Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Umtiti mellett Gomes 100 milliója van még veszélyben.Cestus írta:Ha már a másik topikban pörög az Umtiti-ügy, itt egy kép a kezdő+padról, minden játékosnál rajta a szerződés lejárati ideje, és a kivásárlási ár.
Meg a fizetését egy az egyben oda lehetne adni Griezmannak, aki fiatalabb és ismeri a bajnokságot.S.Agüero írta:Plusz senki sem pótolhatatlan, nem Messi áll a klub felett, 250 millióért bárkit megéri eladni.
Plusz senki sem pótolhatatlan, nem Messi áll a klub felett, 250 millióért bárkit megéri eladni.visca el barca írta:igazság szerint én abban a pillanatban átadólistára tettem volna, van a keretben vagy 5-6 játékos aki tudja pótolnirecrea írta:ha a vak Messi nem hagyja ki a tizit az Espanyol ellen
igazság szerint én abban a pillanatban átadólistára tettem volna, van a keretben vagy 5-6 játékos aki tudja pótolnirecrea írta:ha a vak Messi nem hagyja ki a tizit az Espanyol ellen
Nem nézel ki egy kicsit sokat Messiből? Szerinted képes lehet kompenzálni egy ekkora szégyent, hogy a kasztíliai-katalán keverékek elvették a veretlenséget?recrea írta: Nehány veretlenségi rekord meg lett volna döntve, ha a vak Messi nem hagyja ki a tizit az Espanyol ellenkár érte...majd valahogy kompenzál minket...
Nehány veretlenségi rekord meg lett volna döntve, ha a vak Messi nem hagyja ki a tizit az Espanyol ellenS.Agüero írta:És az is brutális, hogy 7 hónap alatt egyszer kaptunk ki, úgy nagyjából 45 meccs alatt.Cestus írta:Összvissz 22 kapott gól, ez azért brutál. Ebben benne van a szuperkupa-meccseken kapott ötös is ráadásul, a bajnokság-kupa-BL hármasban csak 17-t kaptunk. Sokszor szitokszóként használjuk a stabilitást, de ez sokat érhet még a BL-ben, könnyen a döntőig repíthet minket. Szerintem ha vonatkoztatnánk ezt az adatot a lejátszott meccsek számára, kijönne, hogy kevesebbet kapunk mint mondjuk a tavalyi Juve, vagy a 2013/14-es Atlético.
És az is brutális, hogy 7 hónap alatt egyszer kaptunk ki, úgy nagyjából 45 meccs alatt.Cestus írta:Összvissz 22 kapott gól, ez azért brutál. Ebben benne van a szuperkupa-meccseken kapott ötös is ráadásul, a bajnokság-kupa-BL hármasban csak 17-t kaptunk. Sokszor szitokszóként használjuk a stabilitást, de ez sokat érhet még a BL-ben, könnyen a döntőig repíthet minket. Szerintem ha vonatkoztatnánk ezt az adatot a lejátszott meccsek számára, kijönne, hogy kevesebbet kapunk mint mondjuk a tavalyi Juve, vagy a 2013/14-es Atlético.
Igen, egy jó kis élménydús 2* 0-0-s eredmény utáni tizipárbajjalCestus írta:Essünk ki most becsülettel a Róma ellen, és akkor a szezon hátralévő részében nem kell ezen pörögnünk.
Két meccsen szerintem is nagyobb eséllyel gyűrnénk le őket, a döntő viszont futballtörténelem lenne. Azért érdekes, hogy még soha nem jött össze a Klasszikus a BL döntőn, még az elmúlt években sem, mikor ez a két csapat kiemelkedett a mezőnyből. Eközben a madridi házidöntő kétszer is összejött.MessiNeymarSuarez írta:Az biztos!Cestus írta:
Kíváncsi vagyok, hogy a Barca vagy a Real motivációja az erősebb-e, de szerintem a mienké. Egy klasszikus a döntőben óriásit ütne, az tuti.
De én inkább választanám azt hogy az elődöntőbe fussunk össze velük, egy meccsen bármikor befigyelhet egy Ramos fejes, vagy akár egy olyan Casemiro lövés mint a tavalyi döntőben( hogy annak hogy sikerült beakadnia), míg 2 meccsen szerintem nagyobb eséllyel jönnénk ki győztesen.
Viszont nálunk is elkattanhat Messi bármikor (Iniesta!MessiNeymarSuarez írta: Az biztos!
De én inkább választanám azt hogy az elődöntőbe fussunk össze velük, egy meccsen bármikor befigyelhet egy Ramos fejes, vagy akár egy olyan Casemiro lövés mint a tavalyi döntőben( hogy annak hogy sikerült beakadnia), míg 2 meccsen szerintem nagyobb eséllyel jönnénk ki győztesen.
Az biztos!Cestus írta:
Kíváncsi vagyok, hogy a Barca vagy a Real motivációja az erősebb-e, de szerintem a mienké. Egy klasszikus a döntőben óriásit ütne, az tuti.
Ha túlóznék és nagy lenne a pofám akkor azt mondanám, hogy 4 meccsre vagyunk a triplától. Abból az egyik a kupa donto, a masik 3 meg a két elodonto és a donto a BLben, a bajnokság már megvan.Cestus írta:Ha valamikor be tudjuk húzni, az most van. Erősen kétlem, hogy a közeljövőben lesz még egy ilyen szezon, amikor ennyire eredményesek vagyunk, és mellé minden össze is jön: Real gyengélkedése a bajnokságban, Atlético és Real váratlan kizúgása a kupából, könnyebb kapott ellenfél a BL-ben.Nero. írta:Én nem lepődnék meg ha Ernesto papával tripláznánk egyet.
A Realnál az a durva, hogy azt látjuk, hogy bárki képes simán kiverni őket, erre mindig a Real megy tovább. PSG ellen idén is első meccs első félidő. Totál kiesésre állnak, aztán jön egy buta 11-es és megfordul a meccs. Visszavágó 0:0 aztán találnak egy gólt.recrea írta:Sztem egy csapat meleg nekünk, az pedig a Bayern, Citytől pl egyáltalán nem tartok, Real meg full lutri, 50-50.
Ha valamikor be tudjuk húzni, az most van. Erősen kétlem, hogy a közeljövőben lesz még egy ilyen szezon, amikor ennyire eredményesek vagyunk, és mellé minden össze is jön: Real gyengélkedése a bajnokságban, Atlético és Real váratlan kizúgása a kupából, könnyebb kapott ellenfél a BL-ben.Nero. írta:Én nem lepődnék meg ha Ernesto papával tripláznánk egyet.
talált, süllyedtVaratrix írta:
A Speciel one meg nem volt profi futballista...