Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ahamm, tisztán, és egyértelműen látszott, hogy elérhető vagyok chaten, nehéz lett volna odaszólni hogy gyere már te barom.Slither írta:Mitől lenne szabálytalan? Írtam hogy fél7-kor kezdünk és nem várunk senkire. Nem ellenkezett senki, és rajtad kívül mindenki értette a dolgot, és ott volt.
Amúgy már ki is estem, nem ki balszerencsével. Drigo eddig bírta szóval mypeter és messi1918 a továbbjutó.
Ki mondta hogy a többiek nemtoltak, nem kell belemagyarázni. Amit csináltatok szabáyltalan, ezért ujra kell játszani majd. Ennyi. Nehogy azért legyek már a hibás hogy 10oldalon keresztül nem olvasok el minden egyes hszt. Elkerülte a figyelmemet az a hsz ezek szerint, de 2 percet igazán lehetne zárni, sőt mypeter látta is, hogy fennvagyok chaten. Tudta hogy elérhető vagyok, mégsem szólt senki.Slither írta:Jaj, mintha a többiek nem toltak volna mypeter miatt.Oleguer írta:Ha én tudtam tolni 2órát a pókeren miattatok, akkor ti nehogy ne tudjatok már várni 2percet.
Világosan odaírtam hogy nem várunk senkire (így is vártunk 1 percet, hátha felbukkansz).
Jaj, mintha a többiek nem toltak volna mypeter miatt.Oleguer írta:Ha én tudtam tolni 2órát a pókeren miattatok, akkor ti nehogy ne tudjatok már várni 2percet.
Nem miattam toltad 2 órát, és nem csak Te toltál 2 órát.Oleguer írta:Ha én tudtam tolni 2órát a pókeren miattatok, akkor ti nehogy ne tudjatok már várni 2percet.
Csináltuk? Max Ti, vagy páran, most is vannak olyanok, akik ott gyülekezenek, mi nem, ha nem világos miért nem kérdezel?Oleguer írta:Eddig érdekes, mindig ez volt, előző versenyen is ezt csináltuk, most érdekes nem lehetett..Drigo írta:Sehol nem volt az h cseten van gyülekező, max másik asztaloknál, de érdekes mások odataláltak...
Eddig érdekes, mindig ez volt, előző versenyen is ezt csináltuk, most érdekes nem lehetett..Drigo írta:Sehol nem volt az h cseten van gyülekező, max másik asztaloknál, de érdekes mások odataláltak...
Sehol nem volt az h cseten van gyülekező, max másik asztaloknál, de érdekes mások odataláltak...Oleguer írta:Vártalak titeket cseten, mivel senki nemjött, gondoltam megnézem a progiban, 2 perccel idő után. De ismétlem, ti hibáztatok, mikor nem szóltatok cseten. Elvileg ott van a gyülekező.
Vártalak titeket cseten, mivel senki nemjött, gondoltam megnézem a progiban, 2 perccel idő után. De ismétlem, ti hibáztatok, mikor nem szóltatok cseten. Elvileg ott van a gyülekező.Drigo írta:Gratulálok!Oleguer írta:Gratulálok Slither, le se jáccátok, eredmény nélkülem ugyanis nem érvényes.
Miért ne lenne az? Ez már a nyolcvanadik időpont, világos volt, hogy 18:30-kor kezdtünk, és pontosan kezdtünk, nem előbb jöttél volna időben...
Gratulálok!Oleguer írta:Gratulálok Slither, le se jáccátok, eredmény nélkülem ugyanis nem érvényes.
Szóval:Morminho írta:Vki pls írja le h hogyan kell használni ezt a programot, és h hogyan tudok majd belépni az asztalhozKöszi.
Oleguer is beleegyezikSlither írta:Ha jó neked úgy és Oleguer is beleegyezik akkor legyen fél7.Drigo írta:Grat a továbbjutóknak.
Fél hét nekem már késő, vagyis a fél hét még jó kb 30 percig, de ha nincs más...
De akkor 1 percet sem várunk senkire sem.
Ha jó neked úgy és Oleguer is beleegyezik akkor legyen fél7.Drigo írta:Grat a továbbjutóknak.
Fél hét nekem már késő, vagyis a fél hét még jó kb 30 percig, de ha nincs más...
Főleg a tudás..Badi írta:1. Badi
2. VV19
3. Tim
4. Borcaforeva
5. Chris
győzött a tudás![]()
Nekem jó!Slither írta:Nekem mindegy, csak Drigonak nem biztos hogy jó, mert jön fel Pestre, meg többiekről sem tudom, hogy ráérnek-e.mypeter írta:én f4-re megyek színházba. Át tudjuk tenni f7-re??? (azt hittem jövő héten lesz...)
Nekem mindegy, csak Drigonak nem biztos hogy jó, mert jön fel Pestre, meg többiekről sem tudom, hogy ráérnek-e.mypeter írta:én f4-re megyek színházba. Át tudjuk tenni f7-re??? (azt hittem jövő héten lesz...)