Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.06. 17:00:02

Zozzy 5 írta:Puyol nevét én már láttam máshol is 'j'-vel írva, szerintem a katalán nyelv ad erre lehetőséget. (lehet most jó nagy hülyeséget mondtam)
Nem mondtál hülyeséget. Volt a barcának olyan katalán játékosa, aki 'j'-vel írta a nevét: Luis Pujol Codina.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2007.12.06. 16:54:22

Bárki jöhet, de Capello NE!!!!!!!!!!!!!!!!! Könyörgöm, nem akarok védekező focit látni Barca meccs helyett.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.12.06. 16:39:14

Melkor írta:Mekkora kamu ez a papírelvesztés...., eddig el se olvastam, mert eleve nagyon gyanúsnak tűnt az ügy.
Nem tudom, hogy ezen a 3 firkálmányon kívül voltak e még lapok, de ezek nevetségesek....
3. lap: Xavi kapu elé ível, mindenki más érkezik - óriási taktikai variáció - szerintem erre az ellenfelek edzői nem is gondolnak... :lol: :lol:
A másik kettő meg mintha konkrétan az espanyol ellen felépített variáció volt - mivel elmúlt már a meccs ezek is top secretként kezelt papírok lehettek.
Ha tényleg Rijkaard csinálta ezeket a papírokat, akkor simán el tudom képzelni, hogy a meccs végén egyszerűen beledobta őket a kukába, a sasszemű tévések meg kikukázták... :lol: :lol: :twisted:
Persze az is elképzelhető, hogy ezekkel a papírokkal Rijkaard azt akarja elhitetni velünk, hogy neki vannak egyáltalán taktikai variációi, de mivel most csinált először ilyet, sajnos elég bugyutára sikeredtek... :lol: :lol: :twisted:
Én spec simán kinézem Rijkaardból, hogy ennyi a taktika.,,Xavi ível, és érkezzen mindenki középen! Érteeeem?" :twisted: :lol:

Nézem az nso-on, hogy Rijkaard Chelsea, nem tom, hogy vagytok vele, de sztem Rijkaard hamarabb menne a Chelseahez, mint Dinho, és sztem Abra papa fejébe az forog, h összehozni a "siker" edzőpárost, (Rijkaard-ten Cate) ha vki ten Catén kívűl keresné a másik siker párt.... :twisted:

Tipikusan az oroszra jellemző gondolkodás. :oops:
Kép
Ákocka
Jugador d'estrella

2007.12.06. 16:33:59

Rijkaard el, Lippi ide. Aztán be is bundázhatnánk egyből 1-2 bajnokságot. :lol:
barcatom
Jugador del Barça

2007.12.06. 16:31:59

Hát gyerekek szerintem nagy bajban vagyunk!! A Rejkardnak menni kellene már mert már elmúlt, de én nagyon félek hogy a Van Basten jön helyette, én nagyon szeretem a barc-t de [auto_cenzúra] nem akarom hogy az [auto_cenzúra] eddzö jöjjön ide és egyáltalán mért muszáj hogy holland legyen az eddzö!!! hát nem igaz basszus hogy ezek milyenek kivagyok ettöl a gondolkodástól, de ha holland nálam csak és egyedül Gus Hidding jöhet szóba azért figyeljék már a teljesitményeket!!!!!!!! Különben meg csak Mournho-ra szavazok, gyerekek ez egyértelmü ha egy világ egyik legjobb keretéhez egy világklasszis eddzö kell!! sorrend : Mourinho , Wenger, Hiddings, Scolari, Benitez,
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Melkor
Entrenador del Barça

2007.12.06. 13:42:48

Mekkora kamu ez a papírelvesztés...., eddig el se olvastam, mert eleve nagyon gyanúsnak tűnt az ügy.
Nem tudom, hogy ezen a 3 firkálmányon kívül voltak e még lapok, de ezek nevetségesek....
3. lap: Xavi kapu elé ível, mindenki más érkezik - óriási taktikai variáció - szerintem erre az ellenfelek edzői nem is gondolnak... :lol: :lol:
A másik kettő meg mintha konkrétan az espanyol ellen felépített variáció volt - mivel elmúlt már a meccs ezek is top secretként kezelt papírok lehettek.
Ha tényleg Rijkaard csinálta ezeket a papírokat, akkor simán el tudom képzelni, hogy a meccs végén egyszerűen beledobta őket a kukába, a sasszemű tévések meg kikukázták... :lol: :lol: :twisted:
Persze az is elképzelhető, hogy ezekkel a papírokkal Rijkaard azt akarja elhitetni velünk, hogy neki vannak egyáltalán taktikai variációi, de mivel most csinált először ilyet, sajnos elég bugyutára sikeredtek... :lol: :lol: :twisted:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
albicelesteX
A Vadász

