Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a tavaly a Mu közel sem volt olyan meggyőző, mint most a Barca. A Muv-val kb. egyszinten volt a Chelsea, hiszen csak egy hajszál döntött, de a Barcát most megközeliteni sem tudják nagyon.ozsimiki írta:Ott szerintem sincs, de főleg a BARCA miatt, szntem pool ellen 50-50 lenne, nem tartom esélyesebbnek a liverpooliakat.szajko írta: Am a MU-nak semmi esélye sincs a BL-be idén sztem, mert ott a Barca és a Poolt is erősebbnek vélem.
de az idei évben a BARCAé kell,h legyen, most mi uralkodunk,mi vagyunk a légmeggyőzőbbek , tudom,h ez még kevés egy sikerhez,de 06ban az nyerte aki végig meghatározó volt az az a BARCA, 08ban is szntem az a csapat nyerte azaz a M.U., és remélem 09ben is az nyeri,azaz megint a BARCAna de ez már félig nem ide tartozik.
Azt nem értem,hogy az ilyen kis melegeket miért nem tiltják el évekre.Drigo írta:Van olyan, hogy elgurul a gyógyszer...
Úgy beszélsz az egészről, mintha ez már lefutott lenne. pedig még ott is hátra van cirka 15 forduló. Még bőven elbukhatja a Manchester.fir3bird írta:én idén bíztam benne, hogy a MU-nak a hegemóniája véget ér, és több mint 10 év után ismét bajnok lesz a Pool, de nem...megint elb*szták. hihetetlen. a Manchester előtt meg le a kalappal, ha zsinórban harmadszor is befutnak.
Ott szerintem sincs, de főleg a BARCA miatt, szntem pool ellen 50-50 lenne, nem tartom esélyesebbnek a liverpooliakat.szajko írta: Am a MU-nak semmi esélye sincs a BL-be idén sztem, mert ott a Barca és a Poolt is erősebbnek vélem.
Én a MU-t és a Barcat tartom a legesélyesebbnek a BL-re... Mióta nem kapott gólt a MU a bajnokságban ?szajko írta:Ha már a Tottenham így leszerepel legalább ne az a nyavajás MU nyerje meg a Bajnoki címet.
Gyerünk Chelsea vagy Pool!
Am a MU-nak semmi esélye sincs a BL-be idén sztem, mert ott a Barca és a Poolt is erősebbnek vélem.
Nem értem a Mut szépen játszanak meg minden, de a vezetéstől függetlenül, nem valami gólerősek!Roniee21 írta:Vezet az MU az Everton ellen a félidőben 1-0-ra.
44.percben szerezte C.Ronaldo 11-esből.
Jó kis meccs
Én még akkor sem veszen ilyen biztosra az átogazolását. Hetek óta folynak a tárgyalások, de nem hiszem, hogy megállapodnak az összegen. Vagy ha igen, akkor az nevetségesen alacsony lesz.Katalán88 írta:Most olvastam a RTL klub txt-n, hogy Arshavin 90% hogy az Arsenálba igazol.
Legalább azt elmondhatjuk, hogy 100%-os volt a helyzetkihasználás...ozsimiki írta: lol,1-1 92.percben rvp...no mind1 1ponttal sincsenek sokkal beljebb
Nekem is egyre szimpatikusabbak,remélem kitartanak a bajnokság végéig,már kezd unalmas lenni,hogy mindig a 4 nagy van elől változó sorendben.Így ők jelentik az üde színfoltot.barca52 írta:Megfigyeltétek, hogy az Aston Villa olyan, mint egy igazi nagycsapat? Mostanában nem játszanak látványosan, de behúzzák a kiscsapatok elleni szenvedős meccseket isma sem parádéztak, de kiizzadták az 1-0-t! bírom őket nagyon
![]()