Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te bocsáss már meg a képemért,meg létszi had döntsem el kinek szurkolokSkinnyGH írta:Egy ilyen komoly ember,akinek egy buta amerikai sorozat főszereplője van kinnt képként,magyarul az egyik ikonja
és a Barcán kívűl, a City-nek szurkol hát elég érdekes,sokban nem hasonlítanak,a City egy szégyen csapat,egy összevásárolt határ
Tőlem hatalmas pacsi, mintha én írtam volna!Az eredmény egy fizikai vetülete a játéknak, amíg a színházi előadás megvan belefér egy akár több rosszabb eredmény is!6-2-t és hasonlókat nem lehet várni mindig!Én élvezem ezt a gurítgatást, s állítom, hogy hiába „hőzöngenek” páran, nincsenek lövőhelyzetek, mert általában úgy védekeznek az ellenfelek, hogy 3-4 ember körbeveszi a labdást!És sokszor el felejtjük, hogy van egy ellenfél is a pályán….tegnap a Mallorca első félidőben kaphatott volna 3-at, de a másodikban jól fociztak, s kevesebbszer kerültünk helyzetbe, ez az ő dicséretük is, a bajnokság meg még borzasztó hosszú van még 32 forduló, gyerekek az 96 pont!!!!Már most arról beszélni mi lesz…….BLŐDSÉGkristop írta:egyetlen egy probléma van idén a csapattal, nem több, a helyzetkihasználás. köze sincs ennek a csapatnak a rijkaardos romláshoz. szépen játszunk, ügyesen, jó taktika, csak péel az, hogy tavaly pedronak az volt az erőssége, hogy minden ziccert belőtt hova tűnt? zlatan is kábé ámulattal beszélt róla, hogy milyen higgadtan értékesíti ezeket, most meg mindent kihagy. vagy bojan, aki a végén olyan szépen termelt, amikor lehetőséget kapott, mi lett vele? súlytalan. villa meg ugye szerintem első helyen áll egész európában a kapufák számában. szerintem ez nem további gyengülést jelez előre, hanem azt, hogy ezeknek egyszer bekell menniük. akkor kezdenék kicsit aggódni, ha nem menne a játék, ha nem kerülnének helyzetbe.
atleticot, a bilbaot, meg a herculest is ugye több góllal kellett volna verni a helyzetek alapján. erre az első két meccsből egy szoros mérkőzés lett, a harmadikon pedig még ki is kaptunk, pedig simán mindhárom csapat fölé nőttünk.
de, ha végül kupa nélkül maradunk, és a bajnokságban csak másodikok leszünk, de a játék megvan, és csak ilyen szerencsétlen módon bukunk -vagy csak olyan kicsin múlik, mint tavaly az inter ellen- akkor én biztos nem kezdek el hisztizni, hogy a csapat rossz, edző rossz, vezetőség rossz, igazoljunk, váltsunk és remélem az értelmes réteg nem kezd ebbe bele. ne akarjon senki olyanná válni, mint a másik oldal szurkolótábora, mert azt még olvasni is rossz.
a hiányzókkal sincs értelme példálózni, hogy ott rontottuk el. touré hatalmas játékos, de mégse hiányzik a játéka, max a személye a pályán. busquets kumma jó, és mascherano is egyre jobb. középcsatárt meg remélem nem igazolunk a közeljövőben.
Ha úgy játszunk, ahogy az első 40 percben,(és belőjük a helyzetekethady írta:A Valenciat mindenképpen meg kell verni (nehéz lesz).
A bajnokság elején úgy gondoltam az első fordulókban előnyt tudunk szerzni a későbbiekre a Madriddal szemben.Nem úgy lett.A madrid idáig döcögöt nem volt összeszokva (ahhoz ugye kell pár hónap), meglehetett volna az előnyünk.Ezt az előnyt buktuk .....![]()
Innentől kezdeve még nehezebb lesz, nyomás, kényszer alatt kell majd játszani és nyerni.A CSAPAT képes rá, akarni kell a fejekbe rendet kell tenni ( télen igazolni) és a mellényt lerakni.
