Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.25. 20:40:21

sjd írta:
Sanama írta: Fog játszani Pénteken vajon a Szuperkupán? :D
Inkább az a kérdés, h kinek a mezében?
Ezt most úgy írod, mintha okos lennél és te tudnád, hogy a Shaktarba játszik, míg szerinted Sanama nem? Mert nekem elég egyértelmű, hogy Sanama úgy kérdezte, ahogy te is! :lol: Ezért tette oda a "vigyori fejet", mert tudja, hogy mindenképp pályára lép... Hiszen vagy a köv. csapatába, vagy az eddigi csapatába játszik! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
soadroli
Llegenda del Barça

2009.08.25. 20:33:03

Most ezt nem tudom hova írjam mert Jorquerának nincs topicja:
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... leria.html
Ez nem azt jelenti hogy egy Barca-korszak vége?
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.25. 20:19:34

Sanama írta:
barca99 írta:Azt hiszem lassan mindenki megbékélhet a tudattal, hogy az ukrán Dmytro Chygrynskiy lesz a nyár utolsó igazolása.
Fog játszani Pénteken vajon a Szuperkupán? :D
Inkább az a kérdés, h kinek a mezében?
humi0007
Barça B

2009.08.25. 20:02:09

Szerintem, ha jön Chygrynskij(nem tom leirni) beválhat és megfelelő helyettese lehet a középső védőinknek.

Amúgy meg, attól, hogy nem olyan ismert játékos, mint messi, Henry, Xavi...stb... lehet még jó játékos és előfordulhat, hogy pár év múlva a barca meghatározó játékosa lesz!

De ez csak az én véleményem :D
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
humi0007
Barça B

2009.08.25. 19:56:16

nagyatyesz írta:Remélem a Debrecen túljut ma a Szófián, és pénteken szerencsés sorsolás esetén ősszel jöhetne a Puskásba a Barca! :) Nagy lenne!!! De nem csak ezért, hanem egyébként is hajrá LOKI!

Amien makkunk van a Margitot kapják majd, ha tovább jutnak és ők jonnek ősszel Pestre:D:S

Mondjuk ez a téma nem ide tartozik, bocs, csak muszáj voltam reagálni rá:D
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.25. 19:56:10

barca99 írta:Azt hiszem lassan mindenki megbékélhet a tudattal, hogy az ukrán Dmytro Chygrynskiy lesz a nyár utolsó igazolása.
Fog játszani Pénteken vajon a Szuperkupán? :D
BraunA
Jugador del Barça

2009.08.25. 19:32:35

Sziasztok,

2-3 napja csak olvasom itt a hozzászólásokat (sok "érdekeset" is közte) és nem látom nagyon az értelmét. Én úgy vélem, hogy ahhoz képest akik eddig mentek, minőségben legalább olyan szintű játékosok jöttek. Mennyiségben nem változott a keret. Az előszezon meccsei alapján, egy - egy meccsre úgy gondolom az ifik képesek megoldani a játékot, ha nem is Xavi vagy Puyol szintjén, de elfogadható teljesítménnyel. A védelembe nem látom értelmét nagyon sok euró millióért játékost szerződtetni, hisz ott van a két Katalán belő védőnk és Rafa... Egyedül Henry posztja ahova egy minőségi csere elférni véleményem szerint. Azon kívül minden rendben, hisz mint írtam nem gyengültünk és egy olyan csapat mint a tavalyi ha nem gyengül hát...
...akkor azt mondom; Európa! (világ) újra elkezdődött a szezon és itt vagyunk legalább olyan tudással és olyan szinten mint tavaly, féljetek ti, nekünk nincs mitől...
legjobbakat 8)
Barca més que un club
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.25. 19:17:05

Azt hiszem lassan mindenki megbékélhet a tudattal, hogy az ukrán Dmytro Chygrynskiy lesz a nyár utolsó igazolása.

