2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ma azon gondolkoztam, hogy jó lenne Oleguert elcserélni a Betissel Damiára. láttam ma játszani a Tv-ben. persze tudom hogy 1 meccs alapján nem szabad ítélkezni, de jó fizikai adottságai vannak, és alves cseréjének jó lenne. Oleguer meg középen jobb mint a szélen. És én azért szorgalmaznám egy cserejobbhátvéd hozatalát, mert Alves játékában benne van a piros, és az ezzel járó eltiltás, másrészt Alves 4-4-2-ben, a jobb oldali középpályás posztján is tudna játszani. Damia meg ismeri a csapatot és biztos hajtana a nevelőegyesületében. Oleguer meg bőven beférne a Betisbe, de innen kilóg egy kicsit.norbert55 írta: Gudy és Oleguer is mehetne már.
A pénz nem hiszem h akadály lenne.Sztem bőven elég van Etoo eladása nélkül is Adebayorra és Silvára is.norbert55 írta:Csak ezzel van egy kis gond.
1.A Barcának a pénz kell Eto'o-ért amiből megvehetik Adebayort.
Aba a Valencia nem bene bele sztem max ugy ha mi adunk még 10milát mondjuk az se lene rosz és roni helyére meg venénk valakit (silva de kétlem hogy azt adné a Valecia )Malouda és még kit hoztak szóba ???:Drobbyt írta:Akkor már inkább egy Eto'o - Villa csere egy az egyben,de még azt is nehéz szívvel!
eto'o Silva csere szagot érzek és sztem ugy lesz csere +a Valencia ad 5milát +még 5öt ha jövöre menek a bl-benorbert55 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=778868
A Valenciánál komolyan gondolják Eto'o-t.Sztem a Barca belemenne.+Mivel a Valencia meggazdagodott álni tudják Eto'o fizetését.
Villa-Eto'o páros nem lenne rossz.(A valenciánál
)
És így Pep megveheti Adebayort.
Hát...Robinho egy laza 50-60 milla lenne. szóal semmi esély h elhozzuk.Nem a mi stílusunk kiadni ennyit 1 emberért.Richi írta:mekkora lenne már ha elhoznánk Robinhot!én elhoznám!Rajta kívül csak Villa meg Drogba lenne esélyes nálam!Torres csak azért nem mert úgyse adnák el meg nem is jönne egy ideigmatador írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=779146
Ezek közül a végén Kanouté fog jönni...
Na ezt nemtom megérteni!Miért nézitek sokan úgy le Piquet. Sztem ezen a nyáron a tudás/ár arány messze nála a legjobb.A Zaragozától az egész spanyol bajnkoság félt, amikor egy Pique-Milito védősoruk volt, nemhiába.Nemhiába utasította vissza az MU gondolkodás nálkül annak idején a Zara 10 millás ajánaltát.Sztem az eddigi igazolások közül vele jártunk legjobbankhtomka írta:Piqué-MU tarcsi
mekkora lenne már ha elhoznánk Robinhot!én elhoznám!Rajta kívül csak Villa meg Drogba lenne esélyes nálam!Torres csak azért nem mert úgyse adnák el meg nem is jönne egy ideigmatador írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=779146
Abidal játéka nekem hatalma csalódás volt, az első pár meccsen ment neki, aztán nagyon gyenge lett....Bestbarca írta:A második fele talán igaz, bár szerintem azok, akik a kezdőben játszani is fognak, nem annyira zsákbamacskák. Hát ha meg Gio-ról van szó, én mindíg fogtam a fejem, hogy hogy lehet ő egyáltalán Barca kerettag ezzel a teljesítménnyel, az nem forgatta be aki nem akarta. Ezzel szemben Abidal, míg egyben volt a csapat, majdhogy átjátszhatatlan volt.Fernando írta:Bestbarca, ha nekem összekéne hasonlítani Gio van Bronckhorstot és Abidalt simán a hollandra tennék. Szerintem nagyon erős volt az a csapat. Most jött egykét zsákbamacska játékos szerintem a csapathoz.
