Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.24. 10:44:28

ma direkt azért jöttem fel az oldalra,hogy lássam,hogy rijkaard ezt nyilatkozta:"Köszönöm a 4 és fél évet,de távozom!"hát sajna nem ezt mondta,de az oké,hogy a játékosoknak dolgozniuk kell,de neki is kéne,mivel ezt a 4-3-3-as játékrendszert mr rég kiismerte mindenki,cannavaro meg pepe tudta hogy mi ofg következni,amikor eto'o fele jött a labda!szal álljnuk át másra vagy menjen rijkaard,mert sztem nem kell mennie rijkaardnak ha kitalál egy másik játékrendszert!de nem fog,tehát menjen!pedig én mindig mellette voltam.....
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.24. 10:35:16

Nekem van egy szép álmom :D A milanoi vesztes derbi után elküldik Ancelottit, és Frank ezért elm1 a helyére, jaj de szép lenne, ha őket boldogitaná tudásával, ott folytatná a megkezdett munkát :D Mert utálom a Milant, és ezzel az edzővel végük lenne, mint a botnak. Hozzánk meg jöhetne vki, aki mondjuk tud ésszerüen cserélni, és nem annyibolt ál a taktikája, mint Rijkaard elvesztette a papirjait cimü cikből láttunk.
Roniee21
Capitá del Barça

2007.12.24. 10:27:55

FOLYTATNUNK KELL A MEGKEZDETT MUNKÁT! *****MODERÁLVA**** :twisted: Semmi tartás nincs benne,normális edző/ember már tavaly a bajnoki cím elvesztése után lemondott volna,vagy még hamarabb a Getafei zakónál! :wink: :twisted:
Tűnj el Katalóniából!

mindenki el van keseredve, de ez a stílus mégsem kéne. nem egy tömeggyilkosról dumálgatunk, hanem egy a munkájában impotenssé vált edzőről. köszi! B.
Subic_10
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.24. 10:16:55

Frank Rijkard mar n a regi ... azt a kapcsolatot n tudja tartani jatekosaival mitn eddig... :!: egy edozbe a jatekos maximalis bizalmat kell erezzen de asszem mar sokan n ereznek...
BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>

MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.24. 10:13:32

messi1918 írta:Már megint én....... :D azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
Nem szeretni kell a játékosoknak hanem nyerni vele!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.24. 10:10:47

mikor szünetben nem volt csere már akkor éreztük hogy bukó lesz. taktikailag annyira 0 ez az ember h hihetetlen. nem vette észre h iniesta a jobb oldalon jelenleg kevésbé képes jó játékra mint a balon, ahol az elmult honapokban jatszott? zambrottát is mi a faxomnak hozta be? bojant is mér' a 81. percbe kellett behozni? mé' nem várt vele a 93. percig?

ronaldinho :arrow: bojan

puyol :arrow: henry

oszt' támadni a 70 perctől xavi, iniesta, bojan, henry, gio, eto'o 6-ossal. max kapunk még 3at. de ez a faxom pali még csak meg sem próbálta.

6-án kinyalunk mallorcán, a margit megveri a zaragozát és jok is vagyunk -11 ponttal. de sebaj, mennunk kell tovább a megkezdett uton :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.12.24. 10:15:26-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.24. 08:43:42

1 vmiben hiszek még :cry: Hogy azért nem küldték még el Frankot, mert karácsony van, és rögtön utánna m1 :oops:
Bár sajnos ugy néz ki télleg nem küldi el Laporta...
Az azért érdekes, h ugye olvashattuk réggebben, h a vezetőségből sokan elküldenék Rijkaardot. Őket miért nem veszi figyelembe Laporta :?: Vagy a szurkolokat :?: Hiszen Barca nem Laporta, hanem Katalonia csapata :!: Mégis ez a derék legény a csatlosaival diktatorikusan uralkodik a csapat fölött. Ez 1vmi következmény....Rossel és csapatának elküldése :roll: Ők gyakran nem értettek 1et Laportával, ezért menniük kellett, holott rengeteget tettek a klubbért. Rijkaard puszipajtása Laportának, ezért maradhat, pedig egy f.o.s :evil:
Roniee21
Capitá del Barça

2007.12.24. 07:30:59

Amit a vezetőség produkál meg Rijkaard :evil: ..
Rijkaard itt lesz még évekig. :cry: SAJNOS!!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.24. 06:40:48

