Varga Tamás írta:Drigo írta:Én pedig előre szóltam, hogy ma pélómákom van, nem hittetek nekem. Hú mindenkit én ejtettem ki, a döntőt mindenképp ma kell lejátszani, holnapra kiszárad a mákültetvényem
Jó parti volt, erős ellenfelekkel, de nekem nagyon jöttek a lapok a tudás ismét háttérbe szorult, de ez van.
Gratulálok Dani! Csak így tovább, csapj a lovak közé, és mutasd meg nekik, hogy egy műegyetemistán nem lehet kifogni!
Én, ugyan nem tudok pókerezni, de figyelemmel követem az eseményeket! És, Dani: Neked szurkolok!
Forca Barca! Forca DANI! "Tudást lopni nem lehet!"

No-no a végén még elpirulok
Azért egy műegyetemistán is ki lehet fogni, persze erre csak egy másik műegyetemista képes, igaz Ákos?
Bár így jobban belegondolva Slither, Enrique, kicsit önbizalom hiányban szenvedve magamat is idevéve, nem rossz banda, én nem bánnám, ha "házi bajnoksággá" szelídülne a dolog. Persze azért erre elég kevés esély van(ha az eszemre hallgatok SEMENNYI), amíg ilyen ellenfelekkel kell megküzdenünk (nem írok neveket direkt, mert valakit biztos kihagynék és abból sértődés lenne). Meg persze attól, hogy bekerültem a döntőbe, még nem esek hasra, hiszen még 6 játékost le kéne győznöm. Ami nem lesz könnyű, sőt!
De azért köszönöm a bíztató szavakat.
Ja és a pókerben nem elég, ha tudsz játszani, legyél bármekkora játékos 2-7-tel(a legrosszabb kombináció) nem lehet sikert elérni, ezt tegnap Enrique is megtapasztalhatta.
Ellenben, ha szerencséd van, akkor sokáig juthatsz.
Őszintén szólva van még mit tanulnom.
"Tudást lopni nem lehet!" Erről eszembe jutott egy vicces történet:
Még régen járt hozzánk játszani egy srác, akinek marha gazdagok voltak a szülei és állandóan a legjobb cuccokba volt, de nem volt valami ügyes, ami önmagában nem is baj, de mégis nagyon nagyra volt magával. Egyik haverom egyszer beszólt Neki, hogy "Mondd meg apádnak vegyen tudást", azóta nem láttuk...
A pontozás engem abszolút hidegenhagy, mindegy, hogy az első 7-8-9-10 vagy 40 kap pontot a végén úgyis az érhet csak oda, aki folyamatosan ott van a tűz közelében, gondolok itt az első 4 helyre. Hiába "lóg" be valaki folyamatosan az 1-2 pontot érő helyre az max 10-15 pont, az meg kevés szerintem. Döntsön a többség, főleg, hogy valszeg nem leszek állandó résztvevője a partyknak.