Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bautista
Barça B

2008.07.16. 19:28:12

szerintem az év üzlete az lenne a etoo és gudjonsen át menne a valenciába és silva és villa jönne a barcába és a barca még 5 misi adna a valenciának szentem ez jó volna
FORCABARCA
barca0417
Entrenador del Barça

2008.07.16. 19:07:14

norbert55 írta: Gudy és Oleguer is mehetne már.
Ma azon gondolkoztam, hogy jó lenne Oleguert elcserélni a Betissel Damiára. láttam ma játszani a Tv-ben. persze tudom hogy 1 meccs alapján nem szabad ítélkezni, de jó fizikai adottságai vannak, és alves cseréjének jó lenne. Oleguer meg középen jobb mint a szélen. És én azért szorgalmaznám egy cserejobbhátvéd hozatalát, mert Alves játékában benne van a piros, és az ezzel járó eltiltás, másrészt Alves 4-4-2-ben, a jobb oldali középpályás posztján is tudna játszani. Damia meg ismeri a csapatot és biztos hajtana a nevelőegyesületében. Oleguer meg bőven beférne a Betisbe, de innen kilóg egy kicsit.
Kép
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.16. 19:07:03

Laza írta:srácok,várható még valami uj játékos?mert 1 kicsit lemaradtam itt a dolgokban :oops:
1,2,3játékos még lesz azt mejd kiderül hogy menyi 1biztos :D
Kép
Laza
Capitá del Barça

2008.07.16. 19:02:45

srácok,várható még valami uj játékos?mert 1 kicsit lemaradtam itt a dolgokban :oops:(szerk): Alexander Hleb lesz a Barcelona idei ötödik igazolása
nem a 6.?mert h Henriqe is..vagy ő nem??(bocs hogy itt vakoskodok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laza 2008.07.16. 19:07:23-kor.
noname
Llegenda del Barça

2008.07.16. 18:55:10

norbert55 írta:Csak ezzel van egy kis gond.

1.A Barcának a pénz kell Eto'o-ért amiből megvehetik Adebayort.
A pénz nem hiszem h akadály lenne.Sztem bőven elég van Etoo eladása nélkül is Adebayorra és Silvára is.
A Fifa egy szégyen
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:55:03

De Silva is maradna a Valenciában.

Am Thiago Neves-ben az is jó lenne h padozna is+játszik szélsőt,irányítót,és középcsatárt is.

És akkor a Ronnie és a Larsson utód meg lenne oldva(mármint posztja szerint).Most még nem lenne ojen mint ők 2-en(ez logikus)de később jó lehet még.

Mivel Eto'o megy( :cry: ) én Villát látnám legszívesebben de ha Pep-nek Ade kell akk tőlem jöhet.Pep tudja h az elképzeléseibe mijen játékosok kellenek.

Gudy és Oleguer is mehetne már.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:50:01

robbyt írta:Akkor már inkább egy Eto'o - Villa csere egy az egyben,de még azt is nehéz szívvel!
Aba a Valencia nem bene bele sztem max ugy ha mi adunk még 10milát mondjuk az se lene rosz és roni helyére meg venénk valakit (silva de kétlem hogy azt adné a Valecia )Malouda és még kit hoztak szóba ???:D
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:49:38

Csak ezzel van egy kis gond.

1.A Barcának a pénz kell Eto'o-ért amiből megvehetik Adebayort.