-A napokban Txiki elismerte, hogy folytatódnak a tárgyalások.
-Tegnap Laporta a TV3-nak nyilatkozta, hogy optimista az üggyel kapcsolatban.
-Majd a Sahtar edzője is lenyilatkozta (RAC1 készítette az interjút Lucescu-val), hogy zöld utat kapott tőle az igazolás. Ha egy ekkora Klub érdeklődik a játékosért, meg kell neki adni a lehetőséget.
-Majd a mai TV3 interjú Pep-pel: megerősíti, hogy szeretné a keretbe az ukránt. Szerinte nagyon beleillik a Barca játékstílusába, mert amellett, hogy egy kiváló fiatal védő, tud mit kezdeni a labdával is.

Tehát innentől kezdve szerintem 99%, hogy érkezik. Mi akarjuk, ők engednék, gondolom sikerül megegyezni.

Bár ha addig valamelyikük olvasná a fórumot, lehet rájönne, hogy itt mindenki szerint favágó, ügyetlen... lehet nem lesz belőle semmi. :lol:

Mellesleg én is szkeptikus vagyok, viszont Pep egész nyáron védőt vagy vkp-t keresett, most Cruyff is ezen a véleményen van. Valószínűleg a kisujjukban több tudás van, mint itt mindegyikünkbe, reménykedjünk, hogy be fog vállni.
krokodil22
Jugador del Barça

2009.08.25. 18:34:46

zerom írta:Gondoltam írok egy átfogóbb véleményt, előre is sorry, ha hosszúra sikerülne!(elég ritkán írok, remélem nem haragszotok ha hosszabb lesz)

Tehát én is, mint itt sokan mások, látok lyukas részeket a csapatnál. Kezdjük Hátulról, ha biztosan lehetne számítani Milito-ra , akkor talán nem érezném lyukasnak a hátvédsort (mert akkor Puyi kitudna menni Alves helyére, ha kellene) ezt nem is írom tovább, mert mindenki érti mire gondolok ... (és itt nem kell felhozni hogy de a fiatalok .. bla bla ... mert mi van ha éppen egy Muniesa vagy Fontas játszana, mikor negyed döntőt játszunk pl. a Juventussal (nem azt mondom, hogy nem bízom a fiataljainkban, de ne dobjuk őket egyből mély vízbe).

Igenis vagy egy középső védő megvételét szeretném én is (inkább BRUNO ALVEST - fejjátéka, szabadrúgás technikája, bombái, és pazar játéka miatt jobban preferálnám, mint ukrán kimondhatatlan nevű kollégáját, akinek azért nem írom le a nevét, nem mintha bajom lenne vele, de nem tudom sose pontosan, hogy hogy kell leírni :lol: )

Középpálya:
Itt nem kezdem el sorolni ki megy ANK-ra, es kik azok akik irányítók, ki marad védekező középpályásként erre az időre, de meg hogy Marquez is feltudna jönni védekező középpályásként addig stb ... nem erre nem pazarolnék most időt, mert ezt már 1000x átbeszéltük itt fórumon.
Bár ezt is, amit most irnék, hát fontos lenne (lett volna
:shock: ) egy Xavi-INI pótlására valaki, aki talán csak FAbre lehetett volna, aki megüti ezt a szintet, talán azt lehet mondani jó lett volna ha jön (és most nem akarok vitázni, hogy anno elment meg hogy nem várt a sorára stb, hanem a minőségről van szó).

Támadó szekció (ALIAS : HEnrY - Ibra - MessI)
Henry helyére elnéznék egy Mata féle játékost, akiről többször volt szó mostanság ... tehát ismét úgymond lyukas részhez értünk ...
Ibra helyett Bojan, hát fiatal, ambiciózus, gyors, de alacsony, és talán mint a tavalyi évben, több lehetőséget kap majd, igaz Ibra mellett, de azért remélem minden klappol majd ezen poszton.
MESSI a messiásunk, hát én akkor érzem magam a TV előtt a legnagyobb biztonságban, ha tudom, hogy a mi kis zsenink játszik ... 8) de ha pihenni kényszerülne se esnék kétségbe, mert mint mutatott játéka alapján PedRO-rol van szó egyébiránt :) talán azt tudom mondani, hogy néha-néha helyettesithetné, ill. ezáltal Messi pihenhetne, ami a mostani szezonban majd jól jönne egyéb sokkal fontosabb meccsek előtt mint mondjuk egy kupa meccsen a Murcia ellen :D

Röviden: 1 hetünk van még igazolni ...

