Frank Rijkaard #2
ma direkt azért jöttem fel az oldalra,hogy lássam,hogy rijkaard ezt nyilatkozta:"Köszönöm a 4 és fél évet,de távozom!"hát sajna nem ezt mondta,de az oké,hogy a játékosoknak dolgozniuk kell,de neki is kéne,mivel ezt a 4-3-3-as játékrendszert mr rég kiismerte mindenki,cannavaro meg pepe tudta hogy mi ofg következni,amikor eto'o fele jött a labda!szal álljnuk át másra vagy menjen rijkaard,mert sztem nem kell mennie rijkaardnak ha kitalál egy másik játékrendszert!de nem fog,tehát menjen!pedig én mindig mellette voltam.....
.
Nekem van egy szép álmom
A milanoi vesztes derbi után elküldik Ancelottit, és Frank ezért elm1 a helyére, jaj de szép lenne, ha őket boldogitaná tudásával, ott folytatná a megkezdett munkát
Mert utálom a Milant, és ezzel az edzővel végük lenne, mint a botnak. Hozzánk meg jöhetne vki, aki mondjuk tud ésszerüen cserélni, és nem annyibolt ál a taktikája, mint Rijkaard elvesztette a papirjait cimü cikből láttunk.

FOLYTATNUNK KELL A MEGKEZDETT MUNKÁT! *****MODERÁLVA****
Semmi tartás nincs benne,normális edző/ember már tavaly a bajnoki cím elvesztése után lemondott volna,vagy még hamarabb a Getafei zakónál!
Tűnj el Katalóniából!
mindenki el van keseredve, de ez a stílus mégsem kéne. nem egy tömeggyilkosról dumálgatunk, hanem egy a munkájában impotenssé vált edzőről. köszi! B.

Tűnj el Katalóniából!
mindenki el van keseredve, de ez a stílus mégsem kéne. nem egy tömeggyilkosról dumálgatunk, hanem egy a munkájában impotenssé vált edzőről. köszi! B.
- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
Frank Rijkard mar n a regi ... azt a kapcsolatot n tudja tartani jatekosaival mitn eddig...
egy edozbe a jatekos maximalis bizalmat kell erezzen de asszem mar sokan n ereznek...

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem szeretni kell a játékosoknak hanem nyerni vele!messi1918 írta:Már megint én.......azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- visca el barca
- Presidente del Barça
mikor szünetben nem volt csere már akkor éreztük hogy bukó lesz. taktikailag annyira 0 ez az ember h hihetetlen. nem vette észre h iniesta a jobb oldalon jelenleg kevésbé képes jó játékra mint a balon, ahol az elmult honapokban jatszott? zambrottát is mi a faxomnak hozta be? bojant is mér' a 81. percbe kellett behozni? mé' nem várt vele a 93. percig?
ronaldinho
bojan
puyol
henry
oszt' támadni a 70 perctől xavi, iniesta, bojan, henry, gio, eto'o 6-ossal. max kapunk még 3at. de ez a faxom pali még csak meg sem próbálta.
6-án kinyalunk mallorcán, a margit megveri a zaragozát és jok is vagyunk -11 ponttal. de sebaj, mennunk kell tovább a megkezdett uton
ronaldinho

puyol

oszt' támadni a 70 perctől xavi, iniesta, bojan, henry, gio, eto'o 6-ossal. max kapunk még 3at. de ez a faxom pali még csak meg sem próbálta.
6-án kinyalunk mallorcán, a margit megveri a zaragozát és jok is vagyunk -11 ponttal. de sebaj, mennunk kell tovább a megkezdett uton

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.12.24. 10:15:26-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

1 vmiben hiszek még
Hogy azért nem küldték még el Frankot, mert karácsony van, és rögtön utánna m1
Bár sajnos ugy néz ki télleg nem küldi el Laporta...
Az azért érdekes, h ugye olvashattuk réggebben, h a vezetőségből sokan elküldenék Rijkaardot. Őket miért nem veszi figyelembe Laporta
Vagy a szurkolokat
Hiszen Barca nem Laporta, hanem Katalonia csapata
Mégis ez a derék legény a csatlosaival diktatorikusan uralkodik a csapat fölött. Ez 1vmi következmény....Rossel és csapatának elküldése
Ők gyakran nem értettek 1et Laportával, ezért menniük kellett, holott rengeteget tettek a klubbért. Rijkaard puszipajtása Laportának, ezért maradhat, pedig egy f.o.s 

Bár sajnos ugy néz ki télleg nem küldi el Laporta...
Az azért érdekes, h ugye olvashattuk réggebben, h a vezetőségből sokan elküldenék Rijkaardot. Őket miért nem veszi figyelembe Laporta

Amit a vezetőség produkál meg Rijkaard
..
Rijkaard itt lesz még évekig.
SAJNOS!!!!

