Iniesta887 írta:Nekem is a kedvenc kapusom VV! NEm értem azokat akik bírálják, hogy nem barca szintű kapus! Aki bírálja őt az nem látott még Barca meccset vagycsak nemért a focihoz!
Én láttam pár Barca meccset és igenis lehet bírálni, mert kirúgásai nem pontosak(ilyen szinten elég sokat hibázik) főleg amikor hátragurított labdával szórakozik és nem passzol egyből ebből ugye kapott gólt is .
És szerintem nem is lehet összehasonlítani mással mert a Barca játékához hozzátartozik a labdabirtoklás is ami néha azt jelenti hogy az ellenfélnél kb. 20-30 percet van a labda és ezalatt is keveset mozognak a kapu közelében ami azt jelenti nincs is sok kapura lövés tehát nem kell sok lövést védenie és azok is kiszorított helyzetből jönnek általában
az utóbbi időben voltak nagy bravúrjai de a szezon elején nem volt a toppon és lehet ez az utóbbi idő is csak egy szerencsésebb korszaka
legemlékezetesebb meccs a példájára az atletico madrid elleni meccs(4-3) szerintem a négy gólból 2 ki tudott volna védeni más klasszis kapus vagy legalább rámozdult volna na mind1 szerintem kéne mögé venni egy fiatal kapust aki folyamatosan beépül a csapatba és a kupában legalább játszik( Asenjo-ra gondolok) Mondjuk a Barcában már rég volt olyan hú de nagy kapus, de lehet hogy nem is kell amíg Valdes nem hibázik olyan helyzetekben amikor mondjuk kupák függnek tőle
Természetesen gratulálok második Zamora díjához így tovább