2.A Valencia nem akarja Silvát elengedni mert a jövő csapatát építik Valenciában és kell nekik Silva.
robbyt
Barça B

2008.07.16. 18:47:28

Akkor már inkább egy Eto'o - Villa csere egy az egyben,de még azt is nehéz szívvel!
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:46:44

norbert55 írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=778868

A Valenciánál komolyan gondolják Eto'o-t.Sztem a Barca belemenne.+Mivel a Valencia meggazdagodott álni tudják Eto'o fizetését.
Villa-Eto'o páros nem lenne rossz :cry: .(A valenciánál :twisted: )

És így Pep megveheti Adebayort.
eto'o Silva csere szagot érzek és sztem ugy lesz csere +a Valencia ad 5milát +még 5öt ha jövöre menek a bl-be :wink: Sztem az nem is lene vészes mert akor ha sikerülne akár silva aki 25milio kb (tom hogy a Valencia 30-at kér !) +még 10az 35milio eto'o ért az már nem is rosz :D
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:39:44

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=778868

A Valenciánál komolyan gondolják Eto'o-t.Sztem a Barca belemenne.+Mivel a Valencia meggazdagodott álni tudják Eto'o fizetését.
Villa-Eto'o páros nem lenne rossz :cry: .(A valenciánál :twisted: )

És így Pep megveheti Adebayort.
noname
Llegenda del Barça

2008.07.16. 18:28:24

Richi írta:
matador írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=779146

Ezek közül a végén Kanouté fog jönni... :(
mekkora lenne már ha elhoznánk Robinhot!én elhoznám!Rajta kívül csak Villa meg Drogba lenne esélyes nálam!Torres csak azért nem mert úgyse adnák el meg nem is jönne egy ideig :wink:
Hát...Robinho egy laza 50-60 milla lenne. szóal semmi esély h elhozzuk.Nem a mi stílusunk kiadni ennyit 1 emberért.
Akkor már inkább Villa meg Silva együtt 65ért. :?
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2008.07.16. 18:25:14

khtomka írta:Piqué-MU tarcsi
Na ezt nemtom megérteni!Miért nézitek sokan úgy le Piquet. Sztem ezen a nyáron a tudás/ár arány messze nála a legjobb.A Zaragozától az egész spanyol bajnkoság félt, amikor egy Pique-Milito védősoruk volt, nemhiába.Nemhiába utasította vissza az MU gondolkodás nálkül annak idején a Zara 10 millás ajánaltát.Sztem az eddigi igazolások közül vele jártunk legjobban
Ugyanígy Hleb is sztem legalább 2x annyit ér, mint amennyiért vettük, csak mivel el akart menni, az utóda pedig már megvolt, így Wenger olcsón elengedte.

Ha pedig már az árakról eszélek, Keita kb reális ár, Alves és Caceres áron felül.Sztem összeségben nem rossz az a kb 80 millió 5 játékosra, akik közül ráadásul mindenki jóval 30 alatt van :wink:
A Fifa egy szégyen
Richi
Jugador d'estrella

2008.07.16. 18:19:59

mekkora lenne már ha elhoznánk Robinhot!én elhoznám!Rajta kívül csak Villa meg Drogba lenne esélyes nálam!Torres csak azért nem mert úgyse adnák el meg nem is jönne egy ideig :wink:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:17:16

"Mert milyen igazolásokat vártál Kakát, C. Ronaldot, Ibrahimovicsot, Cassillast Bujj el, szedik a majmokat. " -LG - király vagy

Egyetértek :D De sok emberre igaz ez itt. No meg a másik, mindenki veri a ...-át ilyen alibi "sztárokra", mint Quaresma, és ha jön egy Hleb, aki nem cicomázik, hanem a teljesítményével bizonyít, akkor jön a "Hát ez [auto_cenzúra]" meg a többi pocskondia, közben szerintem kb 2-szer többet érnek sokszor az ilyen játékosok, mint pl. a "cicafiú" C.Ronaldo.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.16. 18:16:32

Bestbarca írta:
Fernando írta:Bestbarca, ha nekem összekéne hasonlítani Gio van Bronckhorstot és Abidalt simán a hollandra tennék. Szerintem nagyon erős volt az a csapat. Most jött egykét zsákbamacska játékos szerintem a csapathoz.
A második fele talán igaz, bár szerintem azok, akik a kezdőben játszani is fognak, nem annyira zsákbamacskák. Hát ha meg Gio-ról van szó, én mindíg fogtam a fejem, hogy hogy lehet ő egyáltalán Barca kerettag ezzel a teljesítménnyel, az nem forgatta be aki nem akarta. Ezzel szemben Abidal, míg egyben volt a csapat, majdhogy átjátszhatatlan volt.
Abidal játéka nekem hatalma csalódás volt, az első pár meccsen ment neki, aztán nagyon gyenge lett....
Gio sztem jó volt itt, megoldotta, amit kellett, neki is csak az uccsó éve sikeredett vacakra.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:09:02

