2008.01.24. 16:56:16
Nekem lenne egy tiszteletteljes kérésem, és meglátásom. Olvastam Miki hsz-át, amivel teljes mértékben egyetértek. Nekem is kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy a madridisták idejönnek, okoskodnak, feszültséget keltenek, és ha mi ezen felháborodunk, vagy határozottabban reagálunk, akkor meg vannak sértődve, és nekik áll feljebb. Itt van godjonzen barátunk (bocsi, de nem tudom melyik betúű kicsi, melyik nagy, ezért mindegyikat kicsivel írtam), aki mindenbe beleüti az orrát, és fel van háborodva egy-kér reagálás esetén. Holott jobban tenné, ha kussolna, mert nem tartotta annyira magát gerincesnek, hogy közölje elkötelezettségét. Az ilyen embert nem tudom sokra becsülni. Na, de nem is ez a lényeg, hanem a következő. Nem lehetne eltüntetni innen godjonzent, és a madridisták azon csoprtját, akik nem tisztelik az itthon lévőket. Akik nem veszik észre magukat, és úgy gondolják, hogy az a természetes, ha a nyúl viszi a puskát? godjonzen pedig kifejezetten irritál - az nem érdekel, hogy ő esetleg hasonlóképpen érez, hiszen én ITTHON vagyok, ő meg vendég.
Várom, a T. modik, adminisztrátorok válaszát.