Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Milanból Abbiati, Dida vagy Kalac jobb, mint VV?Léfe írta:Nem mondom, hogy ne maradjon, azt sem, hogy olyan gyenge lenne. De az igazi elitcsapatok Chelsea, Mu, Liverpool, Juve, Milan, Inter, Real jobb kapusokkal rendelkeznek.
Így van, ahogy Peti mondja. Viszont nem bánnám, ha jönne Asenjo, aztán el lehetne küldeni kölcsönbe. Bukni nem lehet rajta.CFirpo3 írta:Úgyse fog érkezni, mert Valdessel meg fognak egyezni.BlauGranaGroc írta:Sergio Asenjo érkezhet, ha VV-evl nem tudnak megegyezni.
Biztos vagyok benne.
Szerintem mind a kettő közrejátszik.A három kupa megnyerésével biztosan megnőttek a játékosok igényei.Ezzel szemben,a vezetőség sosem volt arról híres,hogy nagy összegű szerződéseket kínáljon,ráadásul most válság van,s nem akarják rontani a hosszú idő alatt építgetett stabil gazdasági helyzetet a Klubnál.Titinho írta: Én nem tudom, de azért ez már tényleg furcsa, hogy Eto'o és Touré után már Valdes ügynöke is csalódottan hagyta el a Camp Nou-t (Touré ügynöke kritizálta is a vezetést rendesen). Most vagy a Barca előljárói lettek ilyen "skótok" vagy a játékosok szálltak el ennyire maguktól ezután az idény után.
Mindenesetre Valdes ügynöke elmondta, hogy még júniusban szeretnék lezárni az ügyet. Meglátjuk...
Pedig pont a passzjáték az egyik erőssége, ha nézted a meccseket idén, láthattad.nuh írta:Én láttam pár Barca meccset és igenis lehet bírálni, mert kirúgásai nem pontosak(ilyen szinten elég sokat hibázik) főleg amikor hátragurított labdával szórakozik és nem passzol egyből ebből ugye kapott gólt is .Iniesta887 írta:Nekem is a kedvenc kapusom VV! NEm értem azokat akik bírálják, hogy nem barca szintű kapus! Aki bírálja őt az nem látott még Barca meccset vagycsak nemért a focihoz!
És szerintem nem is lehet összehasonlítani mással mert a Barca játékához hozzátartozik a labdabirtoklás is ami néha azt jelenti hogy az ellenfélnél kb. 20-30 percet van a labda és ezalatt is keveset mozognak a kapu közelében ami azt jelenti nincs is sok kapura lövés tehát nem kell sok lövést védenie és azok is kiszorított helyzetből jönnek általában
az utóbbi időben voltak nagy bravúrjai de a szezon elején nem volt a toppon és lehet ez az utóbbi idő is csak egy szerencsésebb korszaka
legemlékezetesebb meccs a példájára az atletico madrid elleni meccs(4-3) szerintem a négy gólból 2 ki tudott volna védeni más klasszis kapus vagy legalább rámozdult volna na mind1 szerintem kéne mögé venni egy fiatal kapust aki folyamatosan beépül a csapatba és a kupában legalább játszik( Asenjo-ra gondolok) Mondjuk a Barcában már rég volt olyan hú de nagy kapus, de lehet hogy nem is kell amíg Valdes nem hibázik olyan helyzetekben amikor mondjuk kupák függnek tőle
Természetesen gratulálok második Zamora díjához így tovább
Én láttam pár Barca meccset és igenis lehet bírálni, mert kirúgásai nem pontosak(ilyen szinten elég sokat hibázik) főleg amikor hátragurított labdával szórakozik és nem passzol egyből ebből ugye kapott gólt is .Iniesta887 írta:Nekem is a kedvenc kapusom VV! NEm értem azokat akik bírálják, hogy nem barca szintű kapus! Aki bírálja őt az nem látott még Barca meccset vagycsak nemért a focihoz!
lehet, h túloztam, de a lényegen nem változtat... nem a tehetség alapján dől el, h ki kezd a kapuban, hanem pillanatnyi forma (legalábbis ez lenne a logikus...) , tehát hiába magasan a legtehetségesebb kapus a Földön Casillas..ha nincs a topon, nem érdemes védetni... de majd VdB tudja...TZS írta:Ez azért erősen megmosolyogtató.Fecooo írta: sztem egyszerűen arról van szó, h nem VdB nem akar két azonos kapust a keretben...mert valljuk be, VV utolérte Casillast!![]()
![]()
Miben érte volna utol?
