2009.02.13. 20:38:17
Nekem azért ég a pofám ilyen Everton-eredmények láttán. Bár az is igaz, hogy állandóan tele vagyok sérültekkel. 10. vagy 11. lehetek, bár a hatodik ManCity csak 3 pontra van tőlem...
...de még nem nyertem két bajnoki meccset zsinórban (bár ebben nem vagyok biztos, talán az utolsó kettő pont megnyert meccs volt), állandóan x-elek. Kb. Yakubu tartja a lelket a csapatban, és bennem. Néha belefutok egy nagyobb pofonba (Aston Villa 5-0) néhá én támadok fel (M'boro 5-0), nagyoktól rendszerint kikapok, a kicsik ellen fóbiám van (Hull - Stoke kieső páros ellen 1 pont, 0 rúgott gól). A kapusom előszerettel kap 30-35-ről gólt, rendszerint olyanoktól, akiknek 7-11 között van a távolni lövése (idén volt már 3). UEFA-ban harmadik helyen valószínűleg továbbmegyek.
Song, Emerson és a Portoból valami fiatal jobbszélső jött kölcsönbe, plusz megvettem Owent 8 millióért. Bár ne tettem volna... ő vezeti a sérülés listát, ha 20 percre berakom, hogy formába lendüljön, biztos, hogy lerúgják. Saha nagyon kedv függő, Voughan szintén sűrűn sérül.
Sok helyről hallom, hogy sokkal realisztikusabb lett az új rész... bevallom nekem nem igazán jön be, én nem hiszem, hogy muszáj ennyi sérülttel dolgozni. Teljesen elveszi a kedvemet (ráadásul a PL után a PD-ben akarunk LAN-bajnokságot csinálni, ezért ma kezdtem egyet az Atleticóval, hogy megnézzem kb. hova kéne igazolni, meg lehet-e tartani Agüero-t, stb... a lényeg, hogy nyomtam egy folytatást, és egyből jöttek az üzenetek: Seitaridis húzódás 1 hónap, Assuncao vírusfertőzés 1 hónap. Már most elment a kedvem az egésztől).
Btw, az idei részben a személyzet miért van ennyire elcseszve? Akárhol nézem, mindenhol 1 ass. maanger, egy 1st team coach, két coach, egy erőnléti- és egy kapusedző, így az edzések elég gyengék. Ifi edzőből viszont van vagy 7. Csapatorvosból is van kb. 6, de ha igazolni akarsz egyet is, akkor ki kell rúgni ötöt, mert csak 2 lehet.
Szóval az én tetszésemet nem igazán nyerte el a játék, nem igazán szórakoztat, ha van időm, inkább mással játszok, csak "becsületből" nyomom végig a lan-szezont az Evertonnal.