Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
neobarca írta:Gratulálok Abinak!
Példaértékű amit végigcsinált. Ne várjunk tőle sztem egetrengető visszatérést. Turelmesnek kell lenni vele.
De minden jót kívánok neki! Ránkférne már egy jó védő...
hát szép az élet, meg tényleg bármi megtörténhet, de ezt azért kizártnak tartom. már az is csoda, ha csak egy picit is meg tudja közelíteni ezek után a régi önmagát.Ha meg véletlenül a csúcsformáját pedzegetné
Azért ne felejtsd el, hogy Abidal középhátvéd is, ott pedig már nem állunk azért olyan bitang jól. Ha meg véletlenül a csúcsformáját pedzegetné, akkor Albáék is mehetnek padozni.shutterisland írta:tisztelem, becsülöm, amiért ekkora küzdő, és példaértékű, hogy nem adta fel.
a véleményem mégis az, hogy alba és adriano mellet már nem sok sót enne meg, inkább arról szól az egész, hogy majd néhány meccsen beáll kicsit, felrobban a stadion, aztán jövőre bejelenti a visszavonulását, és elkezdi a munkát valamelyik juvenil csapatnál vagy franciaországban edzőként.
de nyilván abidalnak még lehetnek ambíciói, ha ennyire keményen dolgozik.
ha CSAK arról szólna a fáma, hogy beáll, és 3 percet ellötyög egy már megnyert meccsen azért, hogy megtapsolják, akkor azért felesleges lett volna ez a nagy comeback fight.
91. percben engem is becserélhetnének mondjuk 3-0-ás állásnál.
na de ezek spekulációk, ami 100%-ig biztos, hogy a szezon egyik legnagyobb pillanata lesz, mikor felmutatják a táblát a 22-es számmal.
A Matyi által felvetettek miatt én is remélem, h még viszontlátjuk a pályán. Ha többet nem is, de legalább egyszer egy hazai meccsen csereként beállva. Úristen, tényleg akármikor ebbe belegondolok, már libabőrös leszek tőleGareth Tello írta:Én félek. Remélem, semmi baja nem lesz.S.Agüero írta:Úristen, már várom azt a pillanatot, mikor Abit becserélik és az egész stadion felállva tapsol, kiráz a hideg, ha rágondolok.
(Szerintem vissza se kellene térnie, ilyen betegség után...)
Én félek. Remélem, semmi baja nem lesz.S.Agüero írta:Úristen, már várom azt a pillanatot, mikor Abit becserélik és az egész stadion felállva tapsol, kiráz a hideg, ha rágondolok.
messideco írta:Több helyen olvastam, hogy Abidal hétvégén már akár játszhat is a Sevilla ellen
herlius írta:Engem is érdekelne mi a helyzet vele. Még tavaly év végére jósolták a visszatérését, ehhez képest tudtommal már a közös edzéseken sem mindig vesz részt. Csak nincs valami újabb gond a sráccal?
Közben elkészült a további két része is:miihii írta:http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _Abidal_I/
Itt van az első része egy interjúnak King Eric-kel, aki beszél a rehabilitációjáról, Tito-ról, a BL serleg átvételéről... Magyar felirattal.
Nem csalt könnyet a szemembe. NEM.