Ha Marquez távozik akkor szerintem őt is elengehetnénk úgy,ahogy Titi-t,tett ő is annyit a Barca-ért,hogy szabadon eldönthesse hova szeretne menni,s ne mi határozzuk meg azzal,hogy nem fogadunk el bizonyos összeg alatti ajánlatot. 3-4 millánál többet úgysem kapnánk érte,az meg nem hiszem,hogy földhözvágna minket mikor úgyis 155 millát készülünk felvenni.
Egyébként szerintem Pep ezzel akarja megnyitni az utat az egyik fiatal elött,mert ha jön Cesc akkor a középpályára nehezen tudna beépiteni valakit,viszont évente egy fiatal azért kell(

),s ezuttal jó eséllyel egy védő lesz,aki majd szép lassan akár Puyol helyét is átveheti majd.
Ami Ibra ügyét illeti,szerintem maradni fog. Egyébként is,attól hogy Roni esetleg visszamegy braziliába még csak a fizuja lesz meg,s mi lesz azzal az 50 millával amibe kerül? A MU sem hiszem,hogy adna érte annyit,kevesebbért meg remélem nem adjuk el. Az egyetlen olyan kérő akitől szerintem tarthatunk (aki azt szeretné,hogy maradjon,mint én) az a City,nekik elborul az agyuk és zsebből kiteszik az 50 millát.