Egyetértek, Luis Fabiano nekem is személyes kedvencem, jó lenne ha jönne, de hát fel se merült, sajnos. Én csak attól félek, hogy előbb utóbb valami igazán nagy klub ,megveszi, és kumma nagyot kaszál vele. Amúgy meg szerintem innentől hogy még több pénz van fixen Pep kedvence fog jönni, Ade.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.16. 18:03:58

Fernando írta:Bestbarca, ha nekem összekéne hasonlítani Gio van Bronckhorstot és Abidalt simán a hollandra tennék. Szerintem nagyon erős volt az a csapat. Most jött egykét zsákbamacska játékos szerintem a csapathoz.
A második fele talán igaz, bár szerintem azok, akik a kezdőben játszani is fognak, nem annyira zsákbamacskák. Hát ha meg Gio-ról van szó, én mindíg fogtam a fejem, hogy hogy lehet ő egyáltalán Barca kerettag ezzel a teljesítménnyel, az nem forgatta be aki nem akarta. Ezzel szemben Abidal, míg egyben volt a csapat, majdhogy átjátszhatatlan volt.

Más
Igazából a 2006-os siker nagy részben R10-nek köszönhetjük, no meg persze Eto'o-nak meg Deconak(bár valaki már akkor sem látt, hogy miért is jó ő)+ Xavi is nagy volt akkor, és teljesen mindegy volt, hogy a keret több itagja nagyrészt csak közepes, mert nem ment hátra a labda, nálunk volt 60, de az estek töbségében még nagyobb %-ban. Eto'o meg sokszor meglőtte a maga gólját a 20 percben, a félidő meg 3:0 volt, az ellenfél meg összeomlott. Ehhez 4 világklasszis kellett, ami jövőre is meglesz, nem ezen fog múlni, a többi poszton meg erősödtünk, úgyhogy ha ne adj Isten többször lesz a labda a térfelünkön, akkor se lesz gond, legalább lehet kontrázni. :lol:

Capon
Llegenda del Barça

2008.07.16. 18:03:58

Ezek közül a nevek közül szerintem mindenki megszerezhetetlen. Kivéve Kanuté. Bár ha már Sevilla akkor sokkal jobban örülnék Luis Fabiano-nak 100szor szimpatikusabb is nekem és már 2 éve figyelem mit művel, szerintem baromi jó játékos. Kapu elött zseniális.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
khtomka
Jugador d'estrella

2008.07.16. 18:00:01

matador írta:
Ezt a hülyeséget. Az Arsenaltól azt várta mindenki, hogy nagyon visszaesik Henry eljövetelével, erre sokáig vezette a bajnokságot, végül 3. lett megelőzve a rendkívül jó Liverpoolt. SZÜRKE ARSENAL??? Szeretném, hogy a Barca mindig olyan szürkén játszon...az egyik leglátványosabb csapat. És anno Rijkaard is a holland válogatott élén kezdte az edzősködést, aztán a 2000-es eb-n csak balszerencsével nem jutottak döntőbe...Keita? És ha Touré megsérül? Fáradt? Rotáció, nem???Kell ő ide nagyon...
Végül is az Arsenal és Barca is harmadik lett!. Érdekes, hogy a MU,Pool, Chelsea hármasból senkinek nem tűnt fel Hleb fantasztikus játéka. A Pool tavaly minden volt csak nem jó.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.16. 17:58:25

