azért benne, hogy sikerül nyerni legalább 2 kupát (Uefa- és Király-kupa) van annyira jó a keret.
Na majd jelentkezem féltávnál, hogy mi újság a csapattal.