Még ha így is lenne, miért ne lenne jó az, ha két egyforma szintű kapus van a keretben?Mert ha esetleg megsérül valamelyik, kiállítják, stb. akkor ne legyen még egy bevethető kapus aki ugyanúgy jó?
Inkább egy gyengébb kapjon lehetőséget? Érdekes gondolatmenet.
Ez azért erősen megmosolyogtató.Fecooo írta: sztem egyszerűen arról van szó, h nem VdB nem akar két azonos kapust a keretben...mert valljuk be, VV utolérte Casillast!
+ AZ AKI KAPUS SZEMMEL NÉZI EZEKETIniesta887 írta:Nekem is a kedvenc kapusom VV! NEm értem azokat akik bírálják, hogy nem barca szintű kapus! Aki bírálja őt az nem látott még Barca meccset vagycsak nemért a focihoz!
de igenis komolyan gondolom, mert ebben a szezonban Casillas többet hibázott Valdes-nél... lehet, h alapjáraton Casillas tehetségesebb, de jelenleg ezt nem képes megmutatni... és egy csapatban nem a tehetség a lényeg, hanem a pillanatnyi forma, mert ennyi erővel Ronaldinho miért nem "csillog" most? mentális problémák miatt! és Casillas se tud koncentrálni annyira, mint korábban. Valdes a csúcson van, és a BL-ben is megmutatta, h lehet rá számítani, nem vagyok benne biztos, h a konfi-kupán Casillas szerepeltetése helyes döntés...kabekabe írta:Ezt te sem gondolhatod komolyan.Fecooo írta:sztem egyszerűen arról van szó, h nem VdB nem akar két azonos kapust a keretben...mert valljuk be, VV utolérte Casillast!
Ezt te sem gondolhatod komolyan.Fecooo írta:sztem egyszerűen arról van szó, h nem VdB nem akar két azonos kapust a keretben...mert valljuk be, VV utolérte Casillast!
sztem egyszerűen arról van szó, h nem VdB nem akar két azonos kapust a keretben...mert valljuk be, VV utolérte Casillast!Rivaldo11 írta:Akkor jó lenne ha valaki szólna erről Victornak.csabooo írta:Valdés Argentín és nem Spanyol...![]()
Feleslegesen ne várja azt a behívót.
Véleményem szerint egyértelműen csak és kizárólag Casillas előzi meg a rangsorban. A mögötte lévő négy kapus közül viszont a pillanatnyi forma dönt, ki lehet tagja a keretnek. E szempontból pedig több mint fura, hogy a mindenkori szöv kapitányok szerint Victor egyszer sem volt olyan formában, hogy behívják...vicces.
Hát igen. Bár én csak két hasonló spanyol kapust tok mondani(Reina, Palop). Vszleg nem bírják őt a kapitányok, vagy nem tudom. De lehet, h télleg Argentín és ezért nem hívják be, az Argentínok meg titkolják ArgentínságátRivaldo11 írta:Akkor jó lenne ha valaki szólna erről Victornak.csabooo írta:Valdés Argentín és nem Spanyol...![]()
Feleslegesen ne várja azt a behívót.
Véleményem szerint egyértelműen csak és kizárólag Casillas előzi meg a rangsorban. A mögötte lévő négy kapus közül viszont a pillanatnyi forma dönt, ki lehet tagja a keretnek. E szempontból pedig több mint fura, hogy a mindenkori szöv kapitányok szerint Victor egyszer sem volt olyan formában, hogy behívják...vicces.
Akkor jó lenne ha valaki szólna erről Victornak.csabooo írta:Valdés Argentín és nem Spanyol...