A második fele talán igaz, bár szerintem azok, akik a kezdőben játszani is fognak, nem annyira zsákbamacskák. Hát ha meg Gio-ról van szó, én mindíg fogtam a fejem, hogy hogy lehet ő egyáltalán Barca kerettag ezzel a teljesítménnyel, az nem forgatta be aki nem akarta. Ezzel szemben Abidal, míg egyben volt a csapat, majdhogy átjátszhatatlan volt.Fernando írta:Bestbarca, ha nekem összekéne hasonlítani Gio van Bronckhorstot és Abidalt simán a hollandra tennék. Szerintem nagyon erős volt az a csapat. Most jött egykét zsákbamacska játékos szerintem a csapathoz.
Ezek közül a nevek közül szerintem mindenki megszerezhetetlen. Kivéve Kanuté. Bár ha már Sevilla akkor sokkal jobban örülnék Luis Fabiano-nak 100szor szimpatikusabb is nekem és már 2 éve figyelem mit művel, szerintem baromi jó játékos. Kapu elött zseniális.matador írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=779146
Végül is az Arsenal és Barca is harmadik lett!. Érdekes, hogy a MU,Pool, Chelsea hármasból senkinek nem tűnt fel Hleb fantasztikus játéka. A Pool tavaly minden volt csak nem jó.matador írta:
Ezt a hülyeséget. Az Arsenaltól azt várta mindenki, hogy nagyon visszaesik Henry eljövetelével, erre sokáig vezette a bajnokságot, végül 3. lett megelőzve a rendkívül jó Liverpoolt. SZÜRKE ARSENAL??? Szeretném, hogy a Barca mindig olyan szürkén játszon...az egyik leglátványosabb csapat. És anno Rijkaard is a holland válogatott élén kezdte az edzősködést, aztán a 2000-es eb-n csak balszerencsével nem jutottak döntőbe...Keita? És ha Touré megsérül? Fáradt? Rotáció, nem???Kell ő ide nagyon...
Először is, ahogy az elmúlt években megszokhattuk, okosan, megfontoltan igazol a vezetőség, s az elmúlt években sem az átigazolási politikával volt leginkább gond, sőt, most az eladásokat tekintve (ha jó üzletet nem is) megfelelő lépéseket tett a klub.khtomka írta:Ez a keret nagyon kétesélyes. Lehet, hogy jó lesz, de a nagyobb esély arra van, hogy nagyon rosszul is elsülhet.
Miért pont ő a kakukktojás? Adni kell egy esélyt neki, már legalább azért is, mert ízig-vérig katalán, szép emlékeket kapott tőle a klub, s bármilyen szerepben dolgozott, mindig odaadóan, keményen küzdött a klub eredményeiért. Szakmai felkészültsége nyilván nem vetekszik pl.: Alex Ferguson-éval, avagy Aragones-éval, azonban a lelkessége, s eddig szerzett tapasztalata megfelelő fundamentumnak tűnik.Guardiola-kakukktojás
Ezt nem mondanám, az Arsenal igazán megnyerő futballt mutatott az elmúlt idényben (a bombaerős Premiershipben), ez gyakran párosult az eredményességgel, annak ellenére hogy rutintalan, fiatal, összeszokatlan volt a csapat. Hleb megdolgozott azért az elismerésért, amit kap, másrészt az ára elég magas, de csak drukkolni tudok neki, hiszen ő is culé lett. S azt mindig elfelejtitek, hogy van egy Xavi-Iniesta tengely, mögötte Touré-val, ahova már nem fér el, s nincs szükség újabb sztárra, legalábbis jelenleg.Hleb-egy szürke csalódást keltő Arsenal átlagosnál jobb játékosa
Valószínűleg itt sem lesz a védelem meghatározó alappillére, azonban saját nevelés, aki eddig nem nyújtott maradandót, de kritikán alulit sem. Én úgy hiszem, képes lesz ellátni a rá szánt feladatot, lelkessége pedig még magasabb szintre emelheti. Reméljük a túl nagy elvárások, ami a szurkolók miatt nyomasztó lehet, nem befolyásolja majd a teljesítményét.Piqué-MU tarcsi
