Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
26 évesen...LG írta:1 szomoru hir azoknak, kik szeretik Adrianot: A Sao Pauloban elégedetlenek vele, folytatja a kicsapongo életet, bulizást, a hanyag életmodot. Asszem neki ennyi volt a karierje, most jöhet a hosszu, lassu vegetálás![]()
VB és EB ezüstje van csak, perxe még is igy is rengeted cimet nyert a csapatával.Capon írta:Abban viszont szerintem mindanyian egyetérthatünk (mint már elöttem is írták) a mai modern foci egyik emblematikus figurája 7 bajnoki és 5 Bajnokok Ligája gyözelemmel a háta mögött, világ és európa bajnok. Szerintem aki valaha is profi futbalista lessz az ilyen eredményekről álmodozik.
Hát nem azért, de Seva sztem többet tett az általa eltöltött idő alatt, mint Maldini a huszonvalahány éve alatt. Mert azért valljuk be, h Maldini nem az a szuperképessédeiről lett hiresFTorres9 írta:Ezek közül egysem érdemelné meg, nemtom mi ebben a melepő, hogy vki aki 23 éven át a milan mezét viseli és egyben a milan legendái közé emelkedett, ebben a megtiszteltetésben részesülhet. És hasonlópéldát nem is nagyon lehetne modani, talán csak pl.: Totti,Giggs,Del Piero,Raul. De kizártnak tartom hogy a 7,10,11es mezekkel is ezt csinálnák.GoDJonzen írta:Megérdemli de ha így nézzük ki nem? Maradjunk milánnál! Kaká megérdemelné? hát hogyne! Seedorf? talán. Inzaghi?talán! anno még Seva? ő is!
Itt kezdődik az egész. Valaki nem azért kapja meg az x számú mezt mert kell neki, hanem mert megérdemli. És aki ezt nem bírja elviselni, nem tiszteli az előtte abban a mezben játszót azzal, hogy elfogadja, hogy valakinek még léteznek emberi értékek is, akkor az nem is érdemli meg azt a mezt. Maldini, amúgy azt szeretné, hogy valamelyik fia egyszer abban a mezben játszok majd a Milanban.GoDJonzen írta:Csak az az egy bajom van hogy a 3as szám sok játékosnak "kellett" volna viszont egy 99 es ki a francnak kell?:D
Hát igen ilyenből télleg kevés van, de volt más klubb más sportág ahol kevés időért de sok díjért vonultattak vissza mezt!Ha egy játékos 20 évet lehúz EGYETLEN csapatban nyer kismillió címe
De értem hidd el, Te hadoválsz össze-vissza az előbb még az volt a bajod, hogy a 3as mezt vonultatják vissza nem a 99-est, most meg már az egész furcsa szokás...De látom ebben nem fogunk egyet érteni.GoDJonzen írta:Még mindig nem érted!:D
Megérdemli csak furcsa az ilyen szokás mint hogy mezt visszavonultatok! Ez oolyan mint hogy az IRL 500at ha vki megnyeri nem pezsgőt iszik a versen után ha nem tejet!
Megérdemli de ha így nézzük ki nem? Maradjunk milánnál! Kaká megérdemelné? hát hogyne! Seedorf? talán. Inzaghi?talán! anno még Seva? ő is!
És ha ez így menne akkor mondom kifogynának a számok!:D De ha bevezetnék a fociban a 3 jegyű mezszámot akkor..
Ezek közül egysem érdemelné meg, nemtom mi ebben a melepő, hogy vki aki 23 éven át a milan mezét viseli és egyben a milan legendái közé emelkedett, ebben a megtiszteltetésben részesülhet. És hasonlópéldát nem is nagyon lehetne modani, talán csak pl.: Totti,Giggs,Del Piero,Raul. De kizártnak tartom hogy a 7,10,11es mezekkel is ezt csinálnák.GoDJonzen írta:Megérdemli de ha így nézzük ki nem? Maradjunk milánnál! Kaká megérdemelné? hát hogyne! Seedorf? talán. Inzaghi?talán! anno még Seva? ő is!
De nagyon is értem az összefüggést az előbb le is írtam róla a véleményem.GoDJonzen írta:Nem érted az összefüggést! hány ember visel 3as és hány 99es számot? NA ugye hogy több van aki 3ast!
Nem én ezt a mez visszavonultatósdit azért nem értem mert, sok ember megérdemelné akkor hogy visszavonultassák a mezét nem csak 1-2 de akkor meg kifogyna a szám!:D
Olaszországban pl 14GoDJonzen írta:Mondjuk ez télleg hülyeség mer egy 3-as számú mezt visszavonultatni azért...
![]()
![]()
Mert ha asszondom NHL ott Gratzky 99es számú mezét vonúltatták vissza! Azt megértem! De ott mondjuk szokás viszavonultatni mezeket! Az európai fociban ez még annyira nem közkedvelt!
Azért Maldini nem egy játékos a sok közül a modern football egyik, ha nem a legnagyobb egyénisége, mind játékosként, mind emberként. Ennyit minimum megérdemel azokután, amennyit letett az asztalra. Egyáltalán nem túlzás, az lenne az, hogyha minden jött-ment mezét visszavonultatnák...Barcaforever írta:Te attyaságos.....Atesz írta:Nem csak Maldini, hanem a mezszáma is visszavonul
2007-12-23 15:35:42
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy Paolo Maldini 3-as számú mezét visszavonultatják, amikor viselője a szezon végén szögre akasztja a futballcipőjét.
”A legendás 3-as számú mezt visszavonultatjuk, de nem örökre, hanem csak addig, amíg Paolo egyik gyermeke nem lesz a Milan játékosa.”Ezt akkora hülyeségnek tartom.Remélem ez nem lesz szokás, mert akkor 10 év múlva egy 48 76 számú csatárpárosuk lesz...
![]()
Egy játékosra ne a meze alapján emlékezzünk már, hanem a tettei után.(sztem)
várható volt... mikor elment már akkor tudtam h ez lesz...sao pauloban még annyi motivacioja sincs mint eu-ban volt...én azert még nem irnam le..LG írta:1 szomoru hir azoknak, kik szeretik Adrianot: A Sao Pauloban elégedetlenek vele, folytatja a kicsapongo életet, bulizást, a hanyag életmodot. Asszem neki ennyi volt a karierje, most jöhet a hosszu, lassu vegetálás![]()
csak érdekesség képpen. Azt hiszem Maldini is édesapja után örökölte ezt a mezt a Milánnál.Barcaforever írta:Te attyaságos.....Atesz írta:Nem csak Maldini, hanem a mezszáma is visszavonul
2007-12-23 15:35:42
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy Paolo Maldini 3-as számú mezét visszavonultatják, amikor viselője a szezon végén szögre akasztja a futballcipőjét.
”A legendás 3-as számú mezt visszavonultatjuk, de nem örökre, hanem csak addig, amíg Paolo egyik gyermeke nem lesz a Milan játékosa.”Ezt akkora hülyeségnek tartom.Remélem ez nem lesz szokás, mert akkor 10 év múlva egy 48 76 számú csatárpárosuk lesz...
![]()
Egy játékosra ne a meze alapján emlékezzünk már, hanem a tettei után.(sztem)