Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.13. 18:08:18

Siena 2-3 Inter
Gólok:Ibrahimovich [2];Cambiasso

Atalanta 1-2 Roma
Gólok:Totti;Mancini

Catania 1-1 Juventus
Gól:Del Piero

Tabella:

1.Inter 46 pt.
2.Roma 39 pt.
3.Juventus 36 pt.

FoRzA InTeR!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.12. 21:06:25

A Catania vezet 1-0-ra, és nem a Juve. Egyébként pedig nemhiszem, hogy idén bármelyik csapat is betudná hozni az Intert.
in to exile
GoDJonzen

2008.01.12. 21:02:22

Catania-JUVE 1-0
Ajjajjj ebből könnyen lehet h a bajnokságnak annyi! Kell a gól még az első félidőben! NE hogy már az inter bajnok legyen!:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GoDJonzen 2008.01.12. 21:12:29-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.08. 20:00:39

Egyik csoporttársam, akörül volt Rómában (egyébként nagy ASR-fan) és hozott magának egy fekete pólót, amin kb. ez állt:

Juve
in
B

:D
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.08. 19:50:43

a következő cuccosokat ma kaptam egy haveromtól, némelyik kissé megkésett, de azért már kb 40 perce röhögök rajtuk :D

ez kifejezetten Atinak és a többi fio-drukkernek szól:

http://youtube.com/watch?v=2VbPVJm5RCA

ez pedig két erősen hasonló, de mégsem teljesen egyforma kis összeállítás arról, h a különböző csapatok szurkolói mennyire sajnálták azt, amikor a púposokat elküldték tavaly a serie b-be. nem kell hozzá különösebb olasztudás, h átérezhessük a lényeget:

http://youtube.com/watch?v=Is2AIHED8Ns&feature=related

http://youtube.com/watch?v=vA8DMPAPeTE
PUYOL-XAVI-INIESTA
GoDJonzen

2008.01.01. 19:02:04

Hát így kell a hegyről legurulni! :D
:roll:
Adriano most úgy él mint aki azt monndta magában:"Jó fizetésem van, veszik a mezemet, sztár focista vagyok, megengedhetem a lazítást, a bulizástés és a pályán is csak lötyögök mert megtehetem"
Igen meghízott, állítom többet nyom mint Ronaldo és nem csak azért mert magasabb! Én is emlékszek mikor még örültem annak hogy belövi a gólját a milánnak stb.!(nem vok interes) A Parmaban is jó volt az Interben csillogott 1,5 évig aztán...jön a süllyesztő! De remélem még magára talál!
PCsabi
aka Game90

2008.01.01. 18:44:52

LG írta:1 szomoru hir azoknak, kik szeretik Adrianot: A Sao Pauloban elégedetlenek vele, folytatja a kicsapongo életet, bulizást, a hanyag életmodot. Asszem neki ennyi volt a karierje, most jöhet a hosszu, lassu vegetálás :cry: :cry:
26 évesen...
Pedig még emlékszek, hogy x éve ő vitte a hátán az Intert. Most is reménykedek/reménykedtem, hogy a SP-ban magára talál. De akkor mégsem... :?

Karambolozott autójával Adriano, a Sao Paulo új szerzeménye, de szerencsére senki sem sérült meg a balesetben. A brazil újságok beszámolói szerint a támadó elvesztette uralmát autója felett, nekiment egy korlátnak, majd másik három járműbe csapódott. Sem ő, sem a balesetben résztvevő más személy nem sérült meg.
Az Intertől júniusig kölcsönkapott futballista az elmúlt időszakban buliról bulira járt, de új csapatának vezetői ezt egyelőre elnézik neki, mivel a játékos szabadságát tölti. Azt azonban jelezték, hogy amint kezdődik a felkészülés, vége lesz a bulizós időszaknak.

