Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azaz gyp-s vagyok és mindig keverem.S.Agüero írta:Azaz a balra.![]()
Így van, a Sport.es is megerősítette.frost86 írta:20:20 - E' nato!!! Zlatan Ibrahimovic è un giocatore del Milan!!! L'annuncio ufficiale non c'è ancora perchè si sta decidendo chi deve darlo, se Galliani da Barcellona o Berlusconi da Milanello ma Ibra è ufficialmente un giocatore del Milan.
Ibrahimovic hivatalosan is a Milané.
milannews.it
Azaz a balra.David nyár elején a jobb oldalra lett hozva.
25? Adjuk nekik oda ingyér'! Ha már ennyire jótékonykodni akarunk idén.Gali írta:A legújabb hírek szerint Ibra 1 évig kölcsönbe kerül a Milanhoz, majd azt követően 4 éves szerződését kap és évente 8 milliót fog keresni. A transzfer értéke kb. 25 millió euró, amit jövő nyáron fizet ki a Milan a Barcának.
Még tárgyalnak 1-2 napot és elngedjük ingyen Zlatant meg még mi fogjuk állni a fizetését is.
Megáll az ember esze!
Gali írta:A legújabb hírek szerint Ibra 1 évig kölcsönbe kerül a Milanhoz, majd azt követően 4 éves szerződését kap és évente 8 milliót fog keresni. A transzfer értéke kb. 25 millió euró, amit jövő nyáron fizet ki a Milan a Barcának.
Még tárgyalnak 1-2 napot és elngedjük ingyen Zlatant meg még mi fogjuk állni a fizetését is.
Megáll az ember esze!
Tavaly is harmat volt, amikor meccseket döntött el a bajnokság végén?Zsolti írta:Attól mentsen meg minket a jó Isten,hogy bojan legyen a kezdő középcsatárunk.... Harmat a gyerek...
Úristen!!!!Ha ez igaz akkor ez hatalmas gáz.Nevetséges.Az idézeted lassan elveszti a hatályát.Pedig nem akárki mondta!Gali írta:A legújabb hírek szerint Ibra 1 évig kölcsönbe kerül a Milanhoz, majd azt követően 4 éves szerződését kap és évente 8 milliót fog keresni. A transzfer értéke kb. 25 millió euró, amit jövő nyáron fizet ki a Milan a Barcának.
Megáll az ember esze!
Miért lenne harmat?Zsolti írta:Attól mentsen meg minket a jó Isten,hogy bojan legyen a kezdő középcsatárunk....![]()
Harmat a gyerek...
Attól mentsen meg minket a jó Isten,hogy bojan legyen a kezdő középcsatárunk....Barcaman14 írta:Szerintem Pedro tudja azt a szintet hozni mint Robinho, és szerintem Bojan is megérdemelné a bizalmat középcsatárként. Mikor ha nem most?? Elmegy Ibra, Villa zseniális a szélen, Bojan pedig igazi gólvágó aki végre teljesen beépülhetne a csapatba.
Továbbra is azt mondom hogy nem kell több igazolás
Csak az a baj, hogy egy olyan játékos, amely a kemény PL-es védelmek ellen nem tud virítani, az Robinho hozzáállásával hamar megunja a Mourinho féle betonvédelmeket... Márpedig ennek a csapatnak csak azon kell felülkerekednie, mert a lazább védelmű csapatokat szétzilálják Xaviék.szkeptikus06 írta:MichaaBee írta: Nem azt mondtam, hogy nem ér annyit, hanem hogy én nem fizetnék annyit érte, vagy csak nagyon vonakodva végső esetben.
Egyébként egy sztárnak nem ártana kitűnnie egy középcsapatból, vagy rosszul mondom?
Elviekben igen,ki kellene tűnni,de pl. egy gyors,de gyengébb fizikumú csatárnak nem hiszem,hogy könnyű dolga van a világ talán legerősebb,de biztosan a legkeményebb bajnokságában,ha olyan adottságai vannak,mint Robinho-nak.
Pl. Rooney kitűnt anno az Evertonból,de ő teljesen más típusú támadó,mint Robinho. De pl. Torres sem tud huzamosan jól játszani még a Pool-ban sem,pedig ott jobb volt a játékoskeret,mint a Man cityben.
