De ha most belegondolsz,akkor Samu is kapufás gólt akart lőni?!tenkl írta:Megnéztem még párszor a gólt, és szerintem szándékosan kapura lőtte, de nem biztos hogy pont oda és pont így akarta. Gyönyörű gól!

De ha most belegondolsz,akkor Samu is kapufás gólt akart lőni?!tenkl írta:Megnéztem még párszor a gólt, és szerintem szándékosan kapura lőtte, de nem biztos hogy pont oda és pont így akarta. Gyönyörű gól!
Minden gólban benne van a kapus, vagy valaki, mert ha nem hibázna senki nem lenne gól semNastradamus írta:Azért abban a gólban vastagon benne volt a kapus
Szerintem ő sem direkt rúgta ezt kapura..Kalap1988 írta: sztem 10-ből 9 játékos meg sem próbálta volna
Persze örülni kell neki, nem azért írtam, mert nem nyújtott jó teljesítményt!Kalap1988 írta:Nem léehet örülni annak,amink van? Komolyan mondom itt egyeseknek az a mániájuk, hogy mindig sírni kell valamin. Benne van! És? Ez nem von le semmit Guddy érdemeiből, hisz sztem 10-ből 9 játékos meg sem próbálta volnaNastradamus írta:Azért abban a gólban vastagon benne volt a kapus
Nem léehet örülni annak,amink van? Komolyan mondom itt egyeseknek az a mániájuk, hogy mindig sírni kell valamin. Benne van! És? Ez nem von le semmit Guddy érdemeiből, hisz sztem 10-ből 9 játékos meg sem próbálta volnaNastradamus írta:Azért abban a gólban vastagon benne volt a kapus
Így van. Én is ezt akartam kifejezni, csak nem sikerült ilyen szabatosan és lényegre törően.gekkodan írta:2 éve el van üldözve a srác, én magam is szorgalmaztam a távozását összességében.
De! Akármilyen játékos, becsülöm, hogy 2 nyáron keresztül árulták már, mégis képes ilyet szenvedni a csapatért, mint ma.
És most nem a képességeiről beszélek.
Nem ér se többet, sem kevesebbet Titinél.gekkodan írta:Abban nem tudok vitatkozni, hogy jelenleg többet ér a franciánál. Ez tuti.
Ezzel sem lehet vitatkozni, de nálam Eto'o teljesítménye alapból értékelt, mert egész nyáron ebben reménykedtem, hogy a legnagyobb igazolásunk a maradása lesz. Ettől még Guddy játéka ma kellett és megkaptuk. Respect.Csoppy írta:megjegyezném, hogy Etoo kettőt rugott...
Ha valaki maradásának ez a meccs alapján örülni kell, az nem az izlandi...
és ezt csak nagyon nagyon csöndesen mondom...