Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Mundo szerint pedig ez 4-2-3-1 lesz. Puyol-Piqué-Milito-Maxwell hátul, kp-n Keita és Busquets, előttük az Alves-Xavi-Pedro trió, legelől pedig Messi lesz.gekkodan írta:A sport.es szerint keita lesz a balszélső elől és 4-3-3.
Nagyon tetszik, amit mondasz.Mikaos írta:Alves-Piqué-Milito-Puyol ; Busquets-Xavi-Maxwell ; Keita-Pedro-Messi
Ez kő kemény 4-3-3! És nem is olyan rossz. Nincs benne csak 1 meglepetés, de az óriási! Dani Alves lesz a jobb csatár!!! A többi adott. Iniesta nem bír még végig 1 meccset és sztem hasznosabb ha a 2. félidőre áll be és akkor hoz egy kis színt a játékba. Toure alap h pados mostanába Pepnél szal ez sem meglepetés.bence-barca írta:VAGY húz megint egy óriásit, hisz gondolom Pelle a 4-3-3ból készítette fel a védelmet, meg az egész csapatot és ezzel felborítjuk talán az ő rendszerüket is!torrestoni írta:Hát ezzel Pep vagy bukik egy orbitálist, vagy elfogadható lesz egy 40-50 percig. Kizártnak tartom, hogy ez lenne a nyerő felállás.
kanty írta:
Megint keződik.
Már az előző meccs előtt is leirtam, h egyszer várjuk meg a meccs végét és akkor az EREDMÉNYTŐL függően lehet majd kritizálni vagy dicsérni Guardiola döntéseit. Nem valami tisztességes ha most kezdi mindenki szidni. Ha nyerünk akkor is rossz lesz a kezdő?
![]()
Én bizok Pep döntéseiben és a csapatban és remélem, h sikerül megverni a Realt.
Mindenre fényderül 50 perc múlva!Sanama írta: De akkor melyik védő lesz a KP-n? Maxwell nem igazán lehet mert akkor nincs balbekk.
Pique vagy Alves..?
Egyeteretek,makacs...de meg kezdonek lehet nevezni.En se mondom,hogy a legjobb edzo a vialgon..sot Top 5-ben sincs sztem.Ettol fuggetlenul nem Te vagy En vagy akarki mas van ott nap mint nap az edzeseken,hanem o es o tudja a legjobban ,hogy teljesitenek a fiuk es ,hogy ki erdemel bizalmat egy-egy meccsre.csababarca írta:1. Ha nyerünk akár 6-2re megint,akkor sem fogom a legjobb edzőnek nevezni,mert rengeteg a hiányossága,emellett az egyik legmakacsabb edző a világon.Leomessi14 írta:
1.Jaj istenem megint kezditek szidni Pep-et es aztan,ha nyerunk o lesz a legjobb edzo a vilagon.![]()
2.Nem hivatalos!
Hidd el ugyanúgy szeretném a sikert mint Te,vagy bárki aki Barcás.
De felelőtlenség így felküldeni a real ellen a csapatot,miért nem a bilbao ellen kísérletezett?
Megint kezdődik.csababarca írta:Ebből a kezdőből egy valamit lehet 100%osan leszűrni: X-ért megyünk ki a Bernabeuban a gyepre.![]()
Köszi Pep.
Egyébként ha valakit érdekel olvasson vissza,délután leírtam hogy nem lepne meg ha Pep nem kezdetné Iniestát.
Tessék.
De akkor melyik védő lesz a KP-n? Maxwell nem igazán lehet mert akkor nincs balbekk.gekkodan írta:A sport.es szerint keita lesz a balszélső elől és 4-3-3.
Így van! Én is a 4-2-3-1-re tippelek. Bízok Pepben, hogy tudja mit csinál. Kíváncsian várom mi fog ebből kisülni, de úgy az egész mérkőzéstől egyre jobban tartok...Sanama írta: ... l
Na persze....azért Messivel egész más "merész dolgokat" bevállalni, mint másvalakivel! Én ebben a kezdőben azért kissé kételkedem... ha pedig tényleg igaz, akkor itt sok babér nem terem számunkra!Mikaos írta:
De...amennyiben igaz mégis a hír, annak örülök. Ugyanis bírom, mikor Pep ilyen merész dolgokat bevállal. Lásd tavaly Messi középre húzása pont a Classico-n!!! (Bár való igaz, hogy már 2 meccsel előtte próbálgatta ott Messit, de a Classico-n jött be igazán a trükk, tudniillik a két vkp-nak fogalma sem volt, hogy mit keres Messi mögöttük)
1. Ha nyerünk akár 6-2re megint,akkor sem fogom a legjobb edzőnek nevezni,mert rengeteg a hiányossága,emellett az egyik legmakacsabb edző a világon.Leomessi14 írta:
1.Jaj istenem megint kezditek szidni Pep-et es aztan,ha nyerunk o lesz a legjobb edzo a vilagon.![]()
2.Nem hivatalos!
VAGY húz megint egy óriásit, hisz gondolom Pelle a 4-3-3ból készítette fel a védelmet, meg az egész csapatot és ezzel felborítjuk talán az ő rendszerüket is!torrestoni írta:Hát ezzel Pep vagy bukik egy orbitálist, vagy elfogadható lesz egy 40-50 percig. Kizártnak tartom, hogy ez lenne a nyerő felállás.
1.Jaj istenem megint kezditek szidni Pep-et es aztan,ha nyerunk o lesz a legjobb edzo a vilagon.csababarca írta:Ebből a kezdőből egy valamit lehet 100%osan leszűrni: X-ért megyünk ki a Bernabeuban a gyepre.![]()
Köszi Pep.
Egyébként ha valakit érdekel olvasson vissza,délután leírtam hogy nem lepne meg ha Pep nem kezdetné Iniestát.
Tessék.