Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Laportát, pont Rossellék kezdék el feljelentgetni sározni,Erxy írta:mikozben a B csapat a kieses ellen menekul nem tul oles leptekkel, a Juvenil A evek ota nem szerepelt olyan rosszul mint most, a klubot pedig péppé perelik, a legutobbi ket elnokunknek meg valos esely mutatkozik egy kis bortonre.
a palyan elert eredmenyekek nagyon szepek lehetnek ha minden osszejon, de nem szabad hogy eltakarja a problemakat a szemek elol, azok ott vannak es egyre csak nonek.
Remélem tudod, hogy egy elnök munkája nem annyiból áll, hogy az 'A' csapat triplázzon..Samper írta:Tízszer is meggondolnám, hogy kihívom-e Bartomeut. Minden lehetséges változtatás rengeteg pénz kidobásával jár és a triplázásra nincs mit ráigérni.
Henry-t aláírom, de azért Villa akkor Ibra helyettesítésére jött, azt nem nevezném ok nélkülinek.noname írta:Villa és Henry teljesen ok nélkül lett leigazolva, csakis azért, mert ők voltak az aktuális sztárok.
Azért sokminden közreszólhat, például a megfigyelők nem intézik megfelelően a munkát, és nem olyan kalibereket hoznak akiket kéne, az igazán nagyágyúkat meg elviszik mások...Samper írta:Az utánpótlás helyzete valós probléma. De lehet, hogy az idő eljárt a saját nevelésű bázisra építés felett. És semmi biztosíték, hogy ez új vezetőség alatt megváltozik. LE utánpótlásedzőnk volt és a tél óta teljesen ejtette az utánpótlás játékosokat. Nem hiszem, hogy felső utasításra.Erxy írta:mikozben a B csapat a kieses ellen menekul nem tul oles leptekkel, a Juvenil A evek ota nem szerepelt olyan rosszul mint most, a klubot pedig péppé perelik, a legutobbi ket elnokunknek meg valos esely mutatkozik egy kis bortonre.
a palyan elert eredmenyekek nagyon szepek lehetnek ha minden osszejon, de nem szabad hogy eltakarja a problemakat a szemek elol, azok ott vannak es egyre csak nonek.
Korábban linkeltem asszem, hogy Rosell beleszólt az utánpótlásnevelésbe és ez emiatt voltak akik elmentek a szakemberek közülSamper írta:Az utánpótlás helyzete valós probléma. De lehet, hogy az idő eljárt a saját nevelésű bázisra építés felett. És semmi biztosíték, hogy ez új vezetőség alatt megváltozik. LE utánpótlásedzőnk volt és a tél óta teljesen ejtette az utánpótlás játékosokat. Nem hiszem, hogy felső utasításra.Erxy írta:mikozben a B csapat a kieses ellen menekul nem tul oles leptekkel, a Juvenil A evek ota nem szerepelt olyan rosszul mint most, a klubot pedig péppé perelik, a legutobbi ket elnokunknek meg valos esely mutatkozik egy kis bortonre.
defender3 írta:Bocs a dupláért de ha ami a cikkben le van írva akkor az még nagyobb ok arra, hogy a mostani vezetés finoman szólva se tett jót a csapatnak
http://www.sport-english.com/en/news/ba ... ed-4070714
Az utánpótlás helyzete valós probléma. De lehet, hogy az idő eljárt a saját nevelésű bázisra építés felett. És semmi biztosíték, hogy ez új vezetőség alatt megváltozik. LE utánpótlásedzőnk volt és a tél óta teljesen ejtette az utánpótlás játékosokat. Nem hiszem, hogy felső utasításra.Erxy írta:mikozben a B csapat a kieses ellen menekul nem tul oles leptekkel, a Juvenil A evek ota nem szerepelt olyan rosszul mint most, a klubot pedig péppé perelik, a legutobbi ket elnokunknek meg valos esely mutatkozik egy kis bortonre.
Van miről beszélni. Ők szerződtették LE-t, ők igazolták Suarezt,Rakiticot és a kapusokat. Nem igaz, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy ott tartunk, ahol. Januárban még lehetett kudarcról beszélni, most nem lehet. (Azzal együtt, hogy az i-kre még fel kell tenni a pontot. De olyan nincs, hogy egy Barca - szurkoló ebben ellendrukker legyen.)Andris írta:Ha lecsukják a jelenlegi elnököt, akkor nem kell ráígérni semmit.![]()
De szerintem mindenki tudja jól, hogy nem az elnökség függvénye egy sikeres vagy sikertelen idény.
