Eric Abidal
Kérdés hogy hol fog játszani , mert ugyebár ő balhátvéd és ott vannak tőle jobbak ( alba, adriano) de mondjuk középhátvédet is tud játszani és annak jó lehetne szerintem, de tökmindegy csak lássuk a pályán!!!!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Le a kalappal előtte, óriási tisztelet, s mutatja hogy mennyire szereti a csapatot a focit mindent.
Én nem tartom kizártnak hogy visszanyerje régi formáját, agya megvan a játékhoz azt soha nem veszíti el, nyilván fizikálisan nincs olyan formában de max 1 hónap és az is rendben lehet, s meccsrutin s hamar visszajön, borzasztóan örülök hogy visszatér, illetve valóban ez lelkileg óriási lökést adhat az egész csapatnak is.
Még egyszer leborulás Abidal és akaratereje előtt.
Én nem tartom kizártnak hogy visszanyerje régi formáját, agya megvan a játékhoz azt soha nem veszíti el, nyilván fizikálisan nincs olyan formában de max 1 hónap és az is rendben lehet, s meccsrutin s hamar visszajön, borzasztóan örülök hogy visszatér, illetve valóban ez lelkileg óriási lökést adhat az egész csapatnak is.
Még egyszer leborulás Abidal és akaratereje előtt.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Minden tiszteletem az övé, ha ezt tényleg végigcsinálja, és újra a csapat tagja lesz érdemben is!
Várom a holnapot, remélem beállítják.
Kár, hogy holnap nem 22-e lesz, mert 2. hó 22-én 22 órakor 22. percben be lehetne cserélni. 
Várom a holnapot, remélem beállítják.

- westerngom
- Entrenador del Barça
neobarca írta:Gratulálok Abinak!
Példaértékű amit végigcsinált. Ne várjunk tőle sztem egetrengető visszatérést. Turelmesnek kell lenni vele.
De minden jót kívánok neki! Ránkférne már egy jó védő...
Egyet értek minden szavaddal, de a baloldalunk szerintem rendben van Albával és Adriánoval....
Elpusztíthatatlan ez az ember. Mindig meghatódom amikor olvasok róla és mindig erőt ad a kitartása. Minden bizonnyal az egyik legalulértékeltebb játékosunk, de számomra mindig is ő marad a tökéletes balhátvéd. Azt a higgadt, tanári eleganciát nem lehet tanulni, erre születni kell. A király visszatért!
- neobarca
- Director del Fútbol
Gratulálok Abinak!
Példaértékű amit végigcsinált. Ne várjunk tőle sztem egetrengető visszatérést. Turelmesnek kell lenni vele.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Bízom benne, hogy Abidal képes lesz még magas szinten játszani, azonban az ő visszatérésével kifejezetten jól járunk majd, mert szerintem a játékosoknak óriási lelki pluszt fog adni az, hogy ő is visszatért a pályára egy év kihagyás után.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Miért kicsi rá az esély. Teljesen felépült, folyamatosan edzegetett és erősítette magát. Akaratereje megvan hozzá, a képességei nem vesztek el. inél előbb lássam újra játszani.
Nagyon birom

- shutterisland
- Director del Fútbol
hát szép az élet, meg tényleg bármi megtörténhet, de ezt azért kizártnak tartom. már az is csoda, ha csak egy picit is meg tudja közelíteni ezek után a régi önmagát.Ha meg véletlenül a csúcsformáját pedzegetné
kíváncsi vagyok, mi lesz, de nagyon meglepne, ha ez tényleg egy olyan visszatérés lenne, amit az optimistábbak várnak.
vamos eric.

