Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messi6502
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:52:16

marci6p írta:Valóban kijár olykor-olykor a dicséret és nagyon sajnálatos, hogy ennyi már kiemelkedő teljesítményt jelent felénk. Nekem ennyi a bajom.
Ha Casillas véd ilyet, akkor dicsérnéd vagy közömbösen néznéd tovább a meccset? (mármint ha mi kapunkba állna)

Csak mert, ott a baj, ha W véd ilyet, akkor le se sz.rjuk, ha valamelyik "kiemelkedő" kapus védi, akkor meg "na ezért ő a legjobb" dumát hallanánk.
Nekem sincs több bajom.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
Danka00792
Director del Fútbol

2009.04.29. 19:50:58

marci6p írta:Ha már szóbajött a kifutás: Az a labda szerintem akkor is a kezébe megy, ha a kapuban marad
Nem veszed észre, hogy orbitális baromságokat irsz össze?
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:47:21

Persze nekem ez a véleményem, nektek meg az. Nektek ennyi is elég ahhoz, hogy valaki jó legyen nekem nem, főleg akkor, ha nem ez a jellemző valakire. Csak igyekszem óvatosan kezelni Vitya teljesítményét. Valóban kijár olykor-olykor a dicséret és nagyon sajnálatos, hogy ennyi már kiemelkedő teljesítményt jelent felénk. Nekem ennyi a bajom.
Megtehetném, hogy nem válaszolok nektek tovább és bekussolok, de ezt mmindenképpen le akarom zárni most, ha máshogy nem megy, akkor úgy, hogy hagyjuk egymás véleményét.

Ha már szóbajött a kifutás: Az a labda szerintem akkor is a kezébe megy, ha a kapuban marad, kijött, hogy zárja a szöget sé lövésre kényszerítse a támadót, védett(eltalálták :twisted: ), aztán elpaskolt a lasztit.
És valóban volt már olyan, hogy hatalmasat védett, lehet dicsérni most is, de én nem dobom hanyatt magam ennyitől, ha ez itt bárkinek fáj sajnálom.
És nem csak basz*lattam, mert mint írtam a labda elütése állat volt (lehet 100-ból 3-nál többen is megtudták volna oldani, de ő volt ott, ő jött ki a kapubó).
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.04.29. 19:41:46

Pamporoghatsz itt,hogy magamat minősítem,le is sz.rom kb,csak már unalmas,hogy úgy irkálsz itt,mint egy szakértő,közben közöd nincs hozzá.Ezzel nem azt állítom,hogy nekem lenne.Én nem értek hozzá,de látni látok,s nem adom el magam a kevés hozzáértésemmel hatalmas tudósnak.Ennyit rólad,meg az egész történetről. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.04.29. 19:41:09

Belé rúgták :lol:

Persze, ennyiből állhatott volna a hosszúra, és akkor rögtön nem belé rúgják...

A kritikusoktól kérdem: Ha nem védi ki, gondolom az ő hibája, így meg szerencséje volt?
.
messi6502
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:36:24

marci6p írta: Ezzel csak magadat minősítetted és én itt be is fejezném a személyeskedést.

Akkor kifejtem másként (fröcsögök :evil: ):
Írtam is, hogy szépen elpaskolta a labdát, de semmi több. Azzal van bajom, hogy egy átlagos teljesítménytől máris hasra estek.
Ha ezt a véleményemet, amit többen is osztanak nem tudjátok elfogadni, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy ti még nálam is szubjektívebbek vagytok és elfogultabbak Vityával kapcsolatban.
Hát szvsz azt a második Drogba lövést, ha szerinted kiszedi minden átlagos kapus, akkor te nem értesz hozzá.
Hja és igen, én örülök, ha valami sikerül, sőt még hangot is adok a véleményemnek, jah akkor én most elfogult lettem? Ez van.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
Valdés1
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:35:42

Jógos!!!
(L) I'love Barca(L)
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.04.29. 19:32:39

marci6p írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 33687.html?

Ezt nézzétek meg, mert ezek szerint nem láttátok a meccset tegnap, vagy nem azt amit én. Tagadhatatlanul telibe lőtte Drogba a kapusunkat (ha nagyon ge*i akarnék lenni, akkor mondhatnánk, hogy miért nem fogta, miért pattant ki róla.), azok a fantasztikus reflexei 2x kellettek, egyszer, hogy védje az arcát, aztán (13-ik másodperctől mindent elmondó kameraállás van), amikor elpaskolta a labdát, ami pont drogba elé pattant. Az tényleg szép volt, de azon kívül, hogy Rafa helyzetbe hozta drogbát, mit kellett még csinálnia?!?!?!?!?! Lehúzott egy szögletet, máshol ez alap lenne, nálunk ez is szenzációs.
Az meg, hogy magabiztos volt, egy vicc. Milyen lett volna ennyi munka mellett?!?
Fejezzétek már be ezt az Istenítést, ennyit sokkal több kapus is tud mint őkelme és nem feltétlenül hasonlitgatják magukat Cassillashoz, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy egy átlagos kapust úgy fényeztek, mintha nem is tudom mekkora császár lenne.