Ami az ő felelősségük volt, azt tökéletesen elbaltázták, nemhiszem hogy van miről beszélni.
6 kupás év, Bl címvédés, BL dupla címvédésSamper írta:Most nagy a a csend Laporta körül. Ha meglesz a triplázás, arra mit tud ráigérni?
Engem nagyon is érdekel. Inkább 16, kupa nélkül eltöltött év, mint hogy olyan mocsokságokkal töltse meg akárki is a klub történelmét, amilyenekkel pl. a Real rendelkezik. Az sem vigasztal, ha nem derül ki.Mihu írta:Ki a szentséges úr Istent érdekel, hogy ha Laporta simlis népművészeti cserépedény, hogy ha éveken keresztül minket rettegett az egész világ, és a klub minden téren rendben volt. Ja, hogy Csiga 25 millióért, meg Ibra 63-ért... Szanaszét vertünk mindenkit aki szembe jött? Szanaszét. Akkor meg mi a büdös francokat kell pörögni azon, hogy Laporta milyen ember? Engem az se érdekelt volna, ha kiderült volna, hogy Ő a Cosa Nostra vezére... Olyan klubot rakott össze, ami az FC Barcelona 116 éves történelmében soha sem fordult még elő.
Nézőpont kérdése, én az UNICEF mezrenyomásával nem értettem egyet. Kreatívan is meg lehetett volna oldani a támogatást, a reklámértékével egyetemben, anélkül, hogy ami igen régi alapelv volt, az meg is maradjon. Persze ez egy árnyaltabb úgy, mint ami azután jött. És kész, vége, ennyi volt. Most már visszatérhetünk a reklámmentes mezre, akkor is volt egy x év, amikor... Minden estre én rohadtul nem a kupáktól meg a Real Madrid 5-0-ás elverésétől éreztem ezt több, mint egy klubnak. Gaspart alatt is annak éreztem, de Laporta és Pep alatt sem éreztem annak, attól még, hogy most sem.Forcabarca8 írta:Laporta ügyvéd és politikus, az emberek által legjobban utált két szakma büszke képviselője, így nem csodálkozok azon, aki nem kedveli.
De azzal a tipikus Laporta-mosollyal reagál az arcom azon kommentekre, akiknél rosszell (így kisbetűvel, fonetikusan, mert ennyit ér azaz ember) versenyre kelhet vele a "ki a jobb Barca elnök" kiírásban. Ugyan, kérlek. Alapvető dolgok, amik a Laporta-érát jellemezték:
- az egész világ laposra verése
- minden és mindenki által elismert játék
- Unicef szerződés (szememben ez az egyik legszebb döntés a csapat történelemben)
- nyugodt, családias légkör a klubon belül
és még megannyi dolgot lehetne sorolni, de Mihu kolléga is összeszedett pár kérdést, amire a válasz szintén az általam említett kategóriába tartozik.
Dicső, hagyományőrző, pozitív volt az elnökösködése? Igen. Culéként az ő időszaka alatt úgy éreztük, hogy a Més qué un club nem csak egy mondat,hanem egy elv, amit ő is tiszteletben tartott? Igen.
Most meg adócsaló, soha nem látott FIFA büntetéssel sújtott klub szurkolójaként ülök a gép előtt, amikor az újságok lehoznak egy újabb cikket,amiben fény derül a mostani vezetőségünk következő csalására, bénázására. Nekem se szent Laporta, de ezerszer ő, mint a mostani suttyók közül bárki. Ja,és ha megint ő lenne, nem félnék, mert jó kezekben lennénk.
a hozzászólásom csak és kizárólag arra az egy mondatára korlátozódott, nem véletlenül nem idéztem be a többit. ennyi. mit kell ebbe belekötni?Sanama írta:Te meg azzal nem tudsz vitazni, amit a kiragadott mondatot elott irt, csak eppen azt nem veszed figyelembe. Igy sok ertelme van elkuldeni a hsz-edet ...
Jó ez a hasonlat. tökéletesen érzékelteti a viszonyokat.visca el barca írta:igen, ez a baj, hogy az ilyen hozzászólással kár vitázni.Roniee21 írta:Kár is ezen vitázni
mindenki a szép emlékekre építve akar felmelegített töltött káposztát enni..
Te meg azzal nem tudsz vitazni, amit a kiragadott mondatot elott irt, csak eppen azt nem veszed figyelembe. Igy sok ertelme van elkuldeni a hsz-edet ...visca el barca írta:igen, ez a baj, hogy az ilyen hozzászólással kár vitázni.Roniee21 írta:Kár is ezen vitázni
mindenki a szép emlékekre építve akar felmelegített töltött káposztát enni..