Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát lehet és reméljük,hogy lesz is és nem mellékes középpályásként elég sok gólt szerez,de akár még Messi is megnyerheti,ha kihozza magából a 100%-ot,most is nagyon jó,de ez a Messi jobb is tud lenni...mindegy csak Barca játékos nyerje az Aranylasztit!barca99 írta:Ha tavaly májusban nem döntöttek konkrétan, hogy Ronaldo nyeri bármi történjék is, akkor egyáltalán nem lefutott a dolog.
Cannavaro futott egy "jó" szezont a Juvéval, majd remekül tolta a VB-n (nem mellékesen VB lett) majd a PD-ben fél éven keresztül kiröhögtette magát. Ennek ellenére...
Zizou abban az évben egy csapnivaló bajnoki szereplés után egy elfogadható VB-teljesítménnyel és ezüsttel második lett.
A spanyol bajnok és BL győztes Ronaldinho, aki tavasszal nagy formában volt, majd a VB-n semmit nem csinált, aztán ősszel a varázslat is csak takarék lángon égett, végül 3. lett.
So-so Ronaldo piszok sok gólt lőtt, viszont EB-n semmi, mostanában kevesebb, mint tavaly.
Xavi viszont EB győztes, az EB MVP-je,és azóta is a legmagasabb szinten tolja.
Én azt mondom egyáltalán nem lefutott ez a dolog, simán lehet még Xavi Aranylabdás is.
Idén tuti c. nyer mert megnyerte a bl-t. És sajnos az aranylabda igen eredménycentrikus díj. Pl Cannavaro sem kapta vna meg ha nem így lenne.norbert55 írta:Sztetek ki lesz a top3-ban benne idén az aranylabdáért?
1.C.Ronaldo
2.Messi
3.Xavi
Sztem így.
C.Ronnie a tavalyi szezonban jobb volt mint Messi és Leo sérült is volt.
+több kupát nyert Céroni.
Jövőre Messi nyer
Ezzel csak egy baj lenne szerintem, mégpedig az, hogy nagy macera lenne figyelgetni ezeket az oldalakat.manuel írta:....
Nem!!!muszáj reagálni a csapatt átigazolási hireire.MessiFan írta:Off: Nem bírtok ki 2 hónapot???
Kérhetnék egy szivességett a modiktól???illetve ha lehetne egy javaslatom akkor az az lenne hogy csak akkor legyen újra aktiv az átigazolási topic ha csak a csapatt átigazolási hirekkre lehetne reagálni és más kitaálciótt illtv. spekulálást pedig nemhozzá irni.Vagyis ami a Sport.esen és a Marca.comon plussz a Goal.comon megjelenő hirekre lehetne csak szimplán reagálni,véleményekett irni, és más egyéb kitalálciótt pedig nem.Kösszönöm előre is!!!ha sikerült megyőznöm a modikatt.Victor_Valdes írta:Most komolyan, ha olyan hülyeségeket írnak Azért, hogy ez a topik legyen az átigazolási topik?
Most komolyan... Tudom nem vagyok modi nem is akarok az lenni de ezt le kellett írnom.
Off: Már bocs de ez nem átigazolási topic. Az le van zárva... Márpedig ezt oda kéne.manuel írta:...
Én egyszóval nemhoztam fel Benzemátt!!!kell a halálnak az az ember. :lol: Idenejöjjön te atyaúristen!!!! :shock: Agüero 200x jobb nála, ő jöhetne majd Titi helyére ha elmegy és nekem ez a véleményem az ügyről.Úgyanakkor ha Fabri visszajönne nemvetném megértte. :wink:gergo9 írta:[Ezt nem hiszem hogy már megint jöttök a hülyeségetekkel.......... :x :x Minek ide Benzema????az átigazolások topikot :roll: :roll:
Az igazolási topic le van zárvaMichaaBee írta:Benzema, Rakitic??? Ha már hülyeségeket írunk, amik alaptalanok, akkor azt tegyük már az Igazolások topicba!Elég látni azt, ami ott van. Szíves megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!
Ezt nem hiszem hogy már megint jöttök a hülyeségetekkel..........manuel írta: Ezt mondjad Csiki úrnak és Laporta úrnak.Ha nem hallotad volna nagyon megvannak elégedve a kerettel (sajnos).
jaja, sajnos. atletico ellen is szánalmas volt ez a keret, meg amúgy is ilyen kerettel nem lehet bajnokságot nyerni. csiki laporta mondjon le!manuel írta: Ezt mondjad Csiki úrnak és Laporta úrnak.Ha nem hallotad volna nagyon megvannak elégedve a kerettel (sajnos).
Ezt mondjad Csiki úrnak és Laporta úrnak. :wink: Ha nem hallotad volna nagyon megvannak elégedve a kerettel (sajnos). :cry:Cáceres14 írta:lehetséges hogy a real madrid megszerzi Karim Benzemát a téli átigazolási időszakban
akkor annak nem lesz jó vége sztem
adna az eg... mire beepul a cspatba mar vege lesz a szezonnak... es legalabb leszallnak itt rola az emberek, es nem kovetelik a csapatba...Cáceres14 írta:lehetséges hogy a real madrid megszerzi Karim Benzemát a téli átigazolási időszakban
akkor annak nem lesz jó vége sztem