zerom írta:Gondoltam írok egy átfogóbb véleményt, előre is sorry, ha hosszúra sikerülne!(elég ritkán írok, remélem nem haragszotok ha hosszabb lesz)
Tehát én is, mint itt sokan mások, látok lyukas részeket a csapatnál. Kezdjük Hátulról, ha biztosan lehetne számítani Milito-ra , akkor talán nem érezném lyukasnak a hátvédsort (mert akkor Puyi kitudna menni Alves helyére, ha kellene) ezt nem is írom tovább, mert mindenki érti mire gondolok ... (és itt nem kell felhozni hogy de a fiatalok .. bla bla ... mert mi van ha éppen egy Muniesa vagy Fontas játszana, mikor negyed döntőt játszunk pl. a Juventussal (nem azt mondom, hogy nem bízom a fiataljainkban, de ne dobjuk őket egyből mély vízbe).
Igenis vagy egy középső védő megvételét szeretném én is (inkább BRUNO ALVEST - fejjátéka, szabadrúgás technikája, bombái, és pazar játéka miatt jobban preferálnám, mint ukrán kimondhatatlan nevű kollégáját, akinek azért nem írom le a nevét, nem mintha bajom lenne vele, de nem tudom sose pontosan, hogy hogy kell leírni

)
Középpálya:
Itt nem kezdem el sorolni ki megy ANK-ra, es kik azok akik irányítók, ki marad védekező középpályásként erre az időre, de meg hogy Marquez is feltudna jönni védekező középpályásként addig stb ... nem erre nem pazarolnék most időt, mert ezt már 1000x átbeszéltük itt fórumon.
Bár ezt is, amit most irnék, hát fontos lenne (lett volna

) egy Xavi-INI pótlására valaki, aki talán csak FAbre lehetett volna, aki megüti ezt a szintet, talán azt lehet mondani jó lett volna ha jön (és most nem akarok vitázni, hogy anno elment meg hogy nem várt a sorára stb, hanem a minőségről van szó).
Támadó szekció (ALIAS : HEnrY - Ibra - MessI)
Henry helyére elnéznék egy Mata féle játékost, akiről többször volt szó mostanság ... tehát ismét úgymond lyukas részhez értünk ...
Ibra helyett Bojan, hát fiatal, ambiciózus, gyors, de alacsony, és talán mint a tavalyi évben, több lehetőséget kap majd, igaz Ibra mellett, de azért remélem minden klappol majd ezen poszton.
MESSI a messiásunk, hát én akkor érzem magam a TV előtt a legnagyobb biztonságban, ha tudom, hogy a mi kis zsenink játszik ...

de ha pihenni kényszerülne se esnék kétségbe, mert mint mutatott játéka alapján PedRO-rol van szó egyébiránt

talán azt tudom mondani, hogy néha-néha helyettesithetné, ill. ezáltal Messi pihenhetne, ami a mostani szezonban majd jól jönne egyéb sokkal fontosabb meccsek előtt mint mondjuk egy kupa meccsen a Murcia ellen
Röviden: 1 hetünk van még igazolni ...
Egy Bruno Alves és egy Mata pakkot még elnézegetnék szezon indulás előtt.
kis off: nekem nem tetszett PEP kijelentése, tudom, hogy nagyon nehéz lenne újra triplázni, de mi voltunk a történelem első ilyen csapata, és ha nekünk egyszer ez sikerült, miért ne sikerülhetne újra, akár ebben az idényben majd ... (pont Peptől nem vártam ilyen kijelentést, pedig nagyon magabiztosnak tűnik mindig, és pozitívan áll mindig a dolgokhoz)
Attól függetlenül, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy kisebb az esélye az újabb triplának.
Mindegy, én mindenki más helyett szorítok majd, hogy ez újra megtörténjen, mert olyan boldog voltam mikor tripláztunk, mint még soha!!!!!!! Az életem a barca idestova 10 éve, és ez a szerelem nem múlik!
peace!