2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem a további ilyen hozzászólások elkerülésére tisztázzuk, hogy a transzfer létrejötte esetén Csiga nem fog játszani a szuperkupánBoixos írta:ki ez az ukrán gyerek, h ennyire gerjed rá pep? ekkora zsugás?
mondjuk, ha szór nekünk egy hármast - hátvéd létére - az euszuperkupán és egyedül veszi le messit és ibrahimot a páyláról, akkor megértem a nagy izgalmakat...
Nyílván nem az a nevetséges, hogy valakinek érv egy játékos neve. De csak azért szóltam, mert utazok rád.socio66 írta:...
Én, ami pozitívumot láttam Csigában, az mind a Barcával kapcsolatba hozható.socio66 írta: Nem lehet véleményt alkotni egy lehetséges igazolásról,vagy mi van már? Láttam már játszani,érdekelt,mivel egész nyáron gyakorlatilag tervbe van/volt az idejövetele.Nem láttam benne semmi extrát,amiért 25 millát érne,vagy amiért kiérdemelné Pep-től a 'piac egyik legjobb védője' titulust.
A megegyezés szerint nem fog játszani pénteken. Várnod kell a megfigyeléssel.danko94 írta:Ez mondjuk szerintem érdekes, de még mindig nm tudom sajna hogy milyen játékerőt képvisel, talán pénteken a szuperkupa meccsen megfigyelhetem a játékátHa valaki tudna rola mutatni valami anyagot azt megköszönném
Minek kell belekötni ezekbe?barca99 írta:
1., Komolyan, még mindig indok / ellenszenvet kiváltó érv a neve? Aki láthatóan nem akarja a keretben, ez az egyik jolly joker.
Nem lehet véleményt alkotni egy lehetséges igazolásról,vagy mi van már? Láttam már játszani,érdekelt,mivel egész nyáron gyakorlatilag tervbe van/volt az idejövetele.Nem láttam benne semmi extrát,amiért 25 millát érne,vagy amiért kiérdemelné Pep-től a 'piac egyik legjobb védője' titulust.barca99 írta: 2., Favagó... őszintén, hány meccsen láttad játszani? UEFA-kupa döntő? Vagy még a két elődöntő? Ebből sikerült leszűrni, hogy az a védő, akinek nincs alternatívája, mert Pep CSAK őt akarja, egy favágó? Faxoljál egyet gyorsan a Barcának, kapjanak észbe, nehogy ilyen nímandot igazoljanak.
Te, mostmár tényleg... Ne haragudj... De, annyira egyértelmű, hogy miért vagy itt...atigazolasok írta:Jó igazolás volt Ibrahimovic
- jó az okfejtésLéfe írta:Alapként annyi vitathatatlan, hogy uj emberek mindig kellenek évente 1-2 meghatározo 2-3 pados. Kell védő még de tudni kell/ene/, hogy mi a cél. Ha az ukránt padra akarják akkor drága, ha fix kezdő lesz /idővel vagy azonnal / akkor nem sok. Persze akkor sok kérdés merül fel mert Pep szemmel láthatóan - ekkora összegért nem elsősorban a padra akarja. Akkor Csig-Piqe kettős a legjobb. És Marqez és Puyol csere lehet. Kérdés, hogy ez jó vagy nem. Egyéni vélemények eltérőek lehetnek, de ha az ukrán tényleg jó - nekem tetszene e megoldás. De középen kevés a kreativ ember mert Xavi-Ini extra, de ha csak az egyik kiesik gond van, ha mind a kettő az tragédia. Nem ilyen nagy kaliber de mégis osztogató jellegü spiler kellene, mert védekező kp. van / Busi, Yaya, Keita is talán/ és Marqez is. És elől a 3 extra mellé egy baloldali is jó lenne, mert az elmult évek bizonyitották, hogy könnyeben sérülnek /sokat is kapnak/ Boján és Pedró? Hát nem tul meggyözőek. És a fiataloknak akikre számitanak játszatni kell többet, mert éles helyzetben akkor lehet rájuk számitani.
Én is ezt mondom. Van elég védő.visca el barca írta:ott van még yaya meg abidal is, aki tud középen játszani. hiába hisztizel, sztem akkor is felesleges a kimondhatatlan nevű gyerek. főleg ennyié. nahVaratrix írta:Meséljetek már nekem, mert több hsz-ben is feltűnt hogy mennyire el vagyunk látva védőkkel.visca el barca írta:sokadik védőnek
Végülis igazatok is lehet, Puyol, Piqué, Marquez, Fontás, Muniesa, Montoya, Milito, Henrique?
Utóbbitól meg akarunk válni, a többi megy vissza a kis csapatainkhoz.
Militot pedig ne számoljuk és kész.
Három védő!!!
Azt sem tudom hova tegyem annyian vannak.
Tényleg...?
1., Komolyan, még mindig indok / ellenszenvet kiváltó érv a neve? Aki láthatóan nem akarja a keretben, ez az egyik jolly joker.socio66 írta:Szóval egyszerűen nem tudom elhinni,hogy kell nekünk ez a kimondhatatlan nevű,ukrán favágó..
ott van még yaya meg abidal is, aki tud középen játszani. hiába hisztizel, sztem akkor is felesleges a kimondhatatlan nevű gyerek. főleg ennyié. nahVaratrix írta:Meséljetek már nekem, mert több hsz-ben is feltűnt hogy mennyire el vagyunk látva védőkkel.visca el barca írta:sokadik védőnek
Végülis igazatok is lehet, Puyol, Piqué, Marquez, Fontás, Muniesa, Montoya, Milito, Henrique?
Utóbbitól meg akarunk válni, a többi megy vissza a kis csapatainkhoz.
Militot pedig ne számoljuk és kész.
Három védő!!!
Azt sem tudom hova tegyem annyian vannak.
Tényleg...?
Nem akkor kell igazolni mikor a csapat sz@rban van, h téged idézzelek, hanem akkor amikor minden rendben van ezzel megelőzvén a bajt.sjd írta:
Csak annyi, h a Barca nem minden évben nyer BLt a 100 millás jövedelemmel együtt, és az ilyen nagyságrendű költekezéseket hagyjuk meg arra időkre, amikor tényleg sz@rban van a csapat (tavaly nyár)
(Ha szerinted meg nem a mi zsebünkből szedik ki a pénzt, nézd meg mennyibe kerül egy jegy a Camp Nouba egy középszerű csapat ellen)