Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyébként az előző héten történtek után elküldtem volna eto'o-t és deco-t és ezzel sztem a csapat vezetői is így vannak!!!Amit ők műveltek nem sportemberi viselkedés és nem a Barcához méltó.Szerintem ezért lehet hallani arról h eto'o megy és ezért fütyülik!!!!!!!!ozsimiki írta:Túlzás,az tény.
Gekkodán,mit nem kell elhinni? Tény,h tudott róla,h ha sárgát kap kihagyja,6-0ás meccsen azért beszedett egyet![]()
De nagy szükségünk van rá,szal leálhatnak mostmár a füttyel.
Nagyon durva, gusztustalan.Messi-#19 írta:de még mindig fütyülik ezek a tahó parasztok
Ezek a paranoiás találgatások is kicsit durvák mostanában. Azért nem kell elhinni bármit, csak mert nem megy idén a csapatnak és ezért a légy is felelős, meg mindenki csal. Ez nem igaz szerintem.ozsimiki írta:Szntem mert szándékosan sárgult be,és hagyta ki a Madridi meccset,márpedig a közönség szerint jóban...rosszban...grecki írta:Mi a kubai kékeresért fütyüli a közönség Eto'ot???????Fsz kivan, ha emiatt (is) elmenne a nyáron...Szntem is.
pontosan! látáttok az arckifejezését az előbb: mint akinek nincs semmi életkedveVarga Tamás írta:A katalán nézők elmehetnek a jó fenébe, tahó bagázs. Kifütyülik az elmúlt négy év leggólerősebb, leginkább küzdő játékosát. Ezek a majomemberek nem érdemelnek semmit. Nem csodálkoznék, ha már idén nyáron elmenne, és a távozás okaként a marha módjára viselkedő nézők viselkedését jelölné meg. Meg tudnám érteni.
Szntem mert szándékosan sárgult be,és hagyta ki a Madridi meccset,márpedig a közönség szerint jóban...rosszban...grecki írta:Mi a kubai kékeresért fütyüli a közönség Eto'ot???????Fsz kivan, ha emiatt (is) elmenne a nyáron...
A szurkolók kicsit túllőnek a célon az utóbbi hetekben. Oké hogy rossz lett a szezon, de nem kell még a szertárost is tönkre-oltani. Főleg nem kellene Eto'o-t, aki azért idén is kiegyensúlyozott volt a helyzethez képest. És még mindig állítom, hogy az elmúlt 10 év legjobb csatára a Primerában.grecki írta:Mi a kubai kékeresért fütyüli a közönség Eto'ot???????Fsz kivan, ha emiatt (is) elmenne a nyáron...
Nem tudom mi baja a srácnak, de nem érdekel, ha gólt lőDrigo írta:Na Eto'o is betalált. Ismételten sajátságos "gólöröm".
nem tudom hogy figyeltétek-e, de a közönség kifütyülte, valahányszor hozzá került a labdaDrigo írta:Na Eto'o is betalált. Ismételten sajátságos "gólöröm".