2007.12.04. 22:09:31

Hát nem tom!Szomorúan látom hogy még mindig megeszik a magyarázatokat amig más csapatok elhappolják előlünk a jó edzőcserének való emböröket!nyah ha ez így marad aztán meg arra döntenek hogy a frankit elküldik akkor marad nekünk valami másodosztályú edzőpalánta!ejj ejjj menjen már innen nem bírom mááááár!

Avatar: 130x160 pixel, kérjük betartani!
E.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.04. 21:24:27

Zozzy 5 írta:Puyol nevét én már láttam máshol is 'j'-vel írva, szerintem a katalán nyelv ad erre lehetőséget. (lehet most jó nagy hülyeséget mondtam)
én is így tudom :-k
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.04. 21:17:32

Puyol nevét én már láttam máshol is 'j'-vel írva, szerintem a katalán nyelv ad erre lehetőséget. (lehet most jó nagy hülyeséget mondtam)
Deus
Boixos Nois

2007.12.04. 19:37:21

Rita írta:Halál poén,hogy nem tudta leírni Gudjohnsen nevét,következetesen 2x sem xDMeg Puyol j-vel...
Egyébk. semmi kunszt nincs a papírokon,de azért vicces az egész helyzet.
Én kiállok Rijkaard mellett,de csak amíg verjük a Realt. :wink:
nem is az ő papírja... olyan nincs, hogy nem tudja leirni a buyol... ööö puyol nevét :)
KépKép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.04. 17:33:28

Frankie megérdemli még az év végégig a bizalmat,mert ő ennél mélyebről hozta fel a Barcát!És most már valami el is indult,azért a vereségek után két nagyon jo formában levő csapat ellen ikszeltünk idegenben és mind2nél nyerhettünk volna(Abidal butasága és Puyol fegyelmezetlensége)Szóval jo lesz ezzzzzzzzz :lol: Real-t meg ütjük,aszt Schuster papa majd röhöghet Saviola szemébe,hogy hova jöttél! :lol: :lol:
.
Rita
Jugador del Barça

2007.12.04. 17:24:41

Halál poén,hogy nem tudta leírni Gudjohnsen nevét,következetesen 2x sem xDMeg Puyol j-vel...
Egyébk. semmi kunszt nincs a papírokon,de azért vicces az egész helyzet.
Én kiállok Rijkaard mellett,de csak amíg verjük a Realt. :wink:
gnorbert
Capitá del Barça

2007.12.04. 13:18:39

Deco & Eto'o személyében visszatér a játékmester, és a klasszikus befejező csatár.

Messin is kevesebb lesz majd a teher (már nem csak neki kell fazont adni a támadásoknak, hiszen a portugál/brazil fog szervezni elsősorban), így még többet, és még könnyebben fog tudni segíteni a Csapatnak.

Meglátjátok minden OK lesz...
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Ákocka
Jugador d'estrella

2007.12.04. 11:16:41

Én is kitartok Frenki mellett. Azt mondom, hogy inkább a másodedzővel kellene kezdeni valamit, mert meg sem üti Henk ten Cate szintjét. Elég csak megnézni a cselszkit, nem hinném, hogy Grantnek köszönhető, hogy hozzák a meccseket. A próblémák Henk távozása után kezdődtek, Rijkaard ugyanaz, aki mindig is volt, ő nem tud változni, nem is feltétlenül kell.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.04. 09:54:44

Szerintem egyáltalán nem tenne jót a csapatak, a közösségnek ha most elküldenék Frankit , túl gyökeres lenne a változás , sztem azzaél ha pl most jönne mourinho nem változna semmi két hét alatt nem tudna olyan plusszt adni amivel jobban hozhatnánk a meccseket.
DavidsNeD
Jugador del Barça

