Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.09. 20:06:10

Szandi írta:Egy prvivát üzenetért, amiben elmondom annak az embernek a véleményem, lehet, h nem irodalmi stílusban, azért nem lehet bann-t kapni nem?
A privát üzenet azért privát, mert oda bármit írhatsz. Mondjuk adminnak vagy moderátornak nem érdemes akármit írni. :wink:
in to exile
Szandi
Főnökasszony

2008.02.09. 20:03:55

Egy prvivát üzenetért, amiben elmondom annak az embernek a véleményem, lehet, h nem irodalmi stílusban, azért nem lehet bann-t kapni nem?
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.03. 15:39:01

Tudom, hogy nem tudnak de viszont a hsz-e nem volt szalonképes, ezért gondoltam, hogy beírom!
..................................
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.03. 15:37:22

a moderátorok nem tudnak banolni, csak az adminok.
türelem
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.03. 15:22:46

HUszi barátunk megint itt van, most a BAjnoki mérkőzések topicban......
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.02. 23:24:09

Van egy érdekes hsz a Barca vs. Real topicban!!!!!

Én nem látok semmi :roll: -már...Kössz, hogy szoltál. Drigo
mypeter
Entrenador del Barça

2008.01.30. 16:15:53

Deco topicból kértem egy hsz törlését. Ez nem történt meg, csak ama hsz törlése, amelyikben ezt kértem.
Kérdezném a modikat: az ominózus hsz marad a helyén? Még belefér?
(logikusanak tűnik, hogy igen, mivel az én offomat már töröltétek...)

Azt hittem a sajátod akarod töröltetni, azt nem értettem, hogy miért, de most jobban szétnéztem, és rájöttem, kössz, hogy szóltál.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 22:29:27

Hallod Tamás te ezt még hányszor fogod elmondani/leírni?
Nem rám tartozik az egész moderálásos dolog, nem is érdekel igazából a balhé, se semmi, de sztem nem kell "kinyalogatni a tálukat" meg semmi ilyen, elég csak átlagosan viselkedni és kész. Na mindegy most ideges vagyok a meccs miatt és azért jött ki. Bocs Tamás de ez a véleményem.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.27. 22:19:26

Barátaim!
Sokat gondolkodtam, délután, a meccs alatt is. A fejem csak úgy zsongott, mint egy méhkas. Mit tegyek?
Dűlőre jutottam magammal.
Tudom, hogy hülyén fog hangozni, de SZERETLEK BENNETEKET! (nem félreérteni) Szeretem a fórumot, a hozzászólókat, mindenkit. Majdnem mindenkit. De ez így van jól, ez így természetes.
Azt gondolom, sokat vitatkoztunk, sokat beszélgettünk itt a fórumon. Úgy érzem, a sok vita ellenére, megértjük egymást. Sok embert megbántottam, sok fórumozót alaptalanul sértettem meg. Főleg, a moderátorokat. Hiba volt, belátom. Nem gondolkodtam tiszta fejjel. Az indulataim, a lila köd erősebbek voltak, mint a tiszta gondolataim. Nem szabad, hogy az emebrt az indulatai irányítsák, ez igaz. De, mit tegyek? Ilyen vagyok, megváltozni nem fogok.
Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől!
De! Azt gondolom, ez kölcsönös. vannak itt olyanok, akik ugyanezzel tartoznak felém is.
Végül két dolog.
1. Homér távozásával kapcsolatos véleményem változatlan.
2. Ugyanez igaz Zozzy esetében is. De, megígérem: türelemmel, és kellő távolságtartással leszek iránta. A három lépés távolságot megtartom Zolival szemben.
Barátsággal: Varga Tamás.
Kép
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 17:48:20

Pontosan így van, a felhasználókkal nem kívánjuk megvitatni a döntéseinket, vannak dolgok, amik nem tartoznak mindenkire. De egy dolgot ne felejtsen el senki. Amit teszünk, azt azért tesszük, hogy a fórum és az oldal jobb legyen :!:

Rhynn a távozásával végül maga is egyet ért, s mi is úgy gondoltuk, hogy így lesz békésebb és jobb a jövő itt. Az okokat nem szeretnénk nyilvánosság elé tárni, nem is lenne fair, de annyi elárulunk, hogy "nem néhány fiatal lázadása" áll a háttérben, és nem is csak ez az egy esemény vezetett minket el ehhez az elhatározáshoz.