Egy Bruno Alves és egy Mata pakkot még elnézegetnék szezon indulás előtt.

kis off: nekem nem tetszett PEP kijelentése, tudom, hogy nagyon nehéz lenne újra triplázni, de mi voltunk a történelem első ilyen csapata, és ha nekünk egyszer ez sikerült, miért ne sikerülhetne újra, akár ebben az idényben majd ... (pont Peptől nem vártam ilyen kijelentést, pedig nagyon magabiztosnak tűnik mindig, és pozitívan áll mindig a dolgokhoz)
Attól függetlenül, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy kisebb az esélye az újabb triplának.
Mindegy, én mindenki más helyett szorítok majd, hogy ez újra megtörténjen, mert olyan boldog voltam mikor tripláztunk, mint még soha!!!!!!! Az életem a barca idestova 10 éve, és ez a szerelem nem múlik!

peace!
A triplázás nagyon nehéz lenne. Bonyolultabb megvédeni a címeket, mint megszerezni. A BL címet eddig senkinek sem sikerült megvédeni, de a Barca képes erre. Azt gondolom, hogy Pep nagyon jó pszichológus, és ha olvassák a játékosokok Pep interjúit, akkor ez még ösztönző lehet. Csak azért is megszerezzék a trófeákat, megcsinálják a triplázást.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.08.25. 17:44:58

Remélem a Debrecen túljut ma a Szófián, és pénteken szerencsés sorsolás esetén ősszel jöhetne a Puskásba a Barca! :) Nagy lenne!!! De nem csak ezért, hanem egyébként is hajrá LOKI!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.25. 17:34:15

Zlatan Boy írta:Lehet hogy Pandev rossz ötlet volt. :roll: De Jenas jó megoldás lehetne szerintem a kp posztra. :wink:
OFF:Ja és mégegyszer bocsi a tájékozatlanságom miatt. :lol:
:arrow:
Zlatanboy írta:Igen,ő rá gondoltam.De mi óta is játszik ő a Totenhamnél????a régi klubja visszont szerintem a Newcastle volt én úgy tudom.
Te... hallod... :roll: Pandevet, (biztos vagyok benne) hogy azért írtad mert szeretsz Football Managerezni... A 2008-ban a Barcelona mindig megvette Pandevet... Ez feltűnt, amikor én is játszottam! :wink:
Jenas... Kb. 5 éve a Tottenham játékosa... :shock: Az elmúlt 5 évbe tényleg nem tűnt fel, hogy nem látod fekete-fehér csíkozású mezben? :roll: :idea: Honnan tudod, hogy még mindig jól megy neki a futball? NEM LÁTTAD 5 ÉVE!!!

Tényleg nem baj a tájékozatlanság... Csak 5 év... :twisted:
amadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
Ezt a gyereket kéretik törölni... :roll: Ezek a hozzászólások... =D> ](*,)
Negredo már nem a Real játékosa, csak, hogy tudd! :wink:
Tényleg a védőknek kell megállítania Xabi Alonsot? Tudtommal ő VKP... :roll: Fájnak a hozzászólásaid... :idea: Kemény a keretük? Miért a mienk mi? Ja, a világ legjobb csapata! :twisted:
nagyatyesz írta:Remélem a Debrecen túljut ma a Szófián, és pénteken szerencsés sorsolás esetén ősszel jöhetne a Puskásba a Barca! Nagy lenne!!! De nem csak ezért, hanem egyébként is hajrá LOKI!
És ennek mi köze van ehhez a topikhoz? :roll: Egyébként a Bl sorsolás napja: CSÜTÖRTÖK!!! #-o ](*,)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.08.25. 17:57:58-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
merx
Capitá del Barça

2009.08.25. 16:46:09

amadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
te annyira vagy barca szurker mint én fogkrém
ennyi erővel én is mehetnék a real vagy bármelyik más csapat fórumára és ott, mint azon csapata szurkolója a fő riválist "éltetném" :lol: :lol:
poénnak jó volt csak a hihetőségével volt a baj :roll:
Kép
amadeus
Barça C