khtomka írta:Ez a keret nagyon kétesélyes. Lehet, hogy jó lesz, de a nagyobb esély arra van, hogy nagyon rosszul is elsülhet.
Először is, ahogy az elmúlt években megszokhattuk, okosan, megfontoltan igazol a vezetőség, s az elmúlt években sem az átigazolási politikával volt leginkább gond, sőt, most az eladásokat tekintve (ha jó üzletet nem is) megfelelő lépéseket tett a klub.
A játékoskerettel nincs baj, végre lecsökkent az egy főre jutó hisztis, felelőtlen sztárok mennyisége, ezzel együtt lehet siratni pl.: Ronaldinho-t, de az a minimum, hogy tisztelgünk előtte, és elismerjük.
A most érkezettek szemében mind láttam a bizonyítás vágyát, s azt, hogy elkötelezzék magukat a klubhoz, s készek kiadni magukból mindent a siker érdekében.
Guardiola-kakukktojás
Miért pont ő a kakukktojás? Adni kell egy esélyt neki, már legalább azért is, mert ízig-vérig katalán, szép emlékeket kapott tőle a klub, s bármilyen szerepben dolgozott, mindig odaadóan, keményen küzdött a klub eredményeiért. Szakmai felkészültsége nyilván nem vetekszik pl.: Alex Ferguson-éval, avagy Aragones-éval, azonban a lelkessége, s eddig szerzett tapasztalata megfelelő fundamentumnak tűnik.
Hleb-egy szürke csalódást keltő Arsenal átlagosnál jobb játékosa
Ezt nem mondanám, az Arsenal igazán megnyerő futballt mutatott az elmúlt idényben (a bombaerős Premiershipben), ez gyakran párosult az eredményességgel, annak ellenére hogy rutintalan, fiatal, összeszokatlan volt a csapat. Hleb megdolgozott azért az elismerésért, amit kap, másrészt az ára elég magas, de csak drukkolni tudok neki, hiszen ő is culé lett. S azt mindig elfelejtitek, hogy van egy Xavi-Iniesta tengely, mögötte Touré-val, ahova már nem fér el, s nincs szükség újabb sztárra, legalábbis jelenleg.
Piqué-MU tarcsi
Valószínűleg itt sem lesz a védelem meghatározó alappillére, azonban saját nevelés, aki eddig nem nyújtott maradandót, de kritikán alulit sem. Én úgy hiszem, képes lesz ellátni a rá szánt feladatot, lelkessége pedig még magasabb szintre emelheti. Reméljük a túl nagy elvárások, ami a szurkolók miatt nyomasztó lehet, nem befolyásolja majd a teljesítményét.
Cáceres-sötét ló
Attól, hogy nem láttad eddig játszani, legalább hírből hallhattál róla. Valószínűleg nem hiába vásárolták meg, a tehetsége vitathatatlan, s remélem sokat fejlődik az itt töltött időszak alatt, ezzel Milito nyomdokaiba léphet. S ha már Milito, mielőbbi jobbulást, elvégre mégiscsak ő a második számú középhátvéd.
Keita- minek ha van Touré
Egyszerű a válasz: kell egy hasonló játékos, aki képes helyettesíteni, hiszen gondoljunk bele, az idény végén mennyit játszott sérüléssel Touré, de hállistennek' nem lett komolyabb következménye a túlhajszoltságnak. S nem súlyosbodott a sérülése sem. Egyébként bizonyos esetekben nyugodtan játszhatnak mindketten egyszerre a a pályán. Én inkább Mascherano-t preferáltam anno, de annak nem volt realitása, Keita azonban nem rossz megoldás. Szándékosan nem beszéltem Marquez-ről, számomra ő az a bizonyos "sötét ló" a jelenlegi keretben, nagyon kedvelem, de az elmúlt időszakban árnyéka volt önmagának.
Nem rossz játékosok, de nem egy Barcelonának. Az egyedüli nagy név Alves,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot.
Nah, ezzel a hozzáállással találkozom nap, mint nap..., csak egy kérdés: muszáj nekünk R. Madrid-i magasságba emelkedni a sztárok igazolásával kapcsolatban? Nem volt elég egy Ronaldinho, és Deco szitnű sztár az elmúlt évben, akik lerombolták a csapatmorált, s nagyban befolyásolták az eredménytelen szereplést? Nem fontosabb a csapatszellem, az egymásért való felelősségvállalás, a kemény munka, mint a világsztárok önkénye, hihetetlen magas ára, s kötelező a csapatnak egy-két játékostól függenie???
Egyébként maradt még nekünk sztár, Messi, Henry, Xavi (bár őt csak zárójelben említem meg), s vannak fiatalok. A többi kiegészítő játékossal együtt egy igazán sikeréhes, egymásért küzdeni tudó, eredményes csapat kovácsolható.
Elegem van már a divatdrukkerekből...
Mindenesetre sok sikert kívánok a csapatotoknak, győzzön a jobbik.
Legalább ebben egyetértünk, Visca El Barca!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.16. 17:58:23