Kicsit duci is lett:

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.01. 18:22:18

Capon írta:Abban viszont szerintem mindanyian egyetérthatünk (mint már elöttem is írták) a mai modern foci egyik emblematikus figurája 7 bajnoki és 5 Bajnokok Ligája gyözelemmel a háta mögött, világ és európa bajnok. Szerintem aki valaha is profi futbalista lessz az ilyen eredményekről álmodozik.
VB és EB ezüstje van csak, perxe még is igy is rengeted cimet nyert a csapatával.
Capon
Llegenda del Barça

2008.01.01. 15:06:02

Abban viszont szerintem mindanyian egyetérthatünk (mint már elöttem is írták) a mai modern foci egyik emblematikus figurája 7 bajnoki és 5 Bajnokok Ligája gyözelemmel a háta mögött, világ és európa bajnok. Szerintem aki valaha is profi futbalista lessz az ilyen eredményekről álmodozik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
GoDJonzen

2008.01.01. 14:41:12

Nincs nekem semmi bajom vele! Nyugodtan vonultassák vissza na!:D ezen ne vesszünk össze!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.01. 14:40:58

FTorres9 írta:
GoDJonzen írta:Megérdemli de ha így nézzük ki nem? Maradjunk milánnál! Kaká megérdemelné? hát hogyne! Seedorf? talán. Inzaghi?talán! anno még Seva? ő is!
Ezek közül egysem érdemelné meg, nemtom mi ebben a melepő, hogy vki aki 23 éven át a milan mezét viseli és egyben a milan legendái közé emelkedett, ebben a megtiszteltetésben részesülhet. És hasonlópéldát nem is nagyon lehetne modani, talán csak pl.: Totti,Giggs,Del Piero,Raul. De kizártnak tartom hogy a 7,10,11es mezekkel is ezt csinálnák.
Hát nem azért, de Seva sztem többet tett az általa eltöltött idő alatt, mint Maldini a huszonvalahány éve alatt. Mert azért valljuk be, h Maldini nem az a szuperképessédeiről lett hires :roll: Egy jo megbizthato védő, és kész. Ilyenből még van pár a világon, mégha azok nem is 1 klubban élik le az egész életüket. Mert sztem Ronaldinho mezét is akkor vissza lehetne vonultatni, mert itt a 3 jo éve alatt többet csinált mint egy átlag játékos életében. Vagy pl. Zidane mezét ki érdemelné meg a válogatottban, a juvében, vagy realban :?: Senki, az ő mezét mégsem vonultatták vissza. Pelé, Ronaldo meze :?:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.01. 14:32:26

GoDJonzen írta:Csak az az egy bajom van hogy a 3as szám sok játékosnak "kellett" volna viszont egy 99 es ki a francnak kell?:D
Itt kezdődik az egész. Valaki nem azért kapja meg az x számú mezt mert kell neki, hanem mert megérdemli. És aki ezt nem bírja elviselni, nem tiszteli az előtte abban a mezben játszót azzal, hogy elfogadja, hogy valakinek még léteznek emberi értékek is, akkor az nem is érdemli meg azt a mezt. Maldini, amúgy azt szeretné, hogy valamelyik fia egyszer abban a mezben játszok majd a Milanban.

Ja és Nestának -mint írtam- felajánlották a 6os mezt, de ő nem fogadta el, szóval az, hogy egy mezt visszavonultatnak egy nagyon szép gesztus, de nem feltétlenül marad úgy örökre.

De Neked továbbra is a 3as számú mez a gondod. Gondolom nem kedveled Maldinit, de attól még tisztelheted, elimerheted.(Mert ahogy én látom azzal van gondod, hogy nem szereted sem a Milant sem Maldinit és egyszerűen böki a csőröd az egész)Lehet, hogy unalmasnak tűnik, hogy mindig ezzel jövök(viszont Te egyszer sem reagáltál rá), de a Honvédnál miért nem reklamálsz, hogy hozzák vissza a 10es mezt? Az gondolom több embernek kéne, mint egy egyszerű 3as...