2009.08.25. 16:19:32

Laza írta:http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... ko%20kacar
a Herta Játékosára fáj a foga a Barcának!
mellesleg ha sikerülne az igazolás örülnék!

tenyleg jonak tunik bar sikerulne !
Laza
Capitá del Barça

2009.08.25. 16:04:51

http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... ko%20kacar
a Herta Játékosára fáj a foga a Barcának!
mellesleg ha sikerülne az igazolás örülnék!
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.25. 15:06:13

amadeus írta:
zerom írta:Amadeus, én is ebben bízom, hogy még igazolunk valakit, de én nem azért izgulok, hogy ha nem jön senki akkor a REAL szétszed minket ... hanem hogyha, esetleges sérülés lenne(ami remélem nem lesz), akkor legyen kikkel pótolni a hiányt.
Ha ennyire nem bízol a barcaban(az áhított csapatodban), akkor nem valami jó úton jársz :( -------> 2008-2009 spanyol kupa, bajnokok ligája, bajnokság (tudom, hogy a múlt, de nem szabad elfelejteni)

peace
de en bizom csak lattam hogy , jatszottak az eloszezonba es arra gondoltam hogy mi lesz hogyha ezek tenyleg beindulnak !!!
Előszezonban Dortmundnál (német közép) komolyabb csapattal nem futottak össze, és ha éppen nem 11esgólt rúgtak, akkor 20-25ről eregettték a labdákat ami a szokásosnál nagyobb sikerrel ment be, csak hogy ellenünk a saját térfelükről is ritkán fognak kijönni.
Attól viszont lehetne félni, h az összes többi meccsüket be fogják húzni a Clasicokon kívül, ráadásul sokkal nagyobb a keretük, mert VdV már szinte a Castillában játszik
A BLben meg szukorljunk az angoloknak, h ejtsék ki őket
barka
Jugador del Barça

2009.08.25. 14:58:52

Sziasztok!

Hagyjuk már ezt, hogy a reál szét szed minket! Azért mert tegnap nyert négy nullára meg megverte a dortmundot öttel. Költöttek azt hiszem több mint 200 milliát, ezek után naná, hogy ilyen csapatokat még is kell verni. De egyik sem a Barca szintje, egyik sem volt sehol már jó ideje.
Amúgy meg alig várom már, hogy kapjanak egy jó kis Chelsea mentalitású csapatot. :))
Amíg van egy Xavink és egy Iniestank addig nem aggódom sem egy Reál sem egy másik csapat ellen sem. Ilyen középpályás sor nincs még egy a világon és azt amit a Barca elért az előző évben nagyban köszönhetik nekik. De szerintem ezt minden Barca drukkel jól tudja. Legalábbis remélem. :)
A Real sztárokat ki is kell valakinek szolgálnia mert maguktól, nem fogják megszerezni a labdát és ilyen passzokat sem fognak kapni.
Ezek után inkább már várom, hogy ismét játszhassunk ellenük. :))

Hajrá Barca!! És ahogy Piqué mondaná aki nem ugrál az.... :))
MESSI,BENCE
Barça C

2009.08.25. 14:51:25

Nem tom hogy miért van annyira elájulva mindenki a Real Madrid-tól,mikor nálunk is megvannak ugyanazok a klasszisok mint a Realban(Messi,Iniesta,Henry,Ibrahimovic,Alves stb)csak a mi játékosaink csapatként is jók,nem úgy mint pl Ronaldo meg Kaká akiknak olyan öncélű a játékok,hogy abból a csapat nem sokat profitál!!
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.25. 14:46:40

zerom írta:Bali 15, ropke 1-2 oraval ezelott meg a hatvedsor miatt voltal elkenodve, most meg mar azt mondod hogy csak a kozeppalya miatt aggodsz?:) amennyiben valaki megcafol es irja hogy de a kozeppalya tokeletes stb, akkor meg azt mondod majd hogy a csatarsor nemstimmel?
bocs az offert, de ez erthetetlen szamomra, sorry
Uh ](*,) ](*,) . Azért voltam elkenődve mert azon már nincs mit javítani az OK rendben van. Minek még oda egy ukrán? A támadószekcióval kell foglalkozni. Lényegében csak az zavar hogy elég nagy időpazarlás ez.
Előbb olvasd el figyelmesen amit írtam aztán beszélj. Te kis butus. :wink:
(a "támadószekcióba" a támadó kp-et is beleértem)
zerom
Barça B

