Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Casillas véd ilyet, akkor dicsérnéd vagy közömbösen néznéd tovább a meccset? (mármint ha mi kapunkba állna)marci6p írta:Valóban kijár olykor-olykor a dicséret és nagyon sajnálatos, hogy ennyi már kiemelkedő teljesítményt jelent felénk. Nekem ennyi a bajom.
Nem veszed észre, hogy orbitális baromságokat irsz össze?marci6p írta:Ha már szóbajött a kifutás: Az a labda szerintem akkor is a kezébe megy, ha a kapuban marad
Hát szvsz azt a második Drogba lövést, ha szerinted kiszedi minden átlagos kapus, akkor te nem értesz hozzá.marci6p írta: Ezzel csak magadat minősítetted és én itt be is fejezném a személyeskedést.
Akkor kifejtem másként (fröcsögök):
Írtam is, hogy szépen elpaskolta a labdát, de semmi több. Azzal van bajom, hogy egy átlagos teljesítménytől máris hasra estek.
Ha ezt a véleményemet, amit többen is osztanak nem tudjátok elfogadni, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy ti még nálam is szubjektívebbek vagytok és elfogultabbak Vityával kapcsolatban.
tökre igaza van. mekkora egy nyomi ez a Valdes. jó időben fut ki, miután beleáll a lövésbe(látjátok, csak nézőpont kérdésemarci6p írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 33687.html?
Ezt nézzétek meg, mert ezek szerint nem láttátok a meccset tegnap, vagy nem azt amit én. Tagadhatatlanul telibe lőtte Drogba a kapusunkat (ha nagyon ge*i akarnék lenni, akkor mondhatnánk, hogy miért nem fogta, miért pattant ki róla.), azok a fantasztikus reflexei 2x kellettek, egyszer, hogy védje az arcát, aztán (13-ik másodperctől mindent elmondó kameraállás van), amikor elpaskolta a labdát, ami pont drogba elé pattant. Az tényleg szép volt, de azon kívül, hogy Rafa helyzetbe hozta drogbát, mit kellett még csinálnia?!?!?!?!?! Lehúzott egy szögletet, máshol ez alap lenne, nálunk ez is szenzációs.
Az meg, hogy magabiztos volt, egy vicc. Milyen lett volna ennyi munka mellett?!?
Fejezzétek már be ezt az Istenítést, ennyit sokkal több kapus is tud mint őkelme és nem feltétlenül hasonlitgatják magukat Cassillashoz, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy egy átlagos kapust úgy fényeztek, mintha nem is tudom mekkora császár lenne.
Remélem a classico és a visszavágó után meg kell követnem magam, de a semmit addig is ne fujjátok fel.
Ezzel csak magadat minősítetted és én itt be is fejezném a személyeskedést.Saviola írta:marci6p,gratulálok ismét,te mindenkit csak osztani tudsz.Tegnap jól védett nehéz elfogadnod,gyökérkefe?Annyira unalmas már,hogy mindenhol a te fröcsögéseid olvasom,hogy azt el nem tudom mondani.Ki istenítette?Leírták,hogy jól védett,ennyi.Mit kell neked megint okoskodnod,mintha értenél hozzá?Kicsit pihizhetnél,mert kumma unalmas vagy.
Saviola írta:marci6p,gratulálok ismét,te mindenkit csak osztani tudsz.Tegnap jól védett nehéz elfogadnod,gyökérkefe?Annyira unalmas már,hogy mindenhol a te fröcsögéseid olvasom,hogy azt el nem tudom mondani.Ki istenítette?Leírták,hogy jól védett,ennyi.Mit kell neked megint okoskodnod,mintha értenél hozzá?Kicsit pihizhetnél,mert kumma unalmas vagy.
Valóban kezd bosszantó lenni,h nem értelmezel. nem Istenítésről van szó, de a tegnapi meccsen az a két momentum igen is nagyon fontos volt,és megoldotta. márpedig ha vki megoldja a fontos pillekben a feladatát lehet gratulálni, ha meg kiejt egy beadást, lehet negatívat írni, ezúttal a pozítiv kritikának volt itt az ideje, nem tudom felfogni,h neked ez miért fáj?marci6p írta:...........
Valdés1 írta:Figyeljetek ha véd Valdi akkor is leszolják...:S de most se jönek elő a védök akik melett elment Drogba barátunk elégszépen.... ugylátom most is Valdin akarjátok elvinni hogy ""volt 3 kapuralövés" és telibelöték..... a végén azlessz hogy Valdés miatt nem lötünk golt!
Mikor éljük már meg hogy egyszer egy védésnél mindenki elismeri hogy szépet védett? ne csak akkorlegyen nagy szátok ha kap Golt,mert nektek már minden gol potyagol......
Köszi...
BOCSÁNAT!!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!
Ja!Valdés1 írta:Majd Pinto meg Jourquera gyakorolvele
Én szerintem ezeket az elmés és sokat mondó beszólok mindenkinek felettébb értelmes hozzászólásokat el kéne felejteniViki írta:Mi történt nem látom a V.V.-t fikázokat.Ilyenkor nem tudtok mit irni mi? Klassz volt.
Bizony bizony, Drogba telibe lőtte úgy ahogy volt, aztán pedig nagyot védett. Nagy grt tőlem a tegnapiért VV-nek, de azért ettől az egy nagy védésétől még nem lesz klasszis kapus nálam, és továbbra is tartom amit ebben a topicban leírtam róla.ozsimiki írta:jah csak hogy utána volt a nagyobb védése,amikor másodszor elütötte Drogba elől, ugye Drogba megpróbálta átemelni...TZS írta:
Akkor én jövök is!![]()
Jól jött ki a kapuból, és telibelőtték!![]()
![]()
De nagyon kellett, bravóóó Vitya!!
ma nagy grt neki, fontosat mentett!