De részemről lezárom ezt a vitát(bár nem igazán nevezném annak), hiába írok bármilyen érvet, Te folyamatosan egy dolgot szajkózol és néha már magad sem tudod, hogy miket írsz. Egyszer ez egyszer meg amaz. Ez egy fórum ebből következően leírhatod a személyes véleményed, hiszen ezért van. De az egy hsz. Ha nem tudsz érdemben utána hozzáfűzni, csak a személyes ellentét vezérel, akkor fölösleges tovább húzni a dolgot.(Gondolom most sokan azt hiszik, hogy hiszen hát én is ugyanezt csinálom. Tény, hogy volt olyan dolog, amit leírtam többször is, de azért, mert érdemben egyszer sem reagáltál rá.)

Nem bírod Maldinit és böki a csőröd, de ez nem vitaalap.

De mások véleménye is érdekelne, ugyanis néha hajlamos vagyok nagyon egyoldalúan látni a dolgokat, de most igyekeztem nem így tenni. Tény, hogy nagyon bírom az öreget, de próbáltam érvekkel alátámasztani, hogy miért is érdemli meg ezt, más pedig miért nem, nem pedig az érzelmeim alapján ítélni. Ha pl Raúlról lenne szó azt ugyanígy elismerném/támogatnám, pedig nem mondanám a kedvenc játékosomnak...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
GoDJonzen

2008.01.01. 14:06:22

Csak az az egy bajom van hogy a 3as szám sok játékosnak "kellett" volna viszont egy 99 es ki a francnak kell?:D
Ha egy játékos 20 évet lehúz EGYETLEN csapatban nyer kismillió címe
Hát igen ilyenből télleg kevés van, de volt más klubb más sportág ahol kevés időért de sok díjért vonultattak vissza mezt!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.01. 13:48:25

GoDJonzen írta:Még mindig nem érted!:D
Megérdemli csak furcsa az ilyen szokás mint hogy mezt visszavonultatok! Ez oolyan mint hogy az IRL 500at ha vki megnyeri nem pezsgőt iszik a versen után ha nem tejet!
Megérdemli de ha így nézzük ki nem? Maradjunk milánnál! Kaká megérdemelné? hát hogyne! Seedorf? talán. Inzaghi?talán! anno még Seva? ő is!
És ha ez így menne akkor mondom kifogynának a számok!:D De ha bevezetnék a fociban a 3 jegyű mezszámot akkor.. :lol:
De értem hidd el, Te hadoválsz össze-vissza az előbb még az volt a bajod, hogy a 3as mezt vonultatják vissza nem a 99-est, most meg már az egész furcsa szokás...De látom ebben nem fogunk egyet érteni.

Az amerikaiak meg már csak ilyenek, egyébként a többi autóverseny győztese is iszik tejet, csak jónéhány órával később(márha érted mire gondolok) :lol:

A felsorolt játékosok egytől-egyik nagy egyéniségek, de Maldinihez, vagy Baresihez hasonlítani őket TÚLZÁS.

Ha egy játékos 20 évet lehúz EGYETLEN csapatban nyer kismillió címet(nem fogom felsorolni, mert ez se nem Milan sem pedig Maldini/Baresi fórum), akkor ő megérdemli, azért mert Kaka'-nak volt 2-3 jó éve még nem feltétlenül(de ettől még az egyik kedvencem), nézd csak meg Ronaldinho-t.