Na ezzel nagyon egyet tudok érteni! Nem értem én sem a csapatot, hogy miért nem megyünk teljes gázzal előre már a meccs 50. percében is? Miért kell megvárni a 85. percet? Addig csak a sok labdázgatás, alibi passz...mintha vezetnénk 3 góllal! Ezen kéne változtatni!barca2010 írta:Egy dolog van ami nem tetszik, hogy a második félidőben el kell telni 40 percnek, mire hajlandóak lesznek a játékosok arra, hogy gyorsabban végezzék el a partdobásokat, hogy egy kicsit csipkedjék magukat! Az idegbaj kerülget, amikor az 50. perc környékén labdázgatunk, mondván még van 40 perc vissza. Aztán eljön a 85. perc, és akkor kezdünk el kapkodni, meg siettetni az ellenfelet! Ha másban nem is , de ebben mindenképpen előttünk van a Madrid! Nem játszanak jó focit MÉG, de hajtják az ellenfelet ameddig csak tudják! Tavaly hány meccset nyertek meg hátrányból? és mi?
Sajnos, mi nem tudunk küzdeni, ha megy szép játékkal, akkor nyerünk, de ha már izzadni kell, akkor végünk van.
Végig sprintben, de a 70. percnél végünk volt. Pedro is fáradásos sérülést szedett össze. Mascherano is a szemén vette a levegőt, látni lehetett. Egyszerűen nem tudtunk "nyomni" a végén úgy, ahogy kellett volna.menczel írta:...Erőnléti probléma biztosan nincs. Rengeteget futnak a fiúk, végig sprintben.
Megláttuk milyen csapatunk lesz. És szerinted milyen lesz, az első vagy a második félidőhöz hasonló? Ugyanis Xavi nélkül is tökéletesen ellentétes két félidő volt az elsőben brilliroztunk 90-10 es labatartással 10-0 kapura lövéssel és millioegy helyzettel.
Az tény h a keret rövid.
Erőnléti probléma biztosan nincs. Rengeteget futnak a fiúk, végig sprintben.Légvédelmi taposóakna írta:1. Erőnléti problémáink vannak, nem is kicsi.
2. Megláthattuk, milyen csapatunk lesz 2-3 év múlva, amikor Xavi abbahagyja.
3. Kevesen vagyunk, mert Pep minden évben rosszul "nyúl bele" a csapatba az átigazolásokkal.
Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Lelkiállapot és forma. Egy játékos nem tud pihenés nélkül egy egész szezon topon és sérülés nélkül lenyomni.Kalap1988 írta: A helyzetkihasználásnak áruld már el, hogy mi fene köze van az átigazolási politikához? Lelkiállapot és forma kérdése, ugyanezek a játékosok jobb passzban lőttek volna 7-8 gólt és most a hátsójukat nyalnád. Persze hosszútávon ezen változtatni kell, mert ilyen helyzetkihasználással nem lehet bajnokságot nyerni. Viszont ez nem lehetetlenség és nem attól függ, hogy milyen keret. Semmi köze hozzá. A játék meg van, 2006-07-ben csak álmodtunk volna ilyen játékrólMég 05-06-ban sem játszottunk így,ahogy a Pep-team (aki követ el persze hibákat). A 06-07-es szezon pedig kifejezetten szenvedős volt, csak azért dicsérjük mostanság, mert átéltük a rákövetkező még szenvedősebb évet is
Tavaly Messi volt az első számú befejező, ahogy most is. Csak most ő is sok helyzetet kihagy. Butaságnak tartom továbbra is, lehet, hogy Ibrával jobb lenne a helyzetkihasználásunk egész szezonra levetítve, de ennyit nem számít. Ha belejönnek a fiúk, úgy nem lesz probléma.zsuni írta:csak annyi, hogy elkdüldte a vezetőség az egyetlen embert, aki bármikkor gólt tudott lőni, és helyette hoztak egy klasszis csatárt, aki szélsöt tol.A helyzetkihasználásnak áruld már el, hogy mi fene köze van az átigazolási politikához?
nincs befejezö. ennyi. és most nem az 1 méterröl üres kapuba belöni a labdát képes emberekröl beszélek, hanem aki 16rol meglátja a lehetöséget és gólt lö. vagy 10röl. és nem kényszeresen passzol be középre, hogy majd a másik belövi
csak annyi, hogy elkdüldte a vezetőség az egyetlen embert, aki bármikkor gólt tudott lőni, és helyette hoztak egy klasszis csatárt, aki szélsöt tol.A helyzetkihasználásnak áruld már el, hogy mi fene köze van az átigazolási politikához?