Robinho Torreshez hasonlóan sérülékenyebb játékos,voltak is gondjai a sérülésekkel.
Szerintem hasonló eset,mint nálunk Ibra - jó,jó klasszis,képes jól játszani,de mivel nem fekszik a stílusának, így sosem lesz képes a maximumra.
MichaaBee írta: Nem azt mondtam, hogy nem ér annyit, hanem hogy én nem fizetnék annyit érte, vagy csak nagyon vonakodva végső esetben.
Egyébként egy sztárnak nem ártana kitűnnie egy középcsapatból, vagy rosszul mondom?
Nem azt mondtam, hogy nem ér annyit, hanem hogy én nem fizetnék annyit érte, vagy csak nagyon vonakodva végső esetben.szkeptikus06 írta:Azért azok elég erős hangok Robinhoval kapcsolatban,hogy nem ér 15 milliót sem.
Én nem mondtam ilyet. Biztos ér 15 milliót. Nem tudom, nem én vagyok abban kompetens, hogy megállapítsam egy játékos árát. Hogy korához képest hogy viselkedik, azt csak a nyilatkozatai hozzák felszínre. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit el van szállva az emberke, de nagy nevelői vénával rendbe lehet hozni.szkeptikus06 írta:Azért azok elég erős hangok Robinhoval kapcsolatban,hogy nem ér 15 milliót sem. Nem volt jó a brazil csapat a VB-n,de Robinho ettől függetlenül nagyon jól játszott. Ha jó csapatban van,akkor ő is klasszis teljesítményt tud nyújtani. Kíváncsi lennék,hogy pl. anno Ronaldinho mire ment volna egy angol középcsapatban- mert a city az elmúlt 2 évben az volt. Nem vagyok biztos benne,hogy olyan nagy sztár lett volna belőle,mint nálunk,a spanyol ligában. Angol bajnokság más,nem véletlenül vannak gondjai pl. Torresnek sem,pedig ő nem középcsapatban játszott,játszik,bár a Pool most lecsúszóban van.
A viselkedésével kapcsolatban szerintem elérte azt a kort,hogy ne úgy viselkedjen,mint egy ovis. Ezen felül pedig ha jól játszik,akkor kezdeni fog,ha nem játszik jól,akkor jövőre úgyis megy. 15-20 milliót simán megér. Bár Pepnél nem mindig az padozik illetve távozik,aki jól játszik.
Azért azok elég erős hangok Robinhoval kapcsolatban,hogy nem ér 15 milliót sem. Nem volt jó a brazil csapat a VB-n,de Robinho ettől függetlenül nagyon jól játszott. Ha jó csapatban van,akkor ő is klasszis teljesítményt tud nyújtani. Kíváncsi lennék,hogy pl. anno Ronaldinho mire ment volna egy angol középcsapatban- mert a city az elmúlt 2 évben az volt. Nem vagyok biztos benne,hogy olyan nagy sztár lett volna belőle,mint nálunk,a spanyol ligában. Angol bajnokság más,nem véletlenül vannak gondjai pl. Torresnek sem,pedig ő nem középcsapatban játszott,játszik,bár a Pool most lecsúszóban van.Lionel85 írta:Pont erre utaltam, amikor azt írtam, hogy nem igazán kezelhető játékos. Hogy itt mit csapna le, ha éppen nem ő kezdene, nem tudom. Neki saját igényei vannak és ha azok nem teljesülnek, akkor kő kövön nem marad.
Valaki lefordítaná,h mit is jelent?!
Pont erre utaltam, amikor azt írtam, hogy nem igazán kezelhető játékos. Hogy itt mit csapna le, ha éppen nem ő kezdene, nem tudom. Neki saját igényei vannak és ha azok nem teljesülnek, akkor kő kövön nem marad.MichaaBee írta:Hagyjuk már Robinhót... Volt 1,5-2 jó szezonja, amiben kiemelkedett egy középszerű Realból, aztán kicsapta a hisztit és lelépett a Cityhez. 2 éve hallani sem lehet a "nagyszerű" teljesítményéről, ne szórakozzunk már vele... 15 millát nem adnék érte, hogy őszinte legyek. Vigye el a Milan, úgyis olcsóbb Ibránál, ők meg 5 eurót is sajnálnak egy játékosért pluszban fizetni.