Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én úgy tudom, hogy kb fél év egy ilyen, de ez sok mindentől függ, meg kell vizsgálni, utána tudnak pontosabb időpontot mondani, de ha ez szakadás, akkor a VB tuti úszott.Barca96 írta:ha tényleg keresztszalag szakadása van, akkor az mennyi idő alatt jön helyre?
annyi biztos nem lesz, annak már egy nagyon durva sérülésnek kell lennie.Minimum 9 hónap
Minimum 9 hónapBarca96 írta:ha tényleg keresztszalag szakadása van, akkor az mennyi idő alatt jön helyre?
Egyetértek, én is így gondolom. A bajnokságban megnyerjük a meccseketz nélküle is, a kupadöntőben meg amúgy is Pinto védett volna. Viszont ott a BL, ahol eddig én a legtöbb sanszot adtam a csapatnak...hihetetlen csapás, nem ezt érdemelte Victor. Hátha csak könnyebb...legalább addig legyen remény, amíg meg nem erősítik...Yaya(07-10) írta:Szegény Valdés...ekkora pechet, el sem hiszem, hogy ilyen szituban egy kapus megsérülhet. a sok nagytudású remélem most boldog...a valdés takarodj és hasonló focianalfabéta hozzászólások után...
Borzalmasan fog hiányozni a BLből. a bajnokság hátralevő meccsei nélküle is meglesznek.
Az azt jelentené, hogy nem látnánk többet Barca-mezben.Barca96 írta:ha tényleg keresztszalag szakadása van, akkor az mennyi idő alatt jön helyre?
Nekem is ez jutott eszembe...ozsimiki írta:(nem bánnám azt sem ha Puyol egy emelvényen átadna a szezon végén neki egy értékes vázát...mint anno Abidalnak...)
nagyon sajnálom szegénytmiihii írta:Sajnos nagyon úgy néz ki a reakciója alapján, h ez komolyabb sérülés lesz, azaz esetlegesen így ért véget az itteni pályafutásaNagy kár lenne érte, remélem mégsem olyan vészes, de nem jól nézett ki, ahogy zokogva vitték le a pályáról...
Animo VV!
Bale elfutása után Benzema elé játszott, aki lőtt és a kijövő Valdes védte.ferninho írta:3-2nél mikor védett nagyot Valdes? írjátok le pls, mert kajak nem ugrik be... Ki ellen stb.
a 3:2-es védéssel egyetértek. Azzal, hogy Angliában nagy bajban lesz szintén. A többivel nem. Az elsőt egy jó kapus megfogja. Bár Benzema közelről fejelt 5-7 méter, viszont Valdes elérte, és a bizonytalansága miatt nem tudta rendesen kiütni, hanem bepaskolta a hálóban. Azt egy jó kapus védi. Emellett azzal, hogy ilyen passzív a beíveléseknél hihetetlen mód szrba hoz minket ( a 170 centis átlagmagasság miatt). Ami nem feltünő, mer tényleg nem hibázik, de nem előz meg olyan szituációkat amiből jönnek a gólok/nagy helyzetek. Lsd ma min.3szor jött 5-7 méterre a kaputól ívelt labda amiből óriási helyzetek/gólok lettek.Alcantara írta:3:2-nél óriásit védett, ahogyan kijött azt csak ő tudja a legjobban a világon.
A beadásoknál viszont bajban lesz Angliában, ha így ácsorog majd a vonalon állandóan, mint az első félidőben.
Ettől független egyik gólról sem tehetett, bravúrjával sokat tett a győzelemért ő is.
Pénzt is kap bőven, új szerződést kötött volna, lehet még többet, mondjuk jelenleg a csúcson van, a spanyol válogatott kapuját úgyse fogja védeni, simán mondhat igazat is.Alcantara írta:Nem hiszem, hogy ezek miatt álmatlanul forgolódna majd Valdes. Lejárt a szerződése úgy igazol el,, top kapusnak mondható, nem kevés pénzt fog zsebre tenni, bőven elég lesz ez neki.
A trófeákból már minden ott figyel neki a vitrinben.
Új kihívás? Ez csak mese, az egész a pénzről szól.