Na kiadom egy kicsit a dühöm:Kapja be Rijkaard szerinte kit érdekel az a szöveg amit minden vesztes meccs után elszaval, már kivülről fujja!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 01:32:50

Szerintem nem kéne ide Mourinho,nyílván nem rajtunk múlik ez csak a mi véleményünk,igazad van hogy profik,de..............
az lenne a legjobb ha Rijkaard vinne ki minket a válságból,ez az én vágyam,de sajnos nem fog teljesülni!!!
Ez van.
..................................
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.24. 01:21:56

messi1918 írta:Már megint én....... :D azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
a játékosok nem annyit látnak egy edzőből, mint amennyit te.
mellesleg az szól mellette még, hogy
1: a játékosai eddig mindenhol szerették
2: kiválóan beszél spanyolul, angolul
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.24. 01:20:16

mellesleg cruyff is egy arrogáns, hiú figura volt. már játékosként is.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.24. 01:19:33

messi1918 írta:Mindennel egyetértek amit leírtál,jó én nyílván elfogult vagyok vele Messi miatt 8) 8) De most képzelj el egy edzést.Maradjunk Messinél szerinted miként nézne rá azok után a dolguk után amik történtek,én elsősorban az előéletéért nem szeretném Mourinhot,mert ha ide jönne az olyan lenne mintha az Arsenalhoz menne,és szerintem nem idevaló.
ezek profi emberek, profi játékosok, és profi edzők. szerinted ilyen hülyeségek nekik mit számítanak? murinho azért volt népművészeti cserépedény a barcával, mert a barca volt az ellenfél, színjáték volt, töltény a sajtónak. biztos vagyok benne, hogy messi nem berzenkedne, könyörgöm, azért fizetik, hogy betartsa az edző utasításait. egyébként murinhoért tűzbe mennek a játékosai, ezt csak eléri valahogy. nem hiszem, hogy ostorcsapásokkal...
az ég világon semmit sem számít, hogy mi történt két éve.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 00:56:46

Mindennel egyetértek amit leírtál,jó én nyílván elfogult vagyok vele Messi miatt 8) 8) De most képzelj el egy edzést.Maradjunk Messinél szerinted miként nézne rá azok után a dolguk után amik történtek,én elsősorban az előéletéért nem szeretném Mourinhot,mert ha ide jönne az olyan lenne mintha az Arsenalhoz menne,és szerintem nem idevaló.
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.24. 00:53:12

Hát lehet utálni, de már többször kifejtettem itt. Baromira tud motiválni, hihetetlen taktikai zseni és mindezek mellett sokan mondják, hogy ellenségeket szerez a csapatnak, szerintem többet hoz, mint amennyit visz...Elég ha megnézzük hány szurkolóval nőtt a Chelsea tábora amikor José odament. Ellentmondásos az tuti. De tud, az is tuti és nem lenne idegen neki a csapat sem, itt tanulta meg a focit. Mellette még Lippit látnám szívesen, de ő egyrészt mondta, hogy csak nyáron akar kezdeni, bárhová is megy, másrészt neki tényleg jót tenne egy alapozás, más a taktikai elképzelése is az tuti, fontos lenne, hogy felvegye a ritmust egy nyár alatt. Mourinho sokkal inkább melóban van még és mondom, nem idegenbe érkezne.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 00:43:18

Már megint én....... :D azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.24. 00:40:37

Most jött el az idő, hogy Frankie szépen felsétáljon Laportához és felmondjon. Persze az meg nem fogja elfogadni, mert a sikerei Rijkaardhoz köthetők. Pedig most itt lenne az idő, jön egy kicsit lazább pár hét, szépen fel tudná készíteni a BL-re és a tavaszi hadjáratra a csapatot egy új edző. Én továbbra is a munkanélküli = könnyen megszerezhető, sokat kritizált, ámbár zseniális Mourinho bácsira szavazok.
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.23. 23:13:18

1et értek LG-vel.. mivel jobb neki ha marad.. na akkor nézzük az érdekeit. ha még mindig a 2 évvel ezelőtti BL+Bajnoki arany van az agyába azzal kitörölheti sajnos. eltelt az idő az ő szempontjábol a "mi" felett. nincs már oan hogy ő meg a barca..
de úgylátszik még marad :? akkor viszont valahogy, valamit ki kell találnia.. de már ezt mondom/mondjuk mióta?! és még meddig megy ez? kérdezem én, kérdezzük mi..
noucamp
Barça B

