Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát lehet és reméljük,hogy lesz is és nem mellékes középpályásként elég sok gólt szerez,de akár még Messi is megnyerheti,ha kihozza magából a 100%-ot,most is nagyon jó,de ez a Messi jobb is tud lenni...mindegy csak Barca játékos nyerje az Aranylasztit!barca99 írta:Ha tavaly májusban nem döntöttek konkrétan, hogy Ronaldo nyeri bármi történjék is, akkor egyáltalán nem lefutott a dolog.
Cannavaro futott egy "jó" szezont a Juvéval, majd remekül tolta a VB-n (nem mellékesen VB lett) majd a PD-ben fél éven keresztül kiröhögtette magát. Ennek ellenére...
Zizou abban az évben egy csapnivaló bajnoki szereplés után egy elfogadható VB-teljesítménnyel és ezüsttel második lett.
A spanyol bajnok és BL győztes Ronaldinho, aki tavasszal nagy formában volt, majd a VB-n semmit nem csinált, aztán ősszel a varázslat is csak takarék lángon égett, végül 3. lett.
So-so Ronaldo piszok sok gólt lőtt, viszont EB-n semmi, mostanában kevesebb, mint tavaly.
Xavi viszont EB győztes, az EB MVP-je,és azóta is a legmagasabb szinten tolja.
Én azt mondom egyáltalán nem lefutott ez a dolog, simán lehet még Xavi Aranylabdás is.
Idén tuti c. nyer mert megnyerte a bl-t. És sajnos az aranylabda igen eredménycentrikus díj. Pl Cannavaro sem kapta vna meg ha nem így lenne.norbert55 írta:Sztetek ki lesz a top3-ban benne idén az aranylabdáért?
1.C.Ronaldo
2.Messi
3.Xavi
Sztem így.
C.Ronnie a tavalyi szezonban jobb volt mint Messi és Leo sérült is volt.
+több kupát nyert Céroni.
Jövőre Messi nyer
Ezzel csak egy baj lenne szerintem, mégpedig az, hogy nagy macera lenne figyelgetni ezeket az oldalakat.manuel írta:....
Nem!!!muszáj reagálni a csapatt átigazolási hireire.MessiFan írta:Off: Nem bírtok ki 2 hónapot???
Kérhetnék egy szivességett a modiktól???illetve ha lehetne egy javaslatom akkor az az lenne hogy csak akkor legyen újra aktiv az átigazolási topic ha csak a csapatt átigazolási hirekkre lehetne reagálni és más kitaálciótt illtv. spekulálást pedig nemhozzá irni.Vagyis ami a Sport.esen és a Marca.comon plussz a Goal.comon megjelenő hirekre lehetne csak szimplán reagálni,véleményekett irni, és más egyéb kitalálciótt pedig nem.Kösszönöm előre is!!!ha sikerült megyőznöm a modikatt.Victor_Valdes írta:Most komolyan, ha olyan hülyeségeket írnak Azért, hogy ez a topik legyen az átigazolási topik?
Most komolyan... Tudom nem vagyok modi nem is akarok az lenni de ezt le kellett írnom.
Off: Már bocs de ez nem átigazolási topic. Az le van zárva... Márpedig ezt oda kéne.manuel írta:...
Én egyszóval nemhoztam fel Benzemátt!!!kell a halálnak az az ember. :lol: Idenejöjjön te atyaúristen!!!! :shock: Agüero 200x jobb nála, ő jöhetne majd Titi helyére ha elmegy és nekem ez a véleményem az ügyről.Úgyanakkor ha Fabri visszajönne nemvetném megértte. :wink:gergo9 írta:[Ezt nem hiszem hogy már megint jöttök a hülyeségetekkel.......... :x :x Minek ide Benzema????az átigazolások topikot :roll: :roll:
Az igazolási topic le van zárvaMichaaBee írta:Benzema, Rakitic??? Ha már hülyeségeket írunk, amik alaptalanok, akkor azt tegyük már az Igazolások topicba!Elég látni azt, ami ott van. Szíves megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!
Ezt nem hiszem hogy már megint jöttök a hülyeségetekkel..........manuel írta: Ezt mondjad Csiki úrnak és Laporta úrnak.Ha nem hallotad volna nagyon megvannak elégedve a kerettel (sajnos).
jaja, sajnos. atletico ellen is szánalmas volt ez a keret, meg amúgy is ilyen kerettel nem lehet bajnokságot nyerni. csiki laporta mondjon le!manuel írta: Ezt mondjad Csiki úrnak és Laporta úrnak.Ha nem hallotad volna nagyon megvannak elégedve a kerettel (sajnos).
Ezt mondjad Csiki úrnak és Laporta úrnak. :wink: Ha nem hallotad volna nagyon megvannak elégedve a kerettel (sajnos). :cry:Cáceres14 írta:lehetséges hogy a real madrid megszerzi Karim Benzemát a téli átigazolási időszakban
akkor annak nem lesz jó vége sztem
adna az eg... mire beepul a cspatba mar vege lesz a szezonnak... es legalabb leszallnak itt rola az emberek, es nem kovetelik a csapatba...Cáceres14 írta:lehetséges hogy a real madrid megszerzi Karim Benzemát a téli átigazolási időszakban
akkor annak nem lesz jó vége sztem