Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Mivel a nevezett cserék között ott van, így a sérülés, mint lehetséges ok ki van zárva.Enrique írta:Ha nyerünk, engem aztán baromira nem fog érdekelni, ki játszott és ki nem. Mert itt egy csapat van, én pedig a csapatnak szurkolok, ezúttal Dinnyó nélkül.
De ti biztosan mindannyian tudtok minden háttérinfót, arról, hogy miért is maradhatott ki Ronaldinho.
![]()
Szerintem frankie fejében szürkeállomány helyett káposztalé lötyög.Replay írta:Vmi csak nem oké Frank fejében:
Mikor hetekig csak szenvedett a pályán, játszatta, mikor kezd kicsit magára találni, akkor meg leülteti. No Comment.
Teljessen egyetértek veled!varga tamás írta:Ez az ember egy dilettáns analfabéta, egy szakmai nulla, egy emberi ... Inkább magamban tartom. Ez az ember teljesen meg van buggyanva, vagy ha ez normális, akkor én nem vagyok az. Ilyen nincs. Minden alkalommal alulmúlja önmagát, nincs az a mélység, amit ne tudna überelni. Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
3. Ronaldinhót meg leültetem a kispadra, mert majd megmutatom én a világnak. Jól játszik az utóbbi időben, kezd belelendülni, visszatér az önbizalma, gólokat lő, cseleket, tért ölelő mértani pontosságú passzokat mutat be. Jól van, de nekem akkor sem tetszik, ücsörögjön a padon, utáljuk ki.
Na, erre én nem vagyok kiváncsi, menjen a jó büdös qumma életbe oda, ez a holland idióta, ez a címeres barom. Fel tudnék robbanni, majd' szétvet az ideg.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét. Ez nem edző, hanem szakmai analfabéta, korunk dilettantuzmusának megtestesítője.
Bocsánat mindenkitől, de ennek ki kellett jönnie belőlem. Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
Biztos sokat elérsz vele.varga tamás írta:Bocsánat mindenkitől, de ennek ki kellett jönnie belőlem. Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
Megkésve bár, de válaszolok neked:) Nézd azt gondolom, hogy egy ellentmondásos személy az nem kétséges. Viszont amennyien megutálták a Chelsea-t miatta, annál több emberke szaladgált kék mezben nem cask a Távol-Keleten, de Nyugat-Eu-ban is. Érdekes látvány volt például, hogy Mourinhotól függetlenül megfigyeltem az utóbbbi években, mikor külföldre jártam, hogy mennyi kék mezes szurkolót látok. És régen nem láttam ennyi Dennis Wise vagy Zola mezes arcot. Azt gondolom, ha erről lenne kutatás, azért Mourinho a címeivel többet hozott, mint amennyit elvitt a Chelsea-től. Persze, hogy vannak beszólásai, de mindig is tudtuk, hogy ez a pszichológiai hadviselés az edzésmódszereinek és a motiválásnak a része. Az első BL ütközetünknél még úgy emlékszem Frankie sem tudta nagyon kezelni a dolgot, aztán mikor kiejtettük őket már egy fokkal jobbak voltak a reakciói:) Egy szó mint száz, akik ide járnak azok gondolom nem R10 miatt szurkolnak a Barcának, hanem évek óta, jóban-rosszban. Mi tuti nem fogjuk egy edző miatt elhagyni a csapatot, aki ezt megteszi, az vagy kínai potyautas-szurkoló, vagy egy érdekszurkoló.Victor_Valdes írta:Na burkoltan erre gondoltam...
lionelmessi19 írta: Sokat tett már a csapatért... fantasztikus edző néhány szempontból.
A múltból nem lehet megélni, de én nagyon birom. Jó srác.![]()
Mi az a lol kép, mikor Rudival reggeliznek?lionelmessi19 írta: http://youtube.com/watch?v=d4Fk9_a0BFM&feature=related
Na burkoltan erre gondoltam...Oleguer írta:Engem nem érdekel ilyen szempontból, a reálosok és más csapat szurkolóinak véleménye. Sőt szerintem egy-egy realnak címzett beszólással maga mellé álítana nemkevés szurkolót
Engem nem érdekel ilyen szempontból, a reálosok és más csapat szurkolóinak véleménye. Sőt szerintem egy-egy realnak címzett beszólással maga mellé álítana nemkevés szurkolótVictor_Valdes írta:Igazság szerint ha ez kell ahoz hogy nyerjünk....Lionel85 írta:Gekkodan, ha Mourinho lenne az edző, mindent nyernék, szépen és eredményesen játszana a Barça, de az edző beszólásai miatt olyan ellenszenved lesz az emberek szemében, mint volt a Chelsea-vel, te szívesen, jó szívvel fogod figyelni a meccseket? Az, hogy milyen a benyomás a csapatról, az nem olyan fontos, minthogy címeket nyerjen? Te tudnál olyan csapatnak szurkolni, amit az emberek utálnak Mourinho miatt?
Igazság szerint ha ez kell ahoz hogy nyerjünk....Lionel85 írta:Gekkodan, ha Mourinho lenne az edző, mindent nyernék, szépen és eredményesen játszana a Barça, de az edző beszólásai miatt olyan ellenszenved lesz az emberek szemében, mint volt a Chelsea-vel, te szívesen, jó szívvel fogod figyelni a meccseket? Az, hogy milyen a benyomás a csapatról, az nem olyan fontos, minthogy címeket nyerjen? Te tudnál olyan csapatnak szurkolni, amit az emberek utálnak Mourinho miatt?
gekkodan írta:
Egyetértek veled, szerintem Mourinho van akkora zseni, hogy azt a játékrendszert alkalmazza, ami az adott keret és bajnokság függvényében a legmegfelelőbb. A barcának van egy stílusa, széthúzzák a pályát, sok a labdajáratás-ritmusváltás. Legalábbis eddig sok volt, de idén pont ezek a váltások hiányoznak. A másik nagy gond, hogy az ellenfelek a BL-menetelés óta olyan szinten ráfognak a sztárokra, hogy nem feltétlenül csak R10 formaromlásának köszönhető, hogy nem nagyon ér labdához olykora hosszú percekig. Messire ugyanez igaz. Egy meccsen a villogás mellett a totál árnyék státuszát is felveszi. Itt nem vitás, hogy mind motivációt illetően, mind pedig a játékrendszerre vonatkozóan változtatni kellene. Ez az amire Abidal is felhívta a figyelmet ugye emlékeim szerint. Vagy netán Iniesta is. A lényeg, hogy a Barca egyet nem adhat fel: a támadószellemiségét. Ez jellemzi évtizedek óta, a szurkolók nem csak eredményt várnak, hanem szép focit is. Erre pedig inkább alkalmas egy szabadúszó Mourinho, mint egy Lippi. Lippi is nagy császár, de biztos defenzívebb lenne a csapat, valamint a BL sem jönne össze, mert ott nem nagyon jött még be a 11-es taktikája![]()
szóval azt gondolom Mourinho kell ide. Lehet féregnek nevezni, ám a féregségénél már csak egy nagyobb ereje van: a tudása.
Blablabla...huszi írta:.....