Rijkaard itt lesz még évekig.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na kiadom egy kicsit a dühöm:Kapja be Rijkaard szerinte kit érdekel az a szöveg amit minden vesztes meccs után elszaval, már kivülről fujja!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem nem kéne ide Mourinho,nyílván nem rajtunk múlik ez csak a mi véleményünk,igazad van hogy profik,de..............
az lenne a legjobb ha Rijkaard vinne ki minket a válságból,ez az én vágyam,de sajnos nem fog teljesülni!!!
Ez van.
az lenne a legjobb ha Rijkaard vinne ki minket a válságból,ez az én vágyam,de sajnos nem fog teljesülni!!!
Ez van.
..................................
a játékosok nem annyit látnak egy edzőből, mint amennyit te.messi1918 írta:Már megint én.......azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
mellesleg az szól mellette még, hogy
1: a játékosai eddig mindenhol szerették
2: kiválóan beszél spanyolul, angolul
mellesleg cruyff is egy arrogáns, hiú figura volt. már játékosként is.
ezek profi emberek, profi játékosok, és profi edzők. szerinted ilyen hülyeségek nekik mit számítanak? murinho azért volt népművészeti cserépedény a barcával, mert a barca volt az ellenfél, színjáték volt, töltény a sajtónak. biztos vagyok benne, hogy messi nem berzenkedne, könyörgöm, azért fizetik, hogy betartsa az edző utasításait. egyébként murinhoért tűzbe mennek a játékosai, ezt csak eléri valahogy. nem hiszem, hogy ostorcsapásokkal...messi1918 írta:Mindennel egyetértek amit leírtál,jó én nyílván elfogult vagyok vele Messi miatt![]()
De most képzelj el egy edzést.Maradjunk Messinél szerinted miként nézne rá azok után a dolguk után amik történtek,én elsősorban az előéletéért nem szeretném Mourinhot,mert ha ide jönne az olyan lenne mintha az Arsenalhoz menne,és szerintem nem idevaló.
az ég világon semmit sem számít, hogy mi történt két éve.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mindennel egyetértek amit leírtál,jó én nyílván elfogult vagyok vele Messi miatt
De most képzelj el egy edzést.Maradjunk Messinél szerinted miként nézne rá azok után a dolguk után amik történtek,én elsősorban az előéletéért nem szeretném Mourinhot,mert ha ide jönne az olyan lenne mintha az Arsenalhoz menne,és szerintem nem idevaló.

-
- Director del Fútbol
Hát lehet utálni, de már többször kifejtettem itt. Baromira tud motiválni, hihetetlen taktikai zseni és mindezek mellett sokan mondják, hogy ellenségeket szerez a csapatnak, szerintem többet hoz, mint amennyit visz...Elég ha megnézzük hány szurkolóval nőtt a Chelsea tábora amikor José odament. Ellentmondásos az tuti. De tud, az is tuti és nem lenne idegen neki a csapat sem, itt tanulta meg a focit. Mellette még Lippit látnám szívesen, de ő egyrészt mondta, hogy csak nyáron akar kezdeni, bárhová is megy, másrészt neki tényleg jót tenne egy alapozás, más a taktikai elképzelése is az tuti, fontos lenne, hogy felvegye a ritmust egy nyár alatt. Mourinho sokkal inkább melóban van még és mondom, nem idegenbe érkezne.messi1918 írta:Már megint én.......azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már megint én.......
azon kívűl mi szól Mourinho melllett,hogy keménykezű és remek stratéga,mert ezeket leszámítva arrogáns bunkó,és szerintem a játékosok nem szeretnékőt..........

-
- Director del Fútbol
Most jött el az idő, hogy Frankie szépen felsétáljon Laportához és felmondjon. Persze az meg nem fogja elfogadni, mert a sikerei Rijkaardhoz köthetők. Pedig most itt lenne az idő, jön egy kicsit lazább pár hét, szépen fel tudná készíteni a BL-re és a tavaszi hadjáratra a csapatot egy új edző. Én továbbra is a munkanélküli = könnyen megszerezhető, sokat kritizált, ámbár zseniális Mourinho bácsira szavazok.
1et értek LG-vel.. mivel jobb neki ha marad.. na akkor nézzük az érdekeit. ha még mindig a 2 évvel ezelőtti BL+Bajnoki arany van az agyába azzal kitörölheti sajnos. eltelt az idő az ő szempontjábol a "mi" felett. nincs már oan hogy ő meg a barca..
de úgylátszik még marad
akkor viszont valahogy, valamit ki kell találnia.. de már ezt mondom/mondjuk mióta?! és még meddig megy ez? kérdezem én, kérdezzük mi..
de úgylátszik még marad

