GoDJonzen írta:Csak az az egy bajom van hogy a 3as szám sok játékosnak "kellett" volna viszont egy 99 es ki a francnak kell?:D
Itt kezdődik az egész. Valaki nem azért kapja meg az x számú mezt mert kell neki, hanem mert megérdemli. És aki ezt nem bírja elviselni, nem tiszteli az előtte abban a mezben játszót azzal, hogy elfogadja, hogy valakinek még léteznek emberi értékek is, akkor az nem is érdemli meg azt a mezt. Maldini, amúgy azt szeretné, hogy valamelyik fia egyszer abban a mezben játszok majd a Milanban.
Ja és Nestának -mint írtam- felajánlották a 6os mezt, de ő nem fogadta el, szóval az, hogy egy mezt visszavonultatnak egy nagyon szép gesztus, de nem feltétlenül marad úgy örökre.
De Neked továbbra is a 3as számú mez a gondod. Gondolom nem kedveled Maldinit, de attól még tisztelheted, elimerheted.(Mert ahogy én látom azzal van gondod, hogy nem szereted sem a Milant sem Maldinit és egyszerűen böki a csőröd az egész)Lehet, hogy unalmasnak tűnik, hogy mindig ezzel jövök(viszont Te egyszer sem reagáltál rá), de a Honvédnál miért nem reklamálsz, hogy hozzák vissza a 10es mezt? Az gondolom több embernek kéne, mint egy egyszerű 3as...
De részemről lezárom ezt a vitát(bár nem igazán nevezném annak), hiába írok bármilyen érvet, Te folyamatosan egy dolgot szajkózol és néha már magad sem tudod, hogy miket írsz. Egyszer ez egyszer meg amaz. Ez egy fórum ebből következően leírhatod a személyes véleményed, hiszen ezért van. De az egy hsz. Ha nem tudsz érdemben utána hozzáfűzni, csak a személyes ellentét vezérel, akkor fölösleges tovább húzni a dolgot.(Gondolom most sokan azt hiszik, hogy hiszen hát én is ugyanezt csinálom. Tény, hogy volt olyan dolog, amit leírtam többször is, de azért, mert érdemben egyszer sem reagáltál rá.)
Nem bírod Maldinit és böki a csőröd, de ez nem vitaalap.
De mások véleménye is érdekelne, ugyanis néha hajlamos vagyok nagyon egyoldalúan látni a dolgokat, de most igyekeztem nem így tenni. Tény, hogy nagyon bírom az öreget, de próbáltam érvekkel alátámasztani, hogy miért is érdemli meg ezt, más pedig miért nem, nem pedig az érzelmeim alapján ítélni. Ha pl Raúlról lenne szó azt ugyanígy elismerném/támogatnám, pedig nem mondanám a kedvenc játékosomnak...