ozsimiki írta:Az a szezon nem ott ment el,hanem az utcsó előtti fordulóban, amikor a Madrid a Zaragoza vendégeként az utolsó pillben egyenlített, mi ellenünk meg a vendég Espanyol szinte pillre pontosan ugyanakkor szintén egyenlített, így maradt mindkét csapatnak ugyanannyi pontja.
Utolsó fordulóban már csak a remény maradt, ami 1 félideig még élénken élhetett,aztán bejött a papírforma.
Így van. Tisztán emlékszem arra a két meccsre! Tv-ben ment a Real meccs én meg neten néztem a Barcát! Tisztán emlékszem, hogy aznap este csak ennyit mondogattam: 18 másodperc...18 másodperc...mivel ennyi telt el a két gól között és másnap a SPORT katalán újság címlapján is ez volt 72-es betűmérettel fekete hátérrel.

Azért is maradt meg bennem az a meccs, mert asszem a Madrid meccsen van Nistelrooy és D. Milito is duplázott, a mi meccsünkön pedig Messi és Tamudo tudott duplázni.
Ott és az ezt megelőző hazai meccsünkön ment el a Betis ellen, amikor az 5. percben már vezettünk Ronaldinho 11-esével, de utána kiegyenlített a Betis és 1-1 lett a vége. Sosem fogom elfelejteni azt a katalán derbit...több olyan estét nem szeretnék Barca szurkolóként, az biztos.
Szerk.: HOPPÁ! Most látom csak, hogy ez az Eto'o topic.

Bocsi az OFF-ért.