TULIPÁN NYISSZ!
VÉGEZTEM!
FOSPUMPA EZ AZ EGÉSZ AMIT SIKERÜLT ÖSSZEGERBLYÉZNÜNK MA ESTE!
RÁK!
VÉGEZTEM!
FOSPUMPA EZ AZ EGÉSZ AMIT SIKERÜLT ÖSSZEGERBLYÉZNÜNK MA ESTE!
RÁK!
Visca el BARCA! Visca Catalaunya!
-
- Llegenda del Barça
sztem legkésőbb már akkor el kellett volna küldeni rijkaardot, amikor a madrid -6ról lett bajnok velünk szemben...mypeter írta:Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.
lehet szimpatikus rijkaard, de egyszerűen nem lehet nem észrevenni azt, h hosszú ideje egyhelyben topog ő is és a brigád is, sehol nincs már a pár évvel ezelőtti barca. tudom, h nincs mindig karácsony egyik csapatnál sem, de egy ilyen kaliberű brigádnál, mint a barca, ezt az állapotot nem konzerválni, hanem megszüntetni kéne!
és akkor azzal jön, h kiismerték a játékunkat? akkor miért nem virít vmi újat? nem ez lenne a dolga?
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mihu
- Director del Fútbol
Azért Capello helyzete teljesen más volt. Ő új volt a Madridnál. Első évében (persze régebben volt már edző náluk de az más csapat volt) télig nem mutatott valami jó játékot. Ez azonban csak egy félév volt. Rijkaard pedig már régóta a Barcánál van, és már MÁSFÉL ÉVE látjuk ezt a borzalmat. MÁSFÉL ÉVE nincs javulás a csapat játékában. És látod? Capello-t elküldték annak ellenére hogy bajnokságot nyertek. Akkor mi MI A FSZÉRT NEM TUDJUK KIRÚGNI EZT A SZERENCSÉTLENT?mypeter írta:Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.

- Marci
- Capitá del Barça
Mintha nyilatkozott volna valami olyat Rijkaard hogy ő bizony nem változtat..Replay írta:varga tamás: Magam akkor is és most is azt mondom, hogy Rijkaard-nak megkellett adni a bizonyitási lehetőséget, hiszen sok éves eredménytelenségnek, szenvedésnek vetett véget, csak hogy nem lehet ugyanúgy, ugyanazzal a taktikával játszani 4-5éven keresztül.
Annyira változik a csúcsfoci, hogy folyamatosan változtatni kell, ahogy irtad, Ferguson ezt felismerte és ezért tud már negyedszázada a csapat élén maradni, eredményeket elérni.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Sztm szigorú vagyLG írta:Azért mondtam, h jelenleg![]()
Henryha felépül bizonyithat, de ha annyit nyujt mind eddig mehet
Gioigéret, aki eddig nem vállik be...de még bevállhat, de ha nem, mehet, mert sztem rengeteg hasonlo koru van, aki sokkal tehetségesebb nála
Xaviő rola már nem 1x mondtam el a véleményem, régota őt érzem az 1ik leggyengébb láncszemnek
MilitoÉn őt figyelem
És eddig minden meccsen volt hibája, vagy kisebb, vagy nagyobb, vagy kevesebb, vagy több, de volt
Gyakran bizonytalan, könnyelmü, sok labdát el ad hátul
Tul durva.
Perxe uj fiu, még belejöhet..
Rijkaard viszont már nem érdemel esélyt![]()

Sérülések múljanak el, és ne jöjjenek vissza

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
akkor azt mondanák h együtt estünk ki,együtt jutunk vissza....Sharky írta:
Ez hihetetlen. Mi kell még hogy elküldjék![]()
Ki kell esnünk a Ligából
![]()
rég rossz az egész....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tudjátok, hogy én Rijkaard párti vagyok, de elsősorban és mindenek felett Barca drukker. Annyit mondanék csak: Capello tavaly ilyenkor maradhatott, bár minden madridista elkívánta a fenébe és kb 6 ponra voltak lemaradva tőlünk. Maradhatott mégis. Hagyták dolgozni. Nem volt rossz döntés. Most hozni valakit, akiben a játékosok esetleg nem bíznak (mert gondolom abban ehógyet értünk, hogy Frankben bíznak a fiúk, rossz döntés lehet.