2007.12.23. 23:12:52

TULIPÁN NYISSZ!
VÉGEZTEM!
FOSPUMPA EZ AZ EGÉSZ AMIT SIKERÜLT ÖSSZEGERBLYÉZNÜNK MA ESTE!
RÁK!
Visca el BARCA! Visca Catalaunya!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.23. 23:11:59

mypeter írta:Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.
sztem legkésőbb már akkor el kellett volna küldeni rijkaardot, amikor a madrid -6ról lett bajnok velünk szemben...
lehet szimpatikus rijkaard, de egyszerűen nem lehet nem észrevenni azt, h hosszú ideje egyhelyben topog ő is és a brigád is, sehol nincs már a pár évvel ezelőtti barca. tudom, h nincs mindig karácsony egyik csapatnál sem, de egy ilyen kaliberű brigádnál, mint a barca, ezt az állapotot nem konzerválni, hanem megszüntetni kéne!
és akkor azzal jön, h kiismerték a játékunkat? akkor miért nem virít vmi újat? nem ez lenne a dolga?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.23. 23:10:05

mypeter írta:Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.
Azért Capello helyzete teljesen más volt. Ő új volt a Madridnál. Első évében (persze régebben volt már edző náluk de az más csapat volt) télig nem mutatott valami jó játékot. Ez azonban csak egy félév volt. Rijkaard pedig már régóta a Barcánál van, és már MÁSFÉL ÉVE látjuk ezt a borzalmat. MÁSFÉL ÉVE nincs javulás a csapat játékában. És látod? Capello-t elküldték annak ellenére hogy bajnokságot nyertek. Akkor mi MI A FSZÉRT NEM TUDJUK KIRÚGNI EZT A SZERENCSÉTLENT? :evil: :evil:
Kép
Marci
Capitá del Barça

2007.12.23. 23:07:55

Replay írta:varga tamás: Magam akkor is és most is azt mondom, hogy Rijkaard-nak megkellett adni a bizonyitási lehetőséget, hiszen sok éves eredménytelenségnek, szenvedésnek vetett véget, csak hogy nem lehet ugyanúgy, ugyanazzal a taktikával játszani 4-5éven keresztül.

Annyira változik a csúcsfoci, hogy folyamatosan változtatni kell, ahogy irtad, Ferguson ezt felismerte és ezért tud már negyedszázada a csapat élén maradni, eredményeket elérni.
Mintha nyilatkozott volna valami olyat Rijkaard hogy ő bizony nem változtat..
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Grege
Capitá del Barça

2007.12.23. 23:05:48

LG írta:Azért mondtam, h jelenleg :!:
Henry :arrow: ha felépül bizonyithat, de ha annyit nyujt mind eddig mehet
Gio :arrow: igéret, aki eddig nem vállik be...de még bevállhat, de ha nem, mehet, mert sztem rengeteg hasonlo koru van, aki sokkal tehetségesebb nála
Xavi :arrow: ő rola már nem 1x mondtam el a véleményem, régota őt érzem az 1ik leggyengébb láncszemnek
Milito :arrow: Én őt figyelem :!: És eddig minden meccsen volt hibája, vagy kisebb, vagy nagyobb, vagy kevesebb, vagy több, de volt :!: Gyakran bizonytalan, könnyelmü, sok labdát el ad hátul :!: Tul durva.
Perxe uj fiu, még belejöhet..
Rijkaard viszont már nem érdemel esélyt :!: :evil:
Sztm szigorú vagy :wink: , bár az eredmények téged igazolnak, de még mindig másodikak vagyunk, és megvan az esélyünk minden trófeára, egy ilyen vereség után nehéz optimistának lenni, de én az leszek, sztm a Bl-ben legalább egy elődöntő le fog esni nekünk, a bajnokságban pedig ha a Madrid kicsit kienged, és megközelítjük 3 pontra, onnan elkaphat minket a gépszíj, és elérhetjük őket, még semmi sincs veszve.
Sérülések múljanak el, és ne jöjjenek vissza :roll: !
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.12.23. 23:04:30

Sharky írta:

Ez hihetetlen. Mi kell még hogy elküldjék :?: :evil: Ki kell esnünk a Ligából :?: :roll:
akkor azt mondanák h együtt estünk ki,együtt jutunk vissza....

rég rossz az egész....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mypeter
Entrenador del Barça

2007.12.23. 23:01:16

Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.
Lezárt