Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A "kis" török, Ilhan Mansiz volttakivini írta:Engem a kis törökre emlékezetett a 2002-es VB-ről. Aki ugyanezt megcsinálta a Robi Carlossal. Csak a kis törökből nem lett semmi, Bojan viszont még sokra viszi! Szerintem.
ha úgy akarta, hanem már ahhoz is klasszisnak kell lenni h vkinek ilyen megoldás jusson eszébe. hatalmas játékos lesz a mi bojanunkból...vaLe5 írta:Valószinüleg neked van igazad.FCB_gábor írta:Ezt a cselt akarta, csak a kivitelezésbe egy kis hiba csúszott, ezért nézelődött és kereste a labdát.
De akkor miért nézett a másik irányba? És miért nem "ugy" csinálta ezt a cselt ahogy kell? Persze nem lehet szabájt irni a cselekre , de valahogy teljesen más volt a mozgása mint ahogy mások csinálják.Lionel85 írta:Szerintem szándékos volt, mert át akarta a kapus fölött vinni a labdát, ami sikerült is, de közel volt az alapvonal, ha bent tudja tartani, akkor be tudja gurítani a kapuba. De ez csak a HA kategória!
Hát bizony, ha a sztárjaink továbbra sem hozzák ez elvárásokat, akkor a fiatalokban kell biznunkSlither írta:Nagyon nagy spíler a srác és van bizonyítási vágya is. Már nagyon várom, hogy a 3 fiatal együtt játszon.
Ez azért van mert Cage az igazi apja! Szerbül a Cage úgy hangzik hogy Krkic,de tényleg..ozsimiki írta:Nap képén,meg amúgy is,tiszta Nicolas Cage tekintete vande komolyan...hasonlítanak
![]()
Ne aggodj én is amikor megnéztem az összefoglalót 3x kellett visszanéznem!Nagyon ügyes Bojan sajnos ilyen cselt Ronaldinhotól már nagyon rég láttam!Zozzy 5 írta:A cselen beszartam, hihetetlen...A bemutatkozó játéka neki egész jó lett szerintem, kár, hogy ezen a meccsen ez kevés volt.
Te jó ég mekkora csel voltÁdám02 írta:Az összefoglaló alapján két nagyon szép megoldása volt!Gondolom több is volt csak abból nem lett helyzet!Én gratulálok neki kár,hogy az első ilyen meccsén nem nyert a csapattal!