Remélem a classico és a visszavágó után meg kell követnem magam, de a semmit addig is ne fujjátok fel.
tökre igaza van. mekkora egy nyomi ez a Valdes. jó időben fut ki, miután beleáll a lövésbe(látjátok, csak nézőpont kérdése :wink: ) még reflexmozdulattal eltolja Drogba lába elől a lasztit. gondolom kedves marci6p te neked ez mindennapos. komolyan mondom, ha valamelyik topicot be kéne zárni, az ez. most gondolom jön majd a süket duma, hogy miért nem beszélhetitek meg egymással a véleményetek......
SZÁNALMAS! ha Valdes véd, az azért van, mert belelövik a labdát ](*,) ](*,) ](*,) már elnézést, de ennyire sötét nem lehet senki! oda is kell ugrani a labda elé nem? ki is kellett futnia nem? komolyan mondom, ez a topic kész röhej!
(ha akarjátok nyugodtan töröljétek ezt a hsz-t, de muszáj volt leírnom a véleményem)
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.04.29. 19:28:12

az elsőnél tényleg eltalálták, de amikor drogba felpörgette, az olyan bravúr volt, h 100ból 2-3 kapus csinálja meg!! am ezen kívül ényleg nem volt dolga, de az is a rossz egy kapusnak, ha 30 percenként kell megmozdulnia.
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:28:03

Saviola írta:marci6p,gratulálok ismét,te mindenkit csak osztani tudsz.Tegnap jól védett nehéz elfogadnod,gyökérkefe?Annyira unalmas már,hogy mindenhol a te fröcsögéseid olvasom,hogy azt el nem tudom mondani.Ki istenítette?Leírták,hogy jól védett,ennyi.Mit kell neked megint okoskodnod,mintha értenél hozzá?Kicsit pihizhetnél,mert kumma unalmas vagy.
Ezzel csak magadat minősítetted és én itt be is fejezném a személyeskedést.

Akkor kifejtem másként (fröcsögök :evil: ):
Írtam is, hogy szépen elpaskolta a labdát, de semmi több. Azzal van bajom, hogy egy átlagos teljesítménytől máris hasra estek.
Ha ezt a véleményemet, amit többen is osztanak nem tudjátok elfogadni, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy ti még nálam is szubjektívebbek vagytok és elfogultabbak Vityával kapcsolatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marci6p 2009.04.29. 19:30:41-kor.
Valdés1
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:25:20

Saviola írta:marci6p,gratulálok ismét,te mindenkit csak osztani tudsz.Tegnap jól védett nehéz elfogadnod,gyökérkefe?Annyira unalmas már,hogy mindenhol a te fröcsögéseid olvasom,hogy azt el nem tudom mondani.Ki istenítette?Leírták,hogy jól védett,ennyi.Mit kell neked megint okoskodnod,mintha értenél hozzá?Kicsit pihizhetnél,mert kumma unalmas vagy.

Köszi :)
(L) I'love Barca(L)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.29. 19:22:36

marci6p írta:...........
Valóban kezd bosszantó lenni,h nem értelmezel. nem Istenítésről van szó, de a tegnapi meccsen az a két momentum igen is nagyon fontos volt,és megoldotta. márpedig ha vki megoldja a fontos pillekben a feladatát lehet gratulálni, ha meg kiejt egy beadást, lehet negatívat írni, ezúttal a pozítiv kritikának volt itt az ideje, nem tudom felfogni,h neked ez miért fáj?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Valdés1
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:20:59

Hát sajnálom,hogy pont egy iylen hozzászólásod lett a 100. :(
Tudjuk ,hogy nem a legjobb kapusok közöt van,de azért neki is járna annyi hogy""szép volt jó volt"" nem cska annyi hogy ezt megcsinálja egy átlag kapus... Am a védökre még mindig nem esett szó!! hibáztak... a Valdés hibázik már megy a B*szmézés

Köszi
(L) I'love Barca(L)
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.04.29. 19:16:36

marci6p,gratulálok ismét,te mindenkit csak osztani tudsz.Tegnap jól védett nehéz elfogadnod,gyökérkefe?Annyira unalmas már,hogy mindenhol a te fröcsögéseid olvasom,hogy azt el nem tudom mondani.Ki istenítette?Leírták,hogy jól védett,ennyi.Mit kell neked megint okoskodnod,mintha értenél hozzá?Kicsit pihizhetnél,mert kumma unalmas vagy.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:12:58

Valdés1 írta:Figyeljetek ha véd Valdi akkor is leszolják...:S de most se jönek elő a védök akik melett elment Drogba barátunk elégszépen.... ugylátom most is Valdin akarjátok elvinni hogy ""volt 3 kapuralövés" és telibelöték..... a végén azlessz hogy Valdés miatt nem lötünk golt!

Mikor éljük már meg hogy egyszer egy védésnél mindenki elismeri hogy szépet védett? ne csak akkorlegyen nagy szátok ha kap Golt,mert nektek már minden gol potyagol......

Köszi...

BOCSÁNAT!!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!
:lol:

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 33687.html?