De ezen úgysem tudunk változtatni, csak nem értem, hogy egyeseknek miért fáj ez?
FTorres9
Jugador del Barça

2008.01.01. 13:47:30

GoDJonzen írta:Megérdemli de ha így nézzük ki nem? Maradjunk milánnál! Kaká megérdemelné? hát hogyne! Seedorf? talán. Inzaghi?talán! anno még Seva? ő is!
Ezek közül egysem érdemelné meg, nemtom mi ebben a melepő, hogy vki aki 23 éven át a milan mezét viseli és egyben a milan legendái közé emelkedett, ebben a megtiszteltetésben részesülhet. És hasonlópéldát nem is nagyon lehetne modani, talán csak pl.: Totti,Giggs,Del Piero,Raul. De kizártnak tartom hogy a 7,10,11es mezekkel is ezt csinálnák.
GoDJonzen

2008.01.01. 13:38:07

Még mindig nem érted!:D
Megérdemli csak furcsa az ilyen szokás mint hogy mezt visszavonultatok! Ez oolyan mint hogy az IRL 500at ha vki megnyeri nem pezsgőt iszik a versen után ha nem tejet!
Megérdemli de ha így nézzük ki nem? Maradjunk milánnál! Kaká megérdemelné? hát hogyne! Seedorf? talán. Inzaghi?talán! anno még Seva? ő is!
És ha ez így menne akkor mondom kifogynának a számok!:D De ha bevezetnék a fociban a 3 jegyű mezszámot akkor.. :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.01. 13:33:31

GoDJonzen írta:Nem érted az összefüggést! hány ember visel 3as és hány 99es számot? NA ugye hogy több van aki 3ast!
Nem én ezt a mez visszavonultatósdit azért nem értem mert, sok ember megérdemelné akkor hogy visszavonultassák a mezét nem csak 1-2 de akkor meg kifogyna a szám!:D
De nagyon is értem az összefüggést az előbb le is írtam róla a véleményem.

Jó és amerikában hány ember visel 99-est?Sztem elég sok. De ezek szerint akkor Puskás mezén nagyon fel lehetsz háborodva...Hiszen ő 10es volt, mint írtam.

De látom Neked is elvette az eszed az, hogy minden a pénzről szól, azért jó, hogy van akinek még számít a pénzen kívűl más. Van a világon emberség, tisztelet, megbecsülés stb...

(Az egy más kérdés, hogy a Milannal kapcsolatban mennyire beszélhetünk erről, de azért a vezetőkbe szorult némi emberség is...)

De ha szerinted Maldini nem érdemli meg ezt, akkor várom a névsorod. A jelenleg aktív játékosok közül talán csak Giggs-et tudnám említeni, de őt is csak a jó öreg Paolo után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.01.01. 13:41:22-kor.
GoDJonzen

2008.01.01. 13:28:09

Nem érted az összefüggést! hány ember visel 3as és hány 99es számot? NA ugye hogy több van aki 3ast!
Nem én ezt a mez visszavonultatósdit azért nem értem mert, sok ember megérdemelné akkor hogy visszavonultassák a mezét nem csak 1-2 de akkor meg kifogyna a szám!:D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.01. 13:17:54

Jéé ez a 3-mas szám elég érdekes. Bár szerintem Maldini az az egyik játékos aki ezt a tiszteletet telejes mértékben megérdemli.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.01. 13:16:07

GoDJonzen írta:Mondjuk ez télleg hülyeség mer egy 3-as számú mezt visszavonultatni azért...
:lol: :o
Mert ha asszondom NHL ott Gratzky 99es számú mezét vonúltatták vissza! Azt megértem! De ott mondjuk szokás viszavonultatni mezeket! Az európai fociban ez még annyira nem közkedvelt!
Olaszországban pl 14 :!: olyan egyesület van, amelyik visszavonultatta már legalább egy mezét...

Többek között Gigi Riva, Aldair, Gianluca Pessotto vagy éppen Diego Maradona egykori mezéről beszélek.

De gondolom azt nem tartod hülyeségnek, hogy Puskás Ferenc 10es számú mezét is visszavonultatta a Honvéd, vagy? Vagy éppen szegény Fehér Miki 29-es meze a Benficánál...

De ha gondolod hozok még példát.