khtomka írta:Ez a keret nagyon kétesélyes. Lehet, hogy jó lesz, de a nagyobb esély arra van, hogy nagyon rosszul is elsülhet.
Guardiola-kakukktojás
Piqué-MU tarcsi
Cáceres-sötét ló
Nem rossz játékosok, de nem egy Barcelonának. Az egyedüli nagy név Alves,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot.

Nem az én dolgom az észt osztani ezen a fórumon, de egy Barca padon kezdeni az edzői pályafutást......

Mert milyen igazolásokat vártál :?: Kakát, C. Ronaldot, Ibrahimovicsot, Cassillast :?:
Bujj el, szedik a majmokat.
matador
Jugador d'estrella

2008.07.16. 17:57:46

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=779146

matador
Jugador d'estrella

2008.07.16. 17:49:48

Guardiola-kakukktojás
Piqué-MU tarcsi
Cáceres-sötét ló

Nem az én dolgom az észt osztani ezen a fórumon, de egy Barca padon kezdeni az edzői pályafutást......

Ezt a hülyeséget. Az Arsenaltól azt várta mindenki, hogy nagyon visszaesik Henry eljövetelével, erre sokáig vezette a bajnokságot, végül 3. lett megelőzve a rendkívül jó Liverpoolt. SZÜRKE ARSENAL??? Szeretném, hogy a Barca mindig olyan szürkén játszon...az egyik leglátványosabb csapat. És anno Rijkaard is a holland válogatott élén kezdte az edzősködést, aztán a 2000-es eb-n csak balszerencsével nem jutottak döntőbe...Keita? És ha Touré megsérül? Fáradt? Rotáció, nem???Kell ő ide nagyon...
matador
Jugador d'estrella

2008.07.16. 17:42:54

Tény, hogy Eto'onak voltak gondjai, de azért a helyére akkor azt az Adebayort akarjuk hozni, aki verexik a csapattársaival? Hagyjuk már...ez az erősödéses-gyengüléses dolog baromság. Tavaly elvileg nagyon sokat erősödtünk, aztán semmi nem lett belőle. Előtte ugyanúgy. Mire megyünk azzal, ha van egy Ronaldinhonk, de inkább bulizik, mint edzésre jár???Bojant elnyomják elöl??? Ugyan már. Tavaly se nyomták el, az egyik legjobb volt, a Real egyik legjobbja is a harmatgyenge Robinho...szerintem Krkic-csel nem lesz gond, ő megint bizonyítani fogja a tehetségét. Szerintem az kell, hogy a spapíron sokat erősödött védelem összeálljon és ne legyen átjáróház, mint tavaly volt sokszor, Hleb szervezze a játékot, és elöl magabiztosan értéksítsük a helyzeteket, ne 10ből egyet, és akkor egy új sikerkorszak veheti kezdetét..de most még senki se vonjon le következtetéseket, mert lehetetlen megmondani, hogy milyen lesz a csapat.
Lezárt