Attól, hogy nem láttad eddig játszani, legalább hírből hallhattál róla. Valószínűleg nem hiába vásárolták meg, a tehetsége vitathatatlan, s remélem sokat fejlődik az itt töltött időszak alatt, ezzel Milito nyomdokaiba léphet. S ha már Milito, mielőbbi jobbulást, elvégre mégiscsak ő a második számú középhátvéd.Cáceres-sötét ló
Egyszerű a válasz: kell egy hasonló játékos, aki képes helyettesíteni, hiszen gondoljunk bele, az idény végén mennyit játszott sérüléssel Touré, de hállistennek' nem lett komolyabb következménye a túlhajszoltságnak. S nem súlyosbodott a sérülése sem. Egyébként bizonyos esetekben nyugodtan játszhatnak mindketten egyszerre a a pályán. Én inkább Mascherano-t preferáltam anno, de annak nem volt realitása, Keita azonban nem rossz megoldás. Szándékosan nem beszéltem Marquez-ről, számomra ő az a bizonyos "sötét ló" a jelenlegi keretben, nagyon kedvelem, de az elmúlt időszakban árnyéka volt önmagának.Keita- minek ha van Touré
Nah, ezzel a hozzáállással találkozom nap, mint nap..., csak egy kérdés: muszáj nekünk R. Madrid-i magasságba emelkedni a sztárok igazolásával kapcsolatban? Nem volt elég egy Ronaldinho, és Deco szitnű sztár az elmúlt évben, akik lerombolták a csapatmorált, s nagyban befolyásolták az eredménytelen szereplést? Nem fontosabb a csapatszellem, az egymásért való felelősségvállalás, a kemény munka, mint a világsztárok önkénye, hihetetlen magas ára, s kötelező a csapatnak egy-két játékostól függenie???Nem rossz játékosok, de nem egy Barcelonának. Az egyedüli nagy név Alves,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot.
Legalább ebben egyetértünk, Visca El Barca!Mindenesetre sok sikert kívánok a csapatotoknak, győzzön a jobbik.
Mert milyen igazolásokat vártálkhtomka írta:Ez a keret nagyon kétesélyes. Lehet, hogy jó lesz, de a nagyobb esély arra van, hogy nagyon rosszul is elsülhet.
Guardiola-kakukktojás
Hleb-egy szürke csalódást keltő Arsenal átlagosnál jobb játékosa
Piqué-MU tarcsi
Cáceres-sötét ló
Keita- minek ha van Touré
Nem rossz játékosok, de nem egy Barcelonának. Az egyedüli nagy név Alves,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot.
Nem az én dolgom az észt osztani ezen a fórumon, de egy Barca padon kezdeni az edzői pályafutást......
Mindenesetre sok sikert kívánok a csapatotoknak, győzzön a jobbik.
Ezt a hülyeséget. Az Arsenaltól azt várta mindenki, hogy nagyon visszaesik Henry eljövetelével, erre sokáig vezette a bajnokságot, végül 3. lett megelőzve a rendkívül jó Liverpoolt. SZÜRKE ARSENAL??? Szeretném, hogy a Barca mindig olyan szürkén játszon...az egyik leglátványosabb csapat. És anno Rijkaard is a holland válogatott élén kezdte az edzősködést, aztán a 2000-es eb-n csak balszerencsével nem jutottak döntőbe...Keita? És ha Touré megsérül? Fáradt? Rotáció, nem???Kell ő ide nagyon...khtomka írta:Ez a keret nagyon kétesélyes. Lehet, hogy jó lesz, de a nagyobb esély arra van, hogy nagyon rosszul is elsülhet.
Guardiola-kakukktojás
Hleb-egy szürke csalódást keltő Arsenal átlagosnál jobb játékosa
Piqué-MU tarcsi
Cáceres-sötét ló
Keita- minek ha van Touré
Nem rossz játékosok, de nem egy Barcelonának. Az egyedüli nagy név Alves,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot.
Nem az én dolgom az észt osztani ezen a fórumon, de egy Barca padon kezdeni az edzői pályafutást......
Mindenesetre sok sikert kívánok a csapatotoknak, győzzön a jobbik.