Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most úgy írod, mintha okos lennél és te tudnád, hogy a Shaktarba játszik, míg szerinted Sanama nem? Mert nekem elég egyértelmű, hogy Sanama úgy kérdezte, ahogy te is!sjd írta:Inkább az a kérdés, h kinek a mezében?Sanama írta: Fog játszani Pénteken vajon a Szuperkupán?
Inkább az a kérdés, h kinek a mezében?Sanama írta:Fog játszani Pénteken vajon a Szuperkupán?barca99 írta:Azt hiszem lassan mindenki megbékélhet a tudattal, hogy az ukrán Dmytro Chygrynskiy lesz a nyár utolsó igazolása.
nagyatyesz írta:Remélem a Debrecen túljut ma a Szófián, és pénteken szerencsés sorsolás esetén ősszel jöhetne a Puskásba a Barca!Nagy lenne!!! De nem csak ezért, hanem egyébként is hajrá LOKI!
Fog játszani Pénteken vajon a Szuperkupán?barca99 írta:Azt hiszem lassan mindenki megbékélhet a tudattal, hogy az ukrán Dmytro Chygrynskiy lesz a nyár utolsó igazolása.
A triplázás nagyon nehéz lenne. Bonyolultabb megvédeni a címeket, mint megszerezni. A BL címet eddig senkinek sem sikerült megvédeni, de a Barca képes erre. Azt gondolom, hogy Pep nagyon jó pszichológus, és ha olvassák a játékosokok Pep interjúit, akkor ez még ösztönző lehet. Csak azért is megszerezzék a trófeákat, megcsinálják a triplázást.zerom írta:Gondoltam írok egy átfogóbb véleményt, előre is sorry, ha hosszúra sikerülne!(elég ritkán írok, remélem nem haragszotok ha hosszabb lesz)
Tehát én is, mint itt sokan mások, látok lyukas részeket a csapatnál. Kezdjük Hátulról, ha biztosan lehetne számítani Milito-ra , akkor talán nem érezném lyukasnak a hátvédsort (mert akkor Puyi kitudna menni Alves helyére, ha kellene) ezt nem is írom tovább, mert mindenki érti mire gondolok ... (és itt nem kell felhozni hogy de a fiatalok .. bla bla ... mert mi van ha éppen egy Muniesa vagy Fontas játszana, mikor negyed döntőt játszunk pl. a Juventussal (nem azt mondom, hogy nem bízom a fiataljainkban, de ne dobjuk őket egyből mély vízbe).
Igenis vagy egy középső védő megvételét szeretném én is (inkább BRUNO ALVEST - fejjátéka, szabadrúgás technikája, bombái, és pazar játéka miatt jobban preferálnám, mint ukrán kimondhatatlan nevű kollégáját, akinek azért nem írom le a nevét, nem mintha bajom lenne vele, de nem tudom sose pontosan, hogy hogy kell leírni)
Középpálya:
Itt nem kezdem el sorolni ki megy ANK-ra, es kik azok akik irányítók, ki marad védekező középpályásként erre az időre, de meg hogy Marquez is feltudna jönni védekező középpályásként addig stb ... nem erre nem pazarolnék most időt, mert ezt már 1000x átbeszéltük itt fórumon.
Bár ezt is, amit most irnék, hát fontos lenne (lett volna
) egy Xavi-INI pótlására valaki, aki talán csak FAbre lehetett volna, aki megüti ezt a szintet, talán azt lehet mondani jó lett volna ha jön (és most nem akarok vitázni, hogy anno elment meg hogy nem várt a sorára stb, hanem a minőségről van szó).
Támadó szekció (ALIAS : HEnrY - Ibra - MessI)
Henry helyére elnéznék egy Mata féle játékost, akiről többször volt szó mostanság ... tehát ismét úgymond lyukas részhez értünk ...
Ibra helyett Bojan, hát fiatal, ambiciózus, gyors, de alacsony, és talán mint a tavalyi évben, több lehetőséget kap majd, igaz Ibra mellett, de azért remélem minden klappol majd ezen poszton.
MESSI a messiásunk, hát én akkor érzem magam a TV előtt a legnagyobb biztonságban, ha tudom, hogy a mi kis zsenink játszik ...de ha pihenni kényszerülne se esnék kétségbe, mert mint mutatott játéka alapján PedRO-rol van szó egyébiránt
talán azt tudom mondani, hogy néha-néha helyettesithetné, ill. ezáltal Messi pihenhetne, ami a mostani szezonban majd jól jönne egyéb sokkal fontosabb meccsek előtt mint mondjuk egy kupa meccsen a Murcia ellen
Röviden: 1 hetünk van még igazolni ...