2009.08.25. 14:43:15

Bali 15, ropke 1-2 oraval ezelott meg a hatvedsor miatt voltal elkenodve, most meg mar azt mondod hogy csak a kozeppalya miatt aggodsz?:) amennyiben valaki megcafol es irja hogy de a kozeppalya tokeletes stb, akkor meg azt mondod majd hogy a csatarsor nemstimmel?
bocs az offert, de ez erthetetlen szamomra, sorry
Visca el Barca!
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.25. 14:37:51

Xavi és Ini helyére egyáltalán akarnak valakit? Én már csak a kp miatt aggódom.
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.25. 14:28:12

A Realban lehetőségek vannak, nem kész csapat még közel sem. Nekünk már kész a csapatunk. És ne haragudj de nem fogok beájulni a "nagy nevektől". A foci csapatjáték nem az a lénye, hogy nagy nevek legyenek. Fergusson is megmondta, hogy nem lenne a Real edzője, mert a sztárokat nem könnyű irányítani. Nem könnyű csapatot csinálni belőlük. Mi se lennénk sehol, ha nem lenne Puyol, Piqué, Yaya akik robotolnak. ú

Ja és ha csak a triplázás miatt lettél divatdrukkere a Barcának akkor nyugodtan csatlakozz a Real csapathoz.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
zerom
Barça B

2009.08.25. 14:24:28

jó megértelek, hogy a látottak alapján mondod, nem is bántani akartalak, igaz én nem szoktam reál meccseket nézni, hidegen hagynak ... kivétel az El Classico :lol:
de én bizom a csapatomban, hogy idén ismét sikeres lesz, ja hát és persze nem utolsó sorban lemossuk majd a pályáról a Madridot oda-vissza!

hogy ne legyen off:
Bruno Alves és MAta, mégegyszer mondom már csak 1 hét, kérem a vezetőséget, igazoljunkkkkk !!!
Visca el Barca!
amadeus
Barça C

2009.08.25. 14:20:19

zerom írta:Amadeus, én is ebben bízom, hogy még igazolunk valakit, de én nem azért izgulok, hogy ha nem jön senki akkor a REAL szétszed minket ... hanem hogyha, esetleges sérülés lenne(ami remélem nem lesz), akkor legyen kikkel pótolni a hiányt.
Ha ennyire nem bízol a barcaban(az áhított csapatodban), akkor nem valami jó úton jársz :( -------> 2008-2009 spanyol kupa, bajnokok ligája, bajnokság (tudom, hogy a múlt, de nem szabad elfelejteni)

peace
de en bizom csak lattam hogy , jatszottak az eloszezonba es arra gondoltam hogy mi lesz hogyha ezek tenyleg beindulnak !!!
Zlatan Boy
Barça B

2009.08.25. 14:19:46

sneco7 írta: Ha már idézel,akkor pontosan tedd.
Kicsit tájékozódj legalább mielőtt hülyeségeket írsz!
Én úgy tudom hogy ez egy fórum,ahol mindenki leirhatja azt amit éppen gondol.:shock: Amivel lehet persze vitatkozni,de az hogy igy át menni személyeskedésbe,hogy tedd ezt vagy tedd azt.:shock: Ez már sokk egy picit szerintem.Azt hiszem hogy ez a hely,nem egy nevelő intézet vagy valami hasonló.:lol: Jó nem azt mondom,hogy mindenki megengedhet magának mindent vagy valami de erre a feladatra ott vannak a modik ezt bizzuk rájuk sztem.Ez a stilus meg amivel felépsz,sztem a részedről eléggé nem okés már bocs. :roll:
barca0417
Entrenador del Barça

2009.08.25. 14:19:11

ezt most komolyan írtad?? nem bízol Touréban, Piquében,Alvesben, Marquezben és Abidalban hogy meg tudják őket állítani?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca0417 2009.08.25. 14:21:33-kor.
Kép
Lezárt