Élő közvetítések 07/08
Ha kikapunk az lesz a szép búcsú 

- danko94
- Entrenador del Barça
Én egyébként az előző héten történtek után elküldtem volna eto'o-t és deco-t és ezzel sztem a csapat vezetői is így vannak!!!Amit ők műveltek nem sportemberi viselkedés és nem a Barcához méltó.Szerintem ezért lehet hallani arról h eto'o megy és ezért fütyülik!!!!!!!!ozsimiki írta:Túlzás,az tény.
Gekkodán,mit nem kell elhinni? Tény,h tudott róla,h ha sárgát kap kihagyja,6-0ás meccsen azért beszedett egyet![]()
De nagy szükségünk van rá,szal leálhatnak mostmár a füttyel.
Közben 2:2

-
- Entrenador del Barça
lol oleguer=))
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Túlzás,az tény.
Gekkodán,mit nem kell elhinni? Tény,h tudott róla,h ha sárgát kap kihagyja,6-0ás meccsen azért beszedett egyet
Gekkodán,mit nem kell elhinni? Tény,h tudott róla,h ha sárgát kap kihagyja,6-0ás meccsen azért beszedett egyet

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Nagyon durva, gusztustalan.Messi-#19 írta:de még mindig fütyülik ezek a tahó parasztok
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ok, az nem volt szép, ha tényleg szándékos volt. De végigfütyülni, akárhányszor labdába ér... Az kissé túlzás. Nem kellene elfelejteni, hogy mit művelt az elmúlt négy esztendőben...
Mert Eto'ora nem lehet panasz, ő végig szállította a gólokat...
Mert Eto'ora nem lehet panasz, ő végig szállította a gólokat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.05.11. 22:15:02-kor.
-
- Director del Fútbol
Ezek a paranoiás találgatások is kicsit durvák mostanában. Azért nem kell elhinni bármit, csak mert nem megy idén a csapatnak és ezért a légy is felelős, meg mindenki csal. Ez nem igaz szerintem.ozsimiki írta:Szntem mert szándékosan sárgult be,és hagyta ki a Madridi meccset,márpedig a közönség szerint jóban...rosszban...grecki írta:Mi a kubai kékeresért fütyüli a közönség Eto'ot???????Fsz kivan, ha emiatt (is) elmenne a nyáron...Szntem is.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Messi-#19
- Capitá del Barça
pontosan! látáttok az arckifejezését az előbb: mint akinek nincs semmi életkedveVarga Tamás írta:A katalán nézők elmehetnek a jó fenébe, tahó bagázs. Kifütyülik az elmúlt négy év leggólerősebb, leginkább küzdő játékosát. Ezek a majomemberek nem érdemelnek semmit. Nem csodálkoznék, ha már idén nyáron elmenne, és a távozás okaként a marha módjára viselkedő nézők viselkedését jelölné meg. Meg tudnám érteni.

Més que un club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szntem mert szándékosan sárgult be,és hagyta ki a Madridi meccset,márpedig a közönség szerint jóban...rosszban...grecki írta:Mi a kubai kékeresért fütyüli a közönség Eto'ot???????Fsz kivan, ha emiatt (is) elmenne a nyáron...

Persz túlzásba sem kell esni...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
A szurkolók kicsit túllőnek a célon az utóbbi hetekben. Oké hogy rossz lett a szezon, de nem kell még a szertárost is tönkre-oltani. Főleg nem kellene Eto'o-t, aki azért idén is kiegyensúlyozott volt a helyzethez képest. És még mindig állítom, hogy az elmúlt 10 év legjobb csatára a Primerában.grecki írta:Mi a kubai kékeresért fütyüli a közönség Eto'ot???????Fsz kivan, ha emiatt (is) elmenne a nyáron...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.05.11. 22:11:59-kor.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A katalán nézők elmehetnek a jó fenébe, tahó bagázs. Kifütyülik az elmúlt négy év leggólerősebb, leginkább küzdő játékosát. Ezek a majomemberek nem érdemelnek semmit. Nem csodálkoznék, ha már idén nyáron elmenne, és a távozás okaként a marha módjára viselkedő nézők viselkedését jelölné meg. Meg tudnám érteni.

-
- Director del Fútbol
Nem tudom mi baja a srácnak, de nem érdekel, ha gólt lőDrigo írta:Na Eto'o is betalált. Ismételten sajátságos "gólöröm".

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
megint Messi és Henry hozta össze hiába Eto'o a gólszerző de minden dünét beleadta hogya a szurkolokat kiengesztelje
nem tudom hogy figyeltétek-e, de a közönség kifütyülte, valahányszor hozzá került a labdaDrigo írta:Na Eto'o is betalált. Ismételten sajátságos "gólöröm".
nem csodálom, ha ideges
-
- Director del Fútbol
A támadószekciónkban ma Henry a legjobb véleményem szerint. Pompás labda volt. Valencia óta jól játszik, remélem jövőre odateszi a régi formát.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.