Az meg, hogy egy 99-es mezt vissza lehet vonultatni, de egy 3-ast nem, hát mit ne mondjak elég nagy hülyeség.
GoDJonzen

2008.01.01. 13:09:02

Mondjuk ez télleg hülyeség mer egy 3-as számú mezt visszavonultatni azért...
:lol: :o
Mert ha asszondom NHL ott Gratzky 99es számú mezét vonúltatták vissza! Azt megértem! De ott mondjuk szokás viszavonultatni mezeket! Az európai fociban ez még annyira nem közkedvelt!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.01. 12:59:06

Barcaforever írta:
Atesz írta:Nem csak Maldini, hanem a mezszáma is visszavonul
2007-12-23 15:35:42
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy Paolo Maldini 3-as számú mezét visszavonultatják, amikor viselője a szezon végén szögre akasztja a futballcipőjét.
”A legendás 3-as számú mezt visszavonultatjuk, de nem örökre, hanem csak addig, amíg Paolo egyik gyermeke nem lesz a Milan játékosa.”
Te attyaságos..... :shock: Ezt akkora hülyeségnek tartom.Remélem ez nem lesz szokás, mert akkor 10 év múlva egy 48 76 számú csatárpárosuk lesz... :roll:

Egy játékosra ne a meze alapján emlékezzünk már, hanem a tettei után.(sztem)
Azért Maldini nem egy játékos a sok közül a modern football egyik, ha nem a legnagyobb egyénisége, mind játékosként, mind emberként. Ennyit minimum megérdemel azokután, amennyit letett az asztalra. Egyáltalán nem túlzás, az lenne az, hogyha minden jött-ment mezét visszavonultatnák...

Egyébként a Milannal még a 6-os mezt vonultatták vissza, igaz Nestának felajánlották, de ő nem fogadta el.(Franco(kössz Perrero) Baresi viselte előtta azt a mezt, azért nem akármilyen előd...)

Vagy mondjuk Jordan 23-as mezének visszavonultatását is túlzásnak tartod? Hogy csak egy példát mondjak a sok közül.

Ez a hír amúgy márciusi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.01.12. 21:58:25-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.01.01. 12:28:57

LG írta:1 szomoru hir azoknak, kik szeretik Adrianot: A Sao Pauloban elégedetlenek vele, folytatja a kicsapongo életet, bulizást, a hanyag életmodot. Asszem neki ennyi volt a karierje, most jöhet a hosszu, lassu vegetálás :cry: :cry:
várható volt... mikor elment már akkor tudtam h ez lesz...sao pauloban még annyi motivacioja sincs mint eu-ban volt...én azert még nem irnam le..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2008.01.01. 12:13:00

Barcaforever írta:
Atesz írta:Nem csak Maldini, hanem a mezszáma is visszavonul
2007-12-23 15:35:42
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy Paolo Maldini 3-as számú mezét visszavonultatják, amikor viselője a szezon végén szögre akasztja a futballcipőjét.
”A legendás 3-as számú mezt visszavonultatjuk, de nem örökre, hanem csak addig, amíg Paolo egyik gyermeke nem lesz a Milan játékosa.”
Te attyaságos..... :shock: Ezt akkora hülyeségnek tartom.Remélem ez nem lesz szokás, mert akkor 10 év múlva egy 48 76 számú csatárpárosuk lesz... :roll:

Egy játékosra ne a meze alapján emlékezzünk már, hanem a tettei után.(sztem)
csak érdekesség képpen. Azt hiszem Maldini is édesapja után örökölte ezt a mezt a Milánnál.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.31. 20:36:26

1 szomoru hir azoknak, kik szeretik Adrianot: A Sao Pauloban elégedetlenek vele, folytatja a kicsapongo életet, bulizást, a hanyag életmodot. Asszem neki ennyi volt a karierje, most jöhet a hosszu, lassu vegetálás :cry: :cry:
Lezárt