Alex Song
Amikor beállt már, akkor sem értettem, hogy miért nem Busquets lépett vissza. Ő azért játszott már védőt, igaz nem sokszor, de így is jóval tapasztaltabb ott, mint Sanyi.
Szerencsére ki nem állították, mert az első pár perc után ez is benne volt a pakliban.
Szerencsére ki nem állították, mert az első pár perc után ez is benne volt a pakliban.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Capitá del Barça
Nem értem mi a francért erőltetik Songra a KH posztot? -.-"
Az Arsenalban egyszer sem játszott ott.Semmi tapasztalata.Nem tetszik az hogy minden játékosból közép hátvédet akarunk csinálni.
Song nem való oda.Ő Busquets helyére való.
Az Arsenalban egyszer sem játszott ott.Semmi tapasztalata.Nem tetszik az hogy minden játékosból közép hátvédet akarunk csinálni.
Song nem való oda.Ő Busquets helyére való.
- neobarca
- Director del Fútbol
Értem Srácok! Sajnálom és hatalmas taktikai bakinak tartom ilyen "tapasztalatlan" játékost berakni hátvédnek... Szerencsétlen még az öltözőbe vezető utat se jegyezte meg... Villanova ezzel bakot lőtt.
Remélem Songban nem hagy ez majd maradandó sebet...
Remélem Songban nem hagy ez majd maradandó sebet...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- noname
- Llegenda del Barça
Egyszerűen félt odalépni. Ahogy ráment a támadó, egyből hátrált, tulajdonképpen mintha a pályán se lett volna. Ráadásul rosszul is helyezkedett. Túl kevés időt töltött még a spanyol bajnokságban és a Barcában ahhoz h középső védőt játsszon. 
Risu92 amikor elolvasol vmit, akkor értsd is meg h mi van oda írva! Ez sok kellemetlen pillanattól megkímél. Senki se szidta Songot, csak tényt állapított meg. Ha azt írnám h mi a fenét művel ez a besz..i nigger barom a pályán, nos az már szidalom lenne. De ha azt írjuk h katasztrofálisan teljesít, az csak tényközlés.

Risu92 amikor elolvasol vmit, akkor értsd is meg h mi van oda írva! Ez sok kellemetlen pillanattól megkímél. Senki se szidta Songot, csak tényt állapított meg. Ha azt írnám h mi a fenét művel ez a besz..i nigger barom a pályán, nos az már szidalom lenne. De ha azt írjuk h katasztrofálisan teljesít, az csak tényközlés.
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
betették piqué helyére és se kép se hang, azt sem tudja hol van...neobarca írta:Basszus, csak most értem haza! Valaki leírná mi történt Songgal?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Semmi, berakták hátvédnek feleslegesen, és ott nem nyújt 100%-ot és ezért mindenki szidja.. Sok nyomorék, ne figyelj rájuk:Dneobarca írta:Basszus, csak most értem haza! Valaki leírná mi történt Songgal?
Hattrick: Risu
-
- Jugador d'estrella
Adjuk el!!!!!noname írta:Oleguer óta nem volt ilyen rossz védőteljesítmény a Barcában.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Remélem holnap látok egy gifet a tarolásról..
A meccs jelenete volt eddig komolyan. Ahogy felnézett, látta hogy messze a labda, aztán ráfordította a tekintetét a csávóra és megindult..
Amúgy azt hittem Busi megy vissza védőnek, az Arsenalos kollégákat kérdeném, hogy Song szokott anno védőt is játszani - valami rémlik hogy igen -, vagy ez Tito spontán ötlete volt csak?

Amúgy azt hittem Busi megy vissza védőnek, az Arsenalos kollégákat kérdeném, hogy Song szokott anno védőt is játszani - valami rémlik hogy igen -, vagy ez Tito spontán ötlete volt csak?
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Alex Song ma ünnepli 25.születésnapját.
Boldog Születésnapot!

Boldog Születésnapot!

