Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Slither írta:Szóval akkor 1. asztal ma du. 5-től:
mypeter: ?
messi1918: OK
Slither: OK
Drigo: OK
Oleguer: OK
mypeter valszeg nem fog jelentkezni mert napok óta nem volt fórumon.
Próbáljon mindenki 5-kor feljönni, megcsinálom az asztalt.
Szerk.: Ördög! Nem akarsz beszállni Zozz helyére?
10es kezdővak rem a kisvak akar lenniVIII.Henrik írta:Beállítanám a vakokat, de nem tudom hogyan is kéne pontosan. A Change blinds Settings-ben vagyok. Beállítottam a 8 percet, a 10-es kezdővakot, de nem tudom, hogy a Manual blinds order-nél mit és hogyan kellene. Valaki segítsen pl egy printsreennel!
Csongor valahol mucsaröcsögealsófelsőpusztabábolnaréten van, legalábbis tegnap még ott volt, el is ment az áram az egész faluban, na mikor? Hát persze, hogy 10 előtt egy kicsivelChris0527 írta:Ui: Perrero adj vmi életjelet
én már fent vok chatenBarcaforever írta:3as asztal.
Játszunk 2től vagy mi lesz?
Szerintem bannolt pajtásunk,akit nem kell figyelembe venniSlither írta:És te ki vagy egyáltalán?csabika016 írta:nekem jó
Szóval, egyedül Morminho válaszára várunk, és mivel a többiek azt írták,h bármikor,akkor Enrique idejét figyelembe véve,legyen 21.15 kor!Titinho írta:2. asztal:
Ma délután kinek, mikor jó?
Emigrat : kihúzva, helyette Morminho!
Gaba : bármikor
Titinho - délután 5-től nekem jó késő estig. Most megyek el itthonról.
Ozsi : bármikor
Enrique: este 9 után ha jól vettem ki
VIII. Henrik - egész nap
én is ráérek, csak írjátok fel, hogy hányra jöjjek! szal nekem is bármikor jó!Titinho írta:2. asztal:
Ma délután kinek, mikor jó?
Emigrat
Gaba
Titinho - délután 5-től nekem jó késő estig. Most megyek el itthonról.
Ozsi
Enrique
VIII. Henrik - egész nap
gyere csakMorminho írta:Emigrat helyére be lehet szállni?![]()
javaslat elfogadvaSlither írta:Javaslom, hogy aki holnap 8-ig nem jelenkezik, azt zárjuk ki. (mindenki tudta, hogy most hétvégén lesz a verseny és annak tudatában jelentkezett)
Az leszTim írta:Legyen ez tanulság a jövőre nézve:Ezentúl csak fix időpontos játék !
Ezt még megbeszéljük de nekem is tetszik ígyozsimiki írta:Pl. 14óra selejtezők (egyidőben), 16 óra vígaszág, 18 óra döntő, aztán kész. Na de előbb menjen le ez...
Most már mindenképp csuszik de most utoljáraVIII.Henrik írta:Többi asztaltól kérdem, hogy most, első és utolsó alkalommal elcsúszhat a döntő?
Majd meglátom hova jutok be mert nekem a vigaszágas nem jó szal rögtön döntöbe kéne kerülni...de ezt elég akkkor megbeszélni ha meglesznek a selejtezők...VIII.Henrik írta:Vigaszág hétfőn 18:00, döntő 20:00 ?
Iskolából, melóból mindenki haza érhet eddig. Más kifogás nem lehet!