Samuel Eto'o #3
http://www.youtube.com/watch?v=aocsY7qPW6Q
hasonló. Csak itt elvállalta. (végén van)
hasonló. Csak itt elvállalta. (végén van)
- noname
- Llegenda del Barça
Nekem úgy rémlik h Egyiptom ellen.Ilúvatar írta:ez mikor volt? melyik csapat ellen estek ki? mert rászeretném keresni youtube -on...LG írta:Valóban Womé volt az, meg is szivta a gyerkőc, mert a dühödt szurkolók megrongálták a házát és az autóját, meg őt is ugy kellett kimenekiteni a stadionból.
A Fifa egy szégyen
- Deus
- Boixos Nois
ez mikor volt? melyik csapat ellen estek ki? mert rászeretném keresni youtube -on...LG írta:Valóban Womé volt az, meg is szivta a gyerkőc, mert a dühödt szurkolók megrongálták a házát és az autóját, meg őt is ugy kellett kimenekiteni a stadionból.

A Sport főcimként hozza, mely szerint Eto'o szándéka, hogy hosszabbitson a klubbal, mégpedig 2012-ig!
- 2pac4ever10
- Barça B
- Kapcsolat:
Ilúvatar írta:úbazz... szegény :S elég nagy szívás, mert Eto'o simán belövi, de mégsem akarta... inkább másjátékosra bízta, oszt azt meg kihagyja, erre most kiakadt azon, hogy miért nem vállalta el...Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.
szívás, tényleg :S
Azért egy tét 11est Eto'o is kihagyott. Ezzel nem szeretném leírni mert remek játékos ezt csak mellékesként mondtam!

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
Valóban Womé volt az, meg is szivta a gyerkőc, mert a dühödt szurkolók megrongálták a házát és az autóját, meg őt is ugy kellett kimenekiteni a stadionból. Akkoriban Etoonak sem ment a 11-s lövés, lehet ezért nem ő állt oda rúgnil. Amugy teljesen elitélem az olyan szurkolókat, akik rátámadnak a saját csapatuk játékosára, azért mert vmi nem ugy jött össze, ahogy szerették volna. A kifütyülés is parasztság, de az még elm1, de ilyet azért már
Sztem akik ilyet csinálnak nem igazi szurkolók. De a legdurvább az volt, mikor Rüstüt megkéselték a Fener szurkolók.

én úgy emlékszem, h Womé volt, de nem biztos.Perrero írta:Webo
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sztem nem olyan kemény ez a keret. Etoo és a Song testvérek csupán akik igazán jó játékosok, meg a kapus Kameni. A többiek közepesek, gyengék. Még Afrikában is vannak jóval erősebb keretek ennél, ettől függetlenül a VB-ra kijuthatnak, bár nemtom kivel vannak egy csoportba a selejtezőkön. Na meg ugye Etoo, ő a legnagyobb fegyverük, az AK-n is ő vitte a hátán őket.
Akiket nagyon szivesen megnéznék már a VB-n az Egyiptom. Remélem Zaky-ék kijutnak már végre.
Akiket nagyon szivesen megnéznék már a VB-n az Egyiptom. Remélem Zaky-ék kijutnak már végre.
- Katalán88
- Capitá del Barça
Szerintetek most kifognak jutni a VB-re Eto'o-ék? a csapat alapján simán:D itt vannak a játékosok és ahol játszanak: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kameruni_l ... A1logatott miután bejött mennyetek az aljára.

- Deus
- Boixos Nois
úbazz... szegény :S elég nagy szívás, mert Eto'o simán belövi, de mégsem akarta... inkább másjátékosra bízta, oszt azt meg kihagyja, erre most kiakadt azon, hogy miért nem vállalta el...Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.
szívás, tényleg :S

Aha értem. Sajnálom. Pedig igazán jól lövi a tiziket. Már amennyit láttam tőle.Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.MessiFan írta:Ez már régebbóta érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=myY-02CY ... re=related
Miért van? Ez tényleg Eto'o?
- Titinho
- Director del Fútbol
Így van... az akkor volt.Barcaforever írta:Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.MessiFan írta:Ez már régebbóta érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=myY-02CY ... re=related
Amúgy Pierre Womé volt az aki kihagyta (akkor asszem az Internél volt kölcsönben) és emlékszem, hogy szabályosan menekült vissza Olaszországba mert a szurkolók betörtek a házába, meg akarták jól verni meg ilyenek.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Persze, ő az.Nem jutottak ki a VB-re.És asszem tizi volt a 90. percben és Eto'o nem merte elvállalni és nem tudom már ki állt oda és kihagyta.Asszem az Osasuna játékosa.MessiFan írta:Ez már régebbóta érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=myY-02CY ... re=related

Ez már régebbóta érdekel. http://www.youtube.com/watch?v=myY-02CY ... re=related
Én úgy tudom, mintha Eto'o lekéste volna a gépet amivel kellett volna mennie, és inkább itthn maradt.
Bár ez nem biztos.

Bár ez nem biztos.
nekem is 'érdekes'. de egyszerűen nem tudom mire vélni...cps46 írta:"Eto'o inkább a Barcával edzett, mint hogy utazzon"
Ez a szitu csak nekem furcsa? Vagy teljesen megszokott, hogy valaki egyszer csak úgy dönt, hogy nem megy el a válogatott meccsre?
H a t t r i c k
-
- Entrenador del Barça
"Eto'o inkább a Barcával edzett, mint hogy utazzon"
Ez a szitu csak nekem furcsa? Vagy teljesen megszokott, hogy valaki egyszer csak úgy dönt, hogy nem megy el a válogatott meccsre?
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Director del Fútbol
OFF: Nagy igazán meg is érdemeltük azt a bukást tudtuk jól hogy az Espanyol meg a Betis elleni hazai meccsen a bajnokság múlhat ennek ellenére buktuk mind2. Fel kellet volna elevenen zabálni őket itthon nem bízni abban hogy az egy gólos előny kitart a meccs végéig. Elképesztően motiválatlanok voltunk 
Több OFF ne jöjjön ide senkitől!
S.

