Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te attyaságos.....Atesz írta:Nem csak Maldini, hanem a mezszáma is visszavonul
2007-12-23 15:35:42
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani kijelentette, hogy Paolo Maldini 3-as számú mezét visszavonultatják, amikor viselője a szezon végén szögre akasztja a futballcipőjét.
”A legendás 3-as számú mezt visszavonultatjuk, de nem örökre, hanem csak addig, amíg Paolo egyik gyermeke nem lesz a Milan játékosa.”
Azt hallottam,hogy vissza megy Braziliába,a Flamencoba,mert Ancelottinak nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!Game90 írta:Ő sem lesz már egészséges...LG írta:Mikor játxhat már RonaldoSzeptemperben aztmondták 3 hát...Hát jo josszu 3 hét lett.
![]()
hát hogy a viharba ne! csak ne nekem kelljen állnom a vizitdíjait, mert akkor csődbe jutnék... (vagy inkább a Roma jutna csődbe. eszükbe se jusson azt a szerencsétlent leigazolni.)Game90 írta:Boixos, gondolom örülnél Robbennek
Ő sem lesz már egészséges...LG írta:Mikor játxhat már RonaldoSzeptemperben aztmondták 3 hát...Hát jo josszu 3 hét lett.
Hát, az AC Milanban ő már nem fog pályára lépni, ez tuti. A legújabb hírek szerint haza készül, a Flamengo hívja. Szép volt, jó volt, ennyi volt - Ronaldo pályafutásának vége.LG írta:Mikor játxhat már RonaldoSzeptemperben aztmondták 3 hát...Hát jo josszu 3 hét lett.
szegény maldini már nem sok vizet zavart, de ez elmondható az egész milan hátvédsorról is. oddo, kaladze és maldini egymást múlták alul. csak nesta volt az, aki vmennyire elfogadható teljesítményt nyújtott, de egy ember kumma kevés egy olyan támadósor ellen, mint ami az internek van.Zozzy 5 írta:Csak most ott csüngött a nyakán Nesta meg Maldini...Ehhez képest még mindíg sokat tett ehhez a győzelemhez is, nagyon hasznos volt.
Hát igen,ezt azért figyelembe kell venni...ilyen őrizetet még nemigen kapott,és ahhoz képest is kumma jól kenteZozzy 5 írta:Csak most ott csüngött a nyakán Nesta meg Maldini...Ehhez képest még mindíg sokat tett ehhez a győzelemhez is, nagyon hasznos volt.LG írta:Nemtudom, mennyit láttad Ibrát idén játxani, de ezen a meccsen magához képest kifejezetten gyenge volt, ő ennél sokkal brutálisabb dolgokat szokott csinálni![]()
Csak most ott csüngött a nyakán Nesta meg Maldini...Ehhez képest még mindíg sokat tett ehhez a győzelemhez is, nagyon hasznos volt.LG írta:Nemtudom, mennyit láttad Ibrát idén játxani, de ezen a meccsen magához képest kifejezetten gyenge volt, ő ennél sokkal brutálisabb dolgokat szokott csinálni![]()
Nemtudom, mennyit láttad Ibrát idén játxani, de ezen a meccsen magához képest kifejezetten gyenge volt, ő ennél sokkal brutálisabb dolgokat szokott csinálniozsimiki írta:Simán megérdemli eddig az Inter a vezetést,szerintem győzni is fognak,ez az Ibra (bár nekem nagyon nem szimpatikus) brutál milyen formában van...
dzsáá ne is monddozsimiki írta:..Nem olyan rossz meccs ez,de a 7órai ütősebb lesz![]()