Azért ne felejtsd el, hogy Abidal középhátvéd is, ott pedig már nem állunk azért olyan bitang jól. Ha meg véletlenül a csúcsformáját pedzegetné, akkor Albáék is mehetnek padozni.shutterisland írta:tisztelem, becsülöm, amiért ekkora küzdő, és példaértékű, hogy nem adta fel.
a véleményem mégis az, hogy alba és adriano mellet már nem sok sót enne meg, inkább arról szól az egész, hogy majd néhány meccsen beáll kicsit, felrobban a stadion, aztán jövőre bejelenti a visszavonulását, és elkezdi a munkát valamelyik juvenil csapatnál vagy franciaországban edzőként.
de nyilván abidalnak még lehetnek ambíciói, ha ennyire keményen dolgozik.
ha CSAK arról szólna a fáma, hogy beáll, és 3 percet ellötyög egy már megnyert meccsen azért, hogy megtapsolják, akkor azért felesleges lett volna ez a nagy comeback fight.
91. percben engem is becserélhetnének mondjuk 3-0-ás állásnál.
na de ezek spekulációk, ami 100%-ig biztos, hogy a szezon egyik legnagyobb pillanata lesz, mikor felmutatják a táblát a 22-es számmal.
Mindenesetre szerintem még lesz itt pár heti edzésmunka mielőtt visszatérne meccsen is.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- shutterisland
- Director del Fútbol
tisztelem, becsülöm, amiért ekkora küzdő, és példaértékű, hogy nem adta fel.
a véleményem mégis az, hogy alba és adriano mellet már nem sok sót enne meg, inkább arról szól az egész, hogy majd néhány meccsen beáll kicsit, felrobban a stadion, aztán jövőre bejelenti a visszavonulását, és elkezdi a munkát valamelyik juvenil csapatnál vagy franciaországban edzőként.
ha CSAK arról szólna a fáma, hogy beáll, és 3 percet ellötyög egy már megnyert meccsen azért, hogy megtapsolják, akkor azért felesleges lett volna ez a nagy comeback fight.
na de ezek spekulációk, ami 100%-ig biztos, hogy a szezon egyik legnagyobb pillanata lesz, mikor felmutatják a táblát a 22-es számmal.
- miihii
- KHAL
A Matyi által felvetettek miatt én is remélem, h még viszontlátjuk a pályán. Ha többet nem is, de legalább egyszer egy hazai meccsen csereként beállva. Úristen, tényleg akármikor ebbe belegondolok, már libabőrös leszek tőleGareth Tello írta:Én félek. Remélem, semmi baja nem lesz.S.Agüero írta:Úristen, már várom azt a pillanatot, mikor Abit becserélik és az egész stadion felállva tapsol, kiráz a hideg, ha rágondolok.
(Szerintem vissza se kellene térnie, ilyen betegség után...)

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Az Év fórumozója 2013
Én félek. Remélem, semmi baja nem lesz.S.Agüero írta:Úristen, már várom azt a pillanatot, mikor Abit becserélik és az egész stadion felállva tapsol, kiráz a hideg, ha rágondolok.
(Szerintem vissza se kellene térnie, ilyen betegség után...)
- barka
- Jugador del Barça
Úg legyen! Mr. Elegancia visszatér! 
http://www.hatharom.hu/article/4ebf0a-m ... ric-abidal

http://www.hatharom.hu/article/4ebf0a-m ... ric-abidal
messideco írta:Több helyen olvastam, hogy Abidal hétvégén már akár játszhat is a Sevilla ellen
- barka
- Jugador del Barça
Mintha csak meghallották volna a kérdésünket Barcelonában, jött is a videó és a cikk, hogy visszatért az első csapathoz edzeni.
Szerencsére pozitív válasszal!
Már nagyon várom a visszatérését, és azt a a hangorkánt, ami majd fogadja!
Vamos Abi!

Már nagyon várom a visszatérését, és azt a a hangorkánt, ami majd fogadja!

Vamos Abi!
herlius írta:Engem is érdekelne mi a helyzet vele. Még tavaly év végére jósolták a visszatérését, ehhez képest tudtommal már a közös edzéseken sem mindig vesz részt. Csak nincs valami újabb gond a sráccal?
Engem is érdekelne mi a helyzet vele. Még tavaly év végére jósolták a visszatérését, ehhez képest tudtommal már a közös edzéseken sem mindig vesz részt. Csak nincs valami újabb gond a sráccal?
- barka
- Jugador del Barça
Hali!
Nem tudja valaki mi újság vele? Az meg van, hogy vizsgáltra kellett mennie a kórházba, de milyen eredménnyel zárult? Visszatért a csapathoz edzeni, folytathatja a rehabilitációját, stb...?
Köszi a választ előre is!
Nem tudja valaki mi újság vele? Az meg van, hogy vizsgáltra kellett mennie a kórházba, de milyen eredménnyel zárult? Visszatért a csapathoz edzeni, folytathatja a rehabilitációját, stb...?
Köszi a választ előre is!

- miihii
- KHAL
Közben elkészült a további két része is:miihii írta:http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _Abidal_I/
Itt van az első része egy interjúnak King Eric-kel, aki beszél a rehabilitációjáról, Tito-ról, a BL serleg átvételéről... Magyar felirattal.
Nem csalt könnyet a szemembe. NEM.
2. rész
És a záró, 3. rész
Ha tehetném, kötelezővé tenném mindenkinek, de így csak nagyon ajánlom megtekintésre

Hihetetlen nagy példakép a pali és nagyon emocionális interjú, tele megható, felemelő pillanatokkal.
Várunk vissza, Abi!
Azt a hangrobbanást hallani akarom, amikor pályára lép

- miihii
- KHAL
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _Abidal_I/
Itt van az első része egy interjúnak King Eric-kel, aki beszél a rehabilitációjáról, Tito-ról, a BL serleg átvételéről... Magyar felirattal.