Több OFF ne jöjjön ide senkitől!
S.
- Titinho
- Director del Fútbol
Így van. Tisztán emlékszem arra a két meccsre! Tv-ben ment a Real meccs én meg neten néztem a Barcát! Tisztán emlékszem, hogy aznap este csak ennyit mondogattam: 18 másodperc...18 másodperc...mivel ennyi telt el a két gól között és másnap a SPORT katalán újság címlapján is ez volt 72-es betűmérettel fekete hátérrel.ozsimiki írta:Az a szezon nem ott ment el,hanem az utcsó előtti fordulóban, amikor a Madrid a Zaragoza vendégeként az utolsó pillben egyenlített, mi ellenünk meg a vendég Espanyol szinte pillre pontosan ugyanakkor szintén egyenlített, így maradt mindkét csapatnak ugyanannyi pontja.
Utolsó fordulóban már csak a remény maradt, ami 1 félideig még élénken élhetett,aztán bejött a papírforma.

Ott és az ezt megelőző hazai meccsünkön ment el a Betis ellen, amikor az 5. percben már vezettünk Ronaldinho 11-esével, de utána kiegyenlített a Betis és 1-1 lett a vége. Sosem fogom elfelejteni azt a katalán derbit...több olyan estét nem szeretnék Barca szurkolóként, az biztos.

Szerk.: HOPPÁ! Most látom csak, hogy ez az Eto'o topic.

Més que un club

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ha az is, remélem tényleg csak jópár év múlva, és csak levezetni.
bár azért a Marseille sem az a nagyon kis csapat, minden tiszteletem Eto'o é,de 33-35 évesen már benne van,h közel sem lesz ennyire jó. Ezért is gondolom, ha ez a cucc igaz, akkor 2-3 év múlva esedékes...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az a szezon nem ott ment el,hanem az utcsó előtti fordulóban, amikor a Madrid a Zaragoza vendégeként az utolsó pillben egyenlített, mi ellenünk meg a vendég Espanyol szinte pillre pontosan ugyanakkor szintén egyenlített, így maradt mindkét csapatnak ugyanannyi pontja.Tomsa írta:Bennem is él még az emlék. Mallorca ellen játszottak. Egy időben ment a két meccs és amikor néztem a mi meccsünket, közbe mutatták a kispadon, hogy Márquez vigyorogva mutatja Puyolnak, hogy 1-1 a real meccs. Kicsit sajnáltammindorokke_barca írta:azert meg bennem bennemvan 2006-2007es szezon utolso meccse... amikor a real higuain goljaval nyert az utolso forduloban... asszem a 81ik percben lotte(de vmikor az utolso negyed oraban)... ezzel lett ugyanannyi pontjuk mint nekunk... es emiatt vesztettuk el a bajnoksagot... nagyon fiatal meg o is... persze. most meg nem hasonlithato eto'oval... lehet a jovoben sem lesz azonos szinten.... de nem ugyetlen... egy tipikus befejezo csatar. sohasem a szep goljairol hires... eto'o is eleg nagy szazalekban csak beteszi a labdat a kapuba...ettol ez meg nem degradalja az erdemeit egy klasszikus éknek...
Utolsó fordulóban már csak a remény maradt, ami 1 félideig még élénken élhetett,aztán bejött a papírforma.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Mihu
- Director del Fútbol
OFF:mindorokke_barca írta:azert meg bennem bennemvan 2006-2007es szezon utolso meccse... amikor a real higuain goljaval nyert az utolso forduloban... asszem a 81ik percben lotte(de vmikor az utolso negyed oraban)... ezzel lett ugyanannyi pontjuk mint nekunk... es emiatt vesztettuk el a bajnoksagot... nagyon fiatal meg o is... persze. most meg nem hasonlithato eto'oval... lehet a jovoben sem lesz azonos szinten.... de nem ugyetlen... egy tipikus befejezo csatar. sohasem a szep goljairol hires... eto'o is eleg nagy szazalekban csak beteszi a labdat a kapuba...ettol ez meg nem degradalja az erdemeit egy klasszikus éknek...
Azon a meccsen 3-1-re nyertek a Mallorca ellen hazai pályán, a madridos gólszerzők pedig Reyes, Diarra, Reyes

ON
Ez az Eto'o-s hír szerintem kacsa. Az újságírók mindenfélét leírnak, csak hogy el tudjanak adni egy cikket. Eto'o kismillió egy nyilatkozatot ad egy idényben. Valamivel fel kellett dobni az interjút. Ha a vezetőknek van egy kis esze, akkor az idény vége felé leülnek vele tárgyalni egy szerződéshosszabbításról. Ha ez nem történik meg, akkor az azt jelenti hogy az idei lesz az utolsó szezonja blaugrana-ban.

-
- Director del Fútbol
Nem a jelenről, közeljövőről volt szó hanem majd karrierje utolsó éveiben oda menne levezetni. Értsd 10év mulva kb. Amugy hogy miért oda azt nem értem mikor Párizsban nőtt fel