Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem úgy rémlik h Egyiptom ellen.Ilúvatar írta:ez mikor volt? melyik csapat ellen estek ki? mert rászeretném keresni youtube -on...LG írta:Valóban Womé volt az, meg is szivta a gyerkőc, mert a dühödt szurkolók megrongálták a házát és az autóját, meg őt is ugy kellett kimenekiteni a stadionból.
ez mikor volt? melyik csapat ellen estek ki? mert rászeretném keresni youtube -on...LG írta:Valóban Womé volt az, meg is szivta a gyerkőc, mert a dühödt szurkolók megrongálták a házát és az autóját, meg őt is ugy kellett kimenekiteni a stadionból.
Ilúvatar írta:úbazz... szegény :S elég nagy szívás, mert Eto'o simán belövi, de mégsem akarta... inkább másjátékosra bízta, oszt azt meg kihagyja, erre most kiakadt azon, hogy miért nem vállalta el...Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.
szívás, tényleg :S
én úgy emlékszem, h Womé volt, de nem biztos.Perrero írta:Webo
úbazz... szegény :S elég nagy szívás, mert Eto'o simán belövi, de mégsem akarta... inkább másjátékosra bízta, oszt azt meg kihagyja, erre most kiakadt azon, hogy miért nem vállalta el...Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.
Aha értem. Sajnálom. Pedig igazán jól lövi a tiziket. Már amennyit láttam tőle.Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.MessiFan írta:Ez már régebbóta érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=myY-02CY ... re=related
Miért van? Ez tényleg Eto'o?
Így van... az akkor volt.Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.MessiFan írta:Ez már régebbóta érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=myY-02CY ... re=related
Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.MessiFan írta:Ez már régebbóta érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=myY-02CY ... re=related
nekem is 'érdekes'. de egyszerűen nem tudom mire vélni...cps46 írta:"Eto'o inkább a Barcával edzett, mint hogy utazzon"
Ez a szitu csak nekem furcsa? Vagy teljesen megszokott, hogy valaki egyszer csak úgy dönt, hogy nem megy el a válogatott meccsre?
Így van. Tisztán emlékszem arra a két meccsre! Tv-ben ment a Real meccs én meg neten néztem a Barcát! Tisztán emlékszem, hogy aznap este csak ennyit mondogattam: 18 másodperc...18 másodperc...mivel ennyi telt el a két gól között és másnap a SPORT katalán újság címlapján is ez volt 72-es betűmérettel fekete hátérrel.ozsimiki írta:Az a szezon nem ott ment el,hanem az utcsó előtti fordulóban, amikor a Madrid a Zaragoza vendégeként az utolsó pillben egyenlített, mi ellenünk meg a vendég Espanyol szinte pillre pontosan ugyanakkor szintén egyenlített, így maradt mindkét csapatnak ugyanannyi pontja.
Utolsó fordulóban már csak a remény maradt, ami 1 félideig még élénken élhetett,aztán bejött a papírforma.
ha az is, remélem tényleg csak jópár év múlva, és csak levezetni.
Az a szezon nem ott ment el,hanem az utcsó előtti fordulóban, amikor a Madrid a Zaragoza vendégeként az utolsó pillben egyenlített, mi ellenünk meg a vendég Espanyol szinte pillre pontosan ugyanakkor szintén egyenlített, így maradt mindkét csapatnak ugyanannyi pontja.Tomsa írta:Bennem is él még az emlék. Mallorca ellen játszottak. Egy időben ment a két meccs és amikor néztem a mi meccsünket, közbe mutatták a kispadon, hogy Márquez vigyorogva mutatja Puyolnak, hogy 1-1 a real meccs. Kicsit sajnáltammindorokke_barca írta:azert meg bennem bennemvan 2006-2007es szezon utolso meccse... amikor a real higuain goljaval nyert az utolso forduloban... asszem a 81ik percben lotte(de vmikor az utolso negyed oraban)... ezzel lett ugyanannyi pontjuk mint nekunk... es emiatt vesztettuk el a bajnoksagot... nagyon fiatal meg o is... persze. most meg nem hasonlithato eto'oval... lehet a jovoben sem lesz azonos szinten.... de nem ugyetlen... egy tipikus befejezo csatar. sohasem a szep goljairol hires... eto'o is eleg nagy szazalekban csak beteszi a labdat a kapuba...ettol ez meg nem degradalja az erdemeit egy klasszikus éknek...
OFF:mindorokke_barca írta:azert meg bennem bennemvan 2006-2007es szezon utolso meccse... amikor a real higuain goljaval nyert az utolso forduloban... asszem a 81ik percben lotte(de vmikor az utolso negyed oraban)... ezzel lett ugyanannyi pontjuk mint nekunk... es emiatt vesztettuk el a bajnoksagot... nagyon fiatal meg o is... persze. most meg nem hasonlithato eto'oval... lehet a jovoben sem lesz azonos szinten.... de nem ugyetlen... egy tipikus befejezo csatar. sohasem a szep goljairol hires... eto'o is eleg nagy szazalekban csak beteszi a labdat a kapuba...ettol ez meg nem degradalja az erdemeit egy klasszikus éknek...
Nem a jelenről, közeljövőről volt szó hanem majd karrierje utolsó éveiben oda menne levezetni. Értsd 10év mulva kb. Amugy hogy miért oda azt nem értem mikor Párizsban nőtt fel