Ezt nézzétek meg, mert ezek szerint nem láttátok a meccset tegnap, vagy nem azt amit én. Tagadhatatlanul telibe lőtte Drogba a kapusunkat (ha nagyon ge*i akarnék lenni, akkor mondhatnánk, hogy miért nem fogta, miért pattant ki róla.), azok a fantasztikus reflexei 2x kellettek, egyszer, hogy védje az arcát, aztán (13-ik másodperctől mindent elmondó kameraállás van), amikor elpaskolta a labdát, ami pont drogba elé pattant. Az tényleg szép volt, de azon kívül, hogy Rafa helyzetbe hozta drogbát, mit kellett még csinálnia?!?!?!?!?! Lehúzott egy szögletet, máshol ez alap lenne, nálunk ez is szenzációs.
Az meg, hogy magabiztos volt, egy vicc. Milyen lett volna ennyi munka mellett?!?
Fejezzétek már be ezt az Istenítést, ennyit sokkal több kapus is tud mint őkelme és nem feltétlenül hasonlitgatják magukat Cassillashoz, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy egy átlagos kapust úgy fényeztek, mintha nem is tudom mekkora császár lenne.

Remélem a classico és a visszavágó után meg kell követnem magam, de a semmit addig is ne fujjátok fel.
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:08:09

Valdés1 írta:Majd Pinto meg Jourquera gyakorolvele :lol:
Ja! :lol: Hogyne! :lol: A másik 2 delikvens! :lol: Csodakapus csodakapus hátán! :lol:
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
Valdés1
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:06:58

Majd Pinto meg Jourquera gyakorolvele :lol:
(L) I'love Barca(L)
Kép
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.29. 19:02:44

Hatalmasat védett tegnap! Így kéne mindig! Mondjuk az 1 v. 1 mindig is erőssége votl, de a pontrúgások... azok nem! :lol:
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 15:50:03

megmondtam nektek... a Chelsea ellen főszerepe lesz...tudtam, h megszolgálja a bizalmat!
acobee
Barça C

2009.04.29. 15:36:56

de azért isteníteni se kéne,mer agyon rúgta drogba...ez a dolga,hogy védjen,ezért van itt...
Nóbi
Capitá del Barça

2009.04.29. 15:35:27

Valóban, a tegnapi meccsen a csapat egyik legbiztosabb pontja volt. =D> Hatalmasat fogott és magabiztosságot sugárzott az egész hátsó alakzatnak. Ha állandósítani tudná ezt a teljesítményt, valóban a legjobbak között lehetne. Remélem a Madrid ellen sem lesz rá panasz!
Valdés1
Jugador del Barça

2009.04.29. 15:30:04

Figyeljetek ha véd Valdi akkor is leszolják...:S de most se jönek elő a védök akik melett elment Drogba barátunk elégszépen.... ugylátom most is Valdin akarjátok elvinni hogy ""volt 3 kapuralövés" és telibelöték..... a végén azlessz hogy Valdés miatt nem lötünk golt!

Mikor éljük már meg hogy egyszer egy védésnél mindenki elismeri hogy szépet védett? ne csak akkorlegyen nagy szátok ha kap Golt,mert nektek már minden gol potyagol......

Köszi...

BOCSÁNAT!!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!
:lol:
(L) I'love Barca(L)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.29. 15:21:43

Nem a kedvecem(sőt), de a tegnap nagyon jó volt =D> azt tudja mindenki róla, h 1 az 1be kiváló, de szerencsére a kijövetelei is rendben voltak :D magabiztosan, szépen végezte a dolgát.nagyon fontos, h a visszavágón is jól teljesitsen :!:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.29. 12:34:49

Viki írta:Mi történt nem látom a V.V.-t fikázokat.Ilyenkor nem tudtok mit irni mi? Klassz volt.
Én szerintem ezeket az elmés és sokat mondó beszólok mindenkinek felettébb értelmes hozzászólásokat el kéne felejteni :!: Gondolom mind ugyan annak a csapatnak szurkolunk :?: :!:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
rszergej
Capitá del Barça

2009.04.29. 07:52:56

ozsimiki írta:
TZS írta:
Akkor én jövök is! :lol:

Jól jött ki a kapuból, és telibelőtték! :D :D
De nagyon kellett, bravóóó Vitya!!
jah csak hogy utána volt a nagyobb védése,amikor másodszor elütötte Drogba elől, ugye Drogba megpróbálta átemelni...

ma nagy grt neki, fontosat mentett!
Bizony bizony, Drogba telibe lőtte úgy ahogy volt, aztán pedig nagyot védett. Nagy grt tőlem a tegnapiért VV-nek, de azért ettől az egy nagy védésétől még nem lesz klasszis kapus nálam, és továbbra is tartom amit ebben a topicban leírtam róla.
Pjotr meg elmehet a pba, nagyon felszívta magát erre a meccsre :evil:
Csak egy hét, egy hét kellett volna még a sorozatos bakiaiból, de nem baj, nem kívánhatjuk senkitől se, hogy ha a Barca ellen játszik, rossz formában legyen.
Kép
Lezárt