A felhasználókat kérjük, hogy a későbbiekben ne foglalkozzanak a dologgal. Köszönjük!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 17:29:05

Én csak annyit kérek, hogy akire nem tartozik a dolog, az maradjon már ki belőle. Teljesen.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.27. 17:11:46

T. Moderátorok!
A délelőtt folyamán, egy kalap alá véve mindenkit, bárdolatlanul fogalmaztam. Ezért szeretnék elnézést kérni Andristól, Danitól, Zolitól, Boixostól, Enrique-től, Ivántől, Bálinttól, Baditól. Mivel, nem vagyok képmutató, azt is el kell mondjam, Zozzy5 és közöttem - ahogy a válóperes ügyben mondják - kibékíthetetlen ellentét feszül. A vele kapcsolatban általam megfogalmazott véleményemet tartom, azon változtatni nem tudok, nem akarok. Így gondolom, és kész.
Azon véleményemet viszont továbbra is fenntartom, hogy Homér eltávozása nagy hiba volt, a honlap számára - szerintem - veszteség. És, esetenként a korrektség határait súrolva, sokszor túllépve történt. Egy korrekt, tisztességes, becsületes admin vált meg a honlaptól. Ezt a véleményemet sem tudom megváltoztatni.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 13:37:21

Újra nyitva, az előző témát felejtsük el!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.24. 19:59:36

Kapcsolódva a kit bannoljunk kit ne témához:

Sztem nem azon mulik itt hogy madridista vagy barcás az illető, hanem hogy csökkenti e a fórum színvonalát, értelmesen szól e hozzá. Van pár barcás is aki az idegeimre megy az egy szavas cuccaival. (nem akarok ujjal mutogatni de pl barcafeco...)

Épp ezért egy kis ismertetőt szeretnék itt közölni, ahogyan én látok néhány fogalmat:

FÓRUM: olyan hely, ahol emberek osztják meg véleményüket másokkal, igyekezve kifejteni azt, állításaikat argumentálva. Általában erre szöveget használnak.

SZÖVEG: egymáshogy szervesen (logikai, nyelvtani úton) kapcsolódó mondatokból álló egység. A kommunikáció egyik módja.

MONDAT: szószerkezetekből, szavakból álló egység, a szöveg alkotóeleme. Nagy betűvel kezdődik, írásjellel záródik.

SZÓSZERKEZET/SZÓ: a legkissebb egyszégek, ezek alkotják a mondatokat, önmagukban kevés jelentést hordoznak, ugyan fél szavakból ért az ember néha, de azokhoz általában gesztusok, mimika kapcsolódik, ez pedig egy fórumon (meghatározását lásd fentebb) nehezen imitálható, leginkább ujabb mondatok bevezetésével adjuk mások tudtára szavaink jelentését. Aki mégis késztetést érez hogy ezeket irja le, arra taálhatóak megfelelő fórumszobák!

Nem pontosak, sok hiányossággal bírnak ezek a meghatározások, de itt most a cél szentesíti az eszközt, a lényerg bennük van. Asszem érthető amit mondani akarok.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.24. 19:34:05

Varga Tamás írta:
Homér írta:Annyit kérnék, ha beszól, provokál, kérlek ne is válaszoljatok. Főleg nem káromkodva, beszólogatva...
Tamás!
A Tamás majd igyekezni fog, de nem ígérhet semmit. :wink:
Ne öltözködj ilyen gyorsan. Ez nem neked szólt :)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.24. 19:28:30

Homér írta:Annyit kérnék, ha beszól, provokál, kérlek ne is válaszoljatok. Főleg nem káromkodva, beszólogatva...
Tamás!
A Tamás majd igyekezni fog, de nem ígérhet semmit. :wink:
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.24. 19:25:45

Annyit kérnék, ha beszól, provokál, kérlek ne is válaszoljatok. Főleg nem káromkodva, beszólogatva...
Rhynnblog:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.24. 18:58:46

Zozzy 5 írta:Nyugodjatok meg, Godjonzen szerintem már nem sokáig fog tevékenykedni :D

egyébként már többször is javasoltam a bannolását

Viszont a többi madridistával szerintem különösebb baj nincs. Akikkel van, azoknak töröljük a megnyilvánulásait, szval azon ne idegesítsd magad :wink:
Viszont mint Homér is írta, rájuk is ugyan azok a szabályok vonatkoznak. Azért senkit sem fogunk törölni, mert esetleg élesebben fogalmazta a véleményét (lássuk be, a nyári hatalmas önbizalmunk után most kiélhetik magukat - egy bizonyos határig)
A kisbetűvel szedett mondatoddal teljességgel azonosulni tudok.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.24. 18:53:20

