Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy kezdeni fog, bár nem vártam tőle túlzottan jó teljesítményt annak fényében, hogy június óta nem szerepelt a kezdőcsapatban hivatalos meccsen.
Ez sajnos be is jött, annál a bizonyos hazaadásnál pár másodpercig elfelejtettem levegőt venni, és egyébként sem nyerte el a tetszésem a játéka, sem támadásban, sem védekezésben, bár kétségtelen, hogy volt pár szép megmozdulása is azért.
Szerintem egyértelmű, hogy tud ő ennél sokkal jobban is játszani, csak ezzel a szerepléssel pont csökkentette abbéli esélyeit, hogy a közeljövőben minél többször léphessen pályára.
Egyébként is azt érzem, hogy a bizalom már egy ideje nincs meg felé a vezetőség és az edzői stáb részéről, Tito alatt is keveset játszott, Tata is hanyagolta eddig, ráadásul talán nem véletlen, hogy elővásárlási szerződést kötöttünk az Atléticóval a madridiak egyik fiatal jobbhátvédjét illetően...
Na mindegy, én továbbra is bízom Martínban, remélem, fog még több-kevesebb lehetőséget kapni Tatától és bebizonyítja, hogy ez a meccs csak egy rövidke hullámvölgy volt.