Egy Bruno Alves és egy Mata pakkot még elnézegetnék szezon indulás előtt.
kis off: nekem nem tetszett PEP kijelentése, tudom, hogy nagyon nehéz lenne újra triplázni, de mi voltunk a történelem első ilyen csapata, és ha nekünk egyszer ez sikerült, miért ne sikerülhetne újra, akár ebben az idényben majd ... (pont Peptől nem vártam ilyen kijelentést, pedig nagyon magabiztosnak tűnik mindig, és pozitívan áll mindig a dolgokhoz)
Attól függetlenül, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy kisebb az esélye az újabb triplának.
Mindegy, én mindenki más helyett szorítok majd, hogy ez újra megtörténjen, mert olyan boldog voltam mikor tripláztunk, mint még soha!!!!!!! Az életem a barca idestova 10 éve, és ez a szerelem nem múlik!
peace!
Zlatan Boy írta:Lehet hogy Pandev rossz ötlet volt.De Jenas jó megoldás lehetne szerintem a kp posztra.
OFF:Ja és mégegyszer bocsi a tájékozatlanságom miatt.
Te... hallod...Zlatanboy írta:Igen,ő rá gondoltam.De mi óta is játszik ő a Totenhamnél????a régi klubja visszont szerintem a Newcastle volt én úgy tudom.
Ezt a gyereket kéretik törölni...amadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
És ennek mi köze van ehhez a topikhoz?nagyatyesz írta:Remélem a Debrecen túljut ma a Szófián, és pénteken szerencsés sorsolás esetén ősszel jöhetne a Puskásba a Barca! Nagy lenne!!! De nem csak ezért, hanem egyébként is hajrá LOKI!
te annyira vagy barca szurker mint én fogkrémamadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
Laza írta:http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... ko%20kacar
a Herta Játékosára fáj a foga a Barcának!
mellesleg ha sikerülne az igazolás örülnék!
Előszezonban Dortmundnál (német közép) komolyabb csapattal nem futottak össze, és ha éppen nem 11esgólt rúgtak, akkor 20-25ről eregettték a labdákat ami a szokásosnál nagyobb sikerrel ment be, csak hogy ellenünk a saját térfelükről is ritkán fognak kijönni.amadeus írta:de en bizom csak lattam hogy , jatszottak az eloszezonba es arra gondoltam hogy mi lesz hogyha ezek tenyleg beindulnak !!!zerom írta:Amadeus, én is ebben bízom, hogy még igazolunk valakit, de én nem azért izgulok, hogy ha nem jön senki akkor a REAL szétszed minket ... hanem hogyha, esetleges sérülés lenne(ami remélem nem lesz), akkor legyen kikkel pótolni a hiányt.
Ha ennyire nem bízol a barcaban(az áhított csapatodban), akkor nem valami jó úton jársz-------> 2008-2009 spanyol kupa, bajnokok ligája, bajnokság (tudom, hogy a múlt, de nem szabad elfelejteni)
peace
Uhzerom írta:Bali 15, ropke 1-2 oraval ezelott meg a hatvedsor miatt voltal elkenodve, most meg mar azt mondod hogy csak a kozeppalya miatt aggodsz?:) amennyiben valaki megcafol es irja hogy de a kozeppalya tokeletes stb, akkor meg azt mondod majd hogy a csatarsor nemstimmel?
bocs az offert, de ez erthetetlen szamomra, sorry
A Realban lehetőségek vannak, nem kész csapat még közel sem. Nekünk már kész a csapatunk. És ne haragudj de nem fogok beájulni a "nagy nevektől". A foci csapatjáték nem az a lénye, hogy nagy nevek legyenek. Fergusson is megmondta, hogy nem lenne a Real edzője, mert a sztárokat nem könnyű irányítani. Nem könnyű csapatot csinálni belőlük. Mi se lennénk sehol, ha nem lenne Puyol, Piqué, Yaya akik robotolnak. úamadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
de en bizom csak lattam hogy , jatszottak az eloszezonba es arra gondoltam hogy mi lesz hogyha ezek tenyleg beindulnak !!!zerom írta:Amadeus, én is ebben bízom, hogy még igazolunk valakit, de én nem azért izgulok, hogy ha nem jön senki akkor a REAL szétszed minket ... hanem hogyha, esetleges sérülés lenne(ami remélem nem lesz), akkor legyen kikkel pótolni a hiányt.
Ha ennyire nem bízol a barcaban(az áhított csapatodban), akkor nem valami jó úton jársz-------> 2008-2009 spanyol kupa, bajnokok ligája, bajnokság (tudom, hogy a múlt, de nem szabad elfelejteni)
peace
Én úgy tudom hogy ez egy fórum,ahol mindenki leirhatja azt amit éppen gondol.sneco7 írta: Ha már idézel,akkor pontosan tedd.
Kicsit tájékozódj legalább mielőtt hülyeségeket írsz!
ezt most komolyan írtad?? nem bízol Touréban, Piquében,Alvesben, Marquezben és Abidalban hogy meg tudják őket állítani?amadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!