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- Capon
- Llegenda del Barça
Jól mozgott a pályán, megoldotta amit kellett, nem lógott ki a csapatból.
Ha még jobban beleszokik az itteni légkörbe kiváló játékosunk lehet, Busi is izgulhat
Bár ahogy látom Tito-tól nem idegen, hogy kettejüket egyszerre játszassa.
Ha még jobban beleszokik az itteni légkörbe kiváló játékosunk lehet, Busi is izgulhat

Bár ahogy látom Tito-tól nem idegen, hogy kettejüket egyszerre játszassa.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Az Év fórumozója 2013
Megérkezett a Romboló, természetesen csakis jó értelemben.
Nagyon tetszett a tegnapi játéka, persze van még hova fejlődnie, de kezdésnek remek.

Nagyon tetszett a tegnapi játéka, persze van még hova fejlődnie, de kezdésnek remek.
Nagyon jó volt, gratulálok Song-nak. Biztató kezdés.
Szerintem nem arról van szó, hogy nem kapott akkora szabadságot, hanem még szoknia kell kicsit a játékot. Nagyon jók a defenzív megoldásai, rengetegszer ugrik közbe, szerel, fejel, de még a támadó oldalán csiszolni kell még, több elmozgás kell majd üres területre, előre is bátrabban, ahogy Busquets is csinálja, ott a példa.Laci7 írta:Ami szerintem szembetűnő volt, hogy ő nem kapott akkora szabadságot mint Busi, legalább is többet volt hátul, gyakran a védőkkel egy vonalban, szerintem nyugodtan lehet engedni, hogy beszálljon a támadásokba mert nagyon jól passzol. Így tovább!
- Laci7
- Barça B
Szerintem is nagyon jól játszott, nagyon labdabiztos és a fizikumának sok hasznát fogja még élvezni a csapat. Ami szerintem szembetűnő volt, hogy ő nem kapott akkora szabadságot mint Busi, legalább is többet volt hátul, gyakran a védőkkel egy vonalban, szerintem nyugodtan lehet engedni, hogy beszálljon a támadásokba mert nagyon jól passzol. Így tovább!
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Amikor Keita elment, nagyon szurkoltam, hogy hozzanak egy brusztolós csupa szív játékost, hát...HOZTAK 
Tényleg jól játszott, bár voltak továbbra is helyezkedési hibái, de ilyen "motoremberekre" mindenhol szükség van, s eddig amit tőle lehetett várni azt maximálisan hozza, csak így tovább.

Tényleg jól játszott, bár voltak továbbra is helyezkedési hibái, de ilyen "motoremberekre" mindenhol szükség van, s eddig amit tőle lehetett várni azt maximálisan hozza, csak így tovább.

- Deus
- Boixos Nois
Hatalmas pacsi Songnak
nálam most ő volt a MoM. Nagyon sok labdát szerzett, és nagyon jól ellátta a feladatát.
Más meccset néztél.

babyboy írta:Sztem ma nem igazán játszik jó, védekezésnél nagyon visszalép és nem támad le
Más meccset néztél.

Sztem ma nem igazán játszik jó, védekezésnél nagyon visszalép és nem támad le
- lui1698
- Llegenda del Barça
Legjobban az tetszik benne, ami Busi-ban nincs, és valószínű soha nem is lesz.
Ránézel és látod, rajta, hogy ha kell felnyalatja a szembejövő madárral a saját véres turháját.
Nagyon kell egy ilyen ember, a vadparaszt tenyészetek ellen majd.
Ránézel és látod, rajta, hogy ha kell felnyalatja a szembejövő madárral a saját véres turháját.
Nagyon kell egy ilyen ember, a vadparaszt tenyészetek ellen majd.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Jugador d'estrella
De-de. Gól gólpasszal megfordította nekünk.maxilopez írta:Az nem a Chelsea ellen volt BL?Alexander Mahone írta:Egy kicsit lebecsültem a srácot, de egyenlőre úgy tűnik, hogy nagyon fog neki feküdni ez a játék. Muszáj volt becserélni. Meg kellett húzni a váratlant mint anno Maxi Lopeznél.

Amúgy csak nekem van olyan flashem, mikor meglátom messziről a középpályán, mintha Touré lenne az?

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
Az nem a Chelsea ellen volt BL?Alexander Mahone írta:Egy kicsit lebecsültem a srácot, de egyenlőre úgy tűnik, hogy nagyon fog neki feküdni ez a játék. Muszáj volt becserélni. Meg kellett húzni a váratlant mint anno Maxi Lopeznél.