Nyugodjatok meg, Godjonzen szerintem már nem sokáig fog tevékenykedni :D

egyébként már többször is javasoltam a bannolását

Viszont a többi madridistával szerintem különösebb baj nincs. Akikkel van, azoknak töröljük a megnyilvánulásait, szval azon ne idegesítsd magad :wink:
Viszont mint Homér is írta, rájuk is ugyan azok a szabályok vonatkoznak. Azért senkit sem fogunk törölni, mert esetleg élesebben fogalmazta a véleményét (lássuk be, a nyári hatalmas önbizalmunk után most kiélhetik magukat - egy bizonyos határig)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.24. 18:52:04

Tamás: nem ilyen egyszerű a dolog. Mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, legyen az madridista, atleticos vagy barcelonista. Annyit tudok igérni, hogy az ilyen jellegű hozzászólásokat ha meglátom, már nyomom is a törlés gombot, s ezt mondom a többieknek is.

A legnagyobb baj, hogy felveszitek ezeket a provokálásokat, s mire érszreveszem ,már 2-3 oldalt kéne takarítani, amihez meg sokszor nincs kedvem.
Rhynnblog:
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.24. 18:04:59

grecki írta:Miért, ha egy Barca szurkoló fogja mindenbe beleütni az orrát, akkor majd ellene is petíciót fogalmazol meg? :D
Ez nekem is eszembe jutott. A másik meg a "keményebb reagálás", aminek nagyrésze annak köszönhető, hogy az illető madridista. :roll:
Egyébként amíg normálisan viselkedik vki, engem az sem érdekel, ha Real drukker. Viszont ha idióta, akkor a Barca-drukkerek között is szét lehetne nézni. :roll:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.24. 17:09:07

Miért, ha egy Barca szurkoló fogja mindenbe beleütni az orrát, akkor majd ellene is petíciót fogalmazol meg? :D

"GODisaDJ" eltakarításával maximálisan egyetértek.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.24. 17:06:34

grecki írta:Az izlandi madridistán kívül nem értem, hogy mi bajod van. Múltkor Slither feltett egy hasonló kérdést a 'habfehéreknek'a mozi, filmek... topikban. Én is furcsállom, hogy itt bandáznak, én sem értem, hogy miért itt haverkodnak, de hát, tegyék, ha jól érzik magukat. Csak azért, mert madridista, azért még nem kell mennie. Szerintem.
Nem azért van velük bajom, mert madridisták. Hanem, mert mindenbe beleütik az orrukat. Ha pedig válaszolunk, esetleg keményebb stílusban, akkor csinálják a hepajt, háborognak, miegymás. A madridistáról kitiltottak pedig csak rontják a színvonalat, mert itt is úgy viselkednek, mind ott tették.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.24. 17:02:46

Az izlandi madridistán kívül nem értem, hogy mi bajod van. Múltkor Slither feltett egy hasonló kérdést a 'habfehéreknek'a mozi, filmek... topikban. Én is furcsállom, hogy itt bandáznak, én sem értem, hogy miért itt haverkodnak, de hát, tegyék, ha jól érzik magukat. Csak azért, mert madridista, azért még nem kell mennie. Szerintem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.24. 16:56:16

Nekem lenne egy tiszteletteljes kérésem, és meglátásom. Olvastam Miki hsz-át, amivel teljes mértékben egyetértek. Nekem is kezd tele lenni a hócipőm azzal, hogy a madridisták idejönnek, okoskodnak, feszültséget keltenek, és ha mi ezen felháborodunk, vagy határozottabban reagálunk, akkor meg vannak sértődve, és nekik áll feljebb. Itt van godjonzen barátunk (bocsi, de nem tudom melyik betúű kicsi, melyik nagy, ezért mindegyikat kicsivel írtam), aki mindenbe beleüti az orrát, és fel van háborodva egy-kér reagálás esetén. Holott jobban tenné, ha kussolna, mert nem tartotta annyira magát gerincesnek, hogy közölje elkötelezettségét. Az ilyen embert nem tudom sokra becsülni. Na, de nem is ez a lényeg, hanem a következő. Nem lehetne eltüntetni innen godjonzent, és a madridisták azon csoprtját, akik nem tisztelik az itthon lévőket. Akik nem veszik észre magukat, és úgy gondolják, hogy az a természetes, ha a nyúl viszi a puskát? godjonzen pedig kifejezetten irritál - az nem érdekel, hogy ő esetleg hasonlóképpen érez, hiszen én ITTHON vagyok, ő meg vendég.
Várom, a T. modik, adminisztrátorok válaszát.
Kép
Lezárt