Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sajna az egész a létszámtól függSlither írta:Mivel sztem a pontozásban még nem sikerült kiegyeznünk, ezért azt javaslom, hogy szavazunk. Szóval a résztvevők írják be magukat ahhoz amit jobbnak találnak a következő lehetőségek közül:
1.) Első 10 játékos kap pontot:
2.) F1-es ponteloszlás, vagyis az első 8-at díjazzuk: Ozsi
3.) Csak a döntősök, vagyis az első 7 kap pontot: Slither
Esetleg ha vkinek jobb ötlete van azt is beírhatja.
No-no a végén még elpirulokVarga Tamás írta:Gratulálok Dani! Csak így tovább, csapj a lovak közé, és mutasd meg nekik, hogy egy műegyetemistán nem lehet kifogni!Drigo írta:Én pedig előre szóltam, hogy ma pélómákom van, nem hittetek nekem. Hú mindenkit én ejtettem ki, a döntőt mindenképp ma kell lejátszani, holnapra kiszárad a mákültetvényem![]()
Jó parti volt, erős ellenfelekkel, de nekem nagyon jöttek a lapok a tudás ismét háttérbe szorult, de ez van.
Én, ugyan nem tudok pókerezni, de figyelemmel követem az eseményeket! És, Dani: Neked szurkolok!![]()
![]()
Forca Barca! Forca DANI! "Tudást lopni nem lehet!"
Gratulálok Dani! Csak így tovább, csapj a lovak közé, és mutasd meg nekik, hogy egy műegyetemistán nem lehet kifogni!Drigo írta:Én pedig előre szóltam, hogy ma pélómákom van, nem hittetek nekem. Hú mindenkit én ejtettem ki, a döntőt mindenképp ma kell lejátszani, holnapra kiszárad a mákültetvényem![]()
Jó parti volt, erős ellenfelekkel, de nekem nagyon jöttek a lapok a tudás ismét háttérbe szorult, de ez van.
Hova ez a sietség, nem mindegy hogy mikorra megy le? Majd legközelebb fix időpont lesz, de most egyeztetős rendszer van, vagyis, addig kell igaziítani a másikhoz, amíg nem jó mindenkinek.messi1918 írta:Akkor valószínű nem lesz ma döntő! De ma nem jó Titinhonak, holnap meg már a fél asztalnak! Na mindegy, legyen így!
Nem értedmessi1918 írta:Akkor valószínű nem lesz ma döntő! De ma nem jó Titinhonak, holnap meg már a fél asztalnak! Na mindegy, legyen így!
Nem kellett volna..! Azért gratulálok Daninak! Kár hogy a döntőt nem ő fogja nyerniEnrique írta:Drigó nyert, de csak mert hagytam.![]()
![]()
Na-na ez nem többség alapon megy, ha valakinek nem jó ma, akkor elhalasztjuk, de ez szerintem inkább a Ti érdeketek, mint az enyém.messi1918 írta:De holnap már nem lesz jó VV 19-nek nekem se biztos és ahogy hallom Badinak se! Azért kéne ma lejátszani, de döntsön a többség!
Na-Na! Nem volt meghírdetve,h tuti ma lesz a döntő,tehát Titinhot nem lehet hibáztatni,ma a vígaszágról volt csak szómessi1918 írta:Szerintem játsszuk le, Titinhonak lesz még esélye! És ha ma nem játszuk le, akkor holnaptól mr sok mindenkinek nem jó! Szóval szerintem nyomjuk le!