2007.12.03. 23:50:51

gojo írta:aha, rengeteg információ van ezeken a papírokon:
magas emberek beszaladnak fejelni, alacsonyak kint maradnak labdát szerezni. :lol: :lol: :lol: :lol: a jól
rugótechnikájú játékosok meg elvégzik a pontrúgást. :lol: :lol:
ezeket az infokat akárki megmondja fejből, meccs előtt. nem mellesleg nb III. ban, megye I ben is ugyanez volt a taktikai utasításunk. büszke vagyok magamra! ugyanaz volt a taktikánk, mint a barcának. :lol: :lol: :lol:

viszont legalább 3 percig majd a kommentátorok szépen kiveséheztik a nagy semmit a köv meccs alatt. már alig várom... :(

ui.: ugyanakkor viszont grafológus esetleg elemezheti az írást és profilt alkothat arról aki írta. így kiderülhet, hogy a barca öltözőjében van egy 40 es férfi, balkezes, jelenleg nem túl boldog, korábban nagy sikereket ért el. valószínűleg sportoló volt. minden bizonnyal labdarúgó. minden bizonnyal sportolók dolgoznak a keze alatt. nem túl erélyes, nem túl impulzív ember. általában nyugodta hajlamú, barátságos. valószínűleg göndör haja van. öltözködési stílusa néha extravagáns. a hibákból ítélve nem spanyol az anyanyelve...stb.stb... :lol: :lol:

némi komolysággal ez a hír a humor részlegbe is mehetett volna... :lol: :lol:
Ez nagyvolt! :lol: :lol: Köszi! :wink: :lol:
gojo
Barça B

2007.12.03. 23:01:47

aha, rengeteg információ van ezeken a papírokon:
magas emberek beszaladnak fejelni, alacsonyak kint maradnak labdát szerezni. :lol: :lol: :lol: :lol: a jól
rugótechnikájú játékosok meg elvégzik a pontrúgást. :lol: :lol:
ezeket az infokat akárki megmondja fejből, meccs előtt. nem mellesleg nb III. ban, megye I ben is ugyanez volt a taktikai utasításunk. büszke vagyok magamra! ugyanaz volt a taktikánk, mint a barcának. :lol: :lol: :lol:

viszont legalább 3 percig majd a kommentátorok szépen kiveséheztik a nagy semmit a köv meccs alatt. már alig várom... :(

ui.: ugyanakkor viszont grafológus esetleg elemezheti az írást és profilt alkothat arról aki írta. így kiderülhet, hogy a barca öltözőjében van egy 40 es férfi, balkezes, jelenleg nem túl boldog, korábban nagy sikereket ért el. valószínűleg sportoló volt. minden bizonnyal labdarúgó. minden bizonnyal sportolók dolgoznak a keze alatt. nem túl erélyes, nem túl impulzív ember. általában nyugodta hajlamú, barátságos. valószínűleg göndör haja van. öltözködési stílusa néha extravagáns. a hibákból ítélve nem spanyol az anyanyelve...stb.stb... :lol: :lol:

némi komolysággal ez a hír a humor részlegbe is mehetett volna... :lol: :lol:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.03. 22:52:36

Kép

És tényleg!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.03. 22:51:32

grecki írta:1. Nem hiszem, hogy Rijkaard kezében lett volna ez a fecni a meccs alatt, ergo valamelyik segítőjénél lehetett. Szerintem. Van is egy ötletem, írtam is róla korábban... :?
2. Rosszul van írva Gudjohnsen neve az egyiken... :D

Ha jól láttam Puyol-t is j-vel írták! :lol:
Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.03. 20:22:17

barca99 írta:Ez sztem egy direkt kitalált kamu duma. :) Mi van ezen a papíron olyan plusz, ami nem jön le 3 meccsünk videó elemzéséből? Semmi. Nem kellett volna ezt így felfújni. :roll:
sztem is direkt kitalalt kamu :D sot azt is bemerem vallalni hogy egy elvetemult szurkolo kuldte be a sport.es-nek hogy mar a huje is lassa hogy ez a taktika :D s gyorsan valtoztasson Rijkaard :D
Tiziano Crudeli fan :!:
Ákocka
Jugador d'estrella

2007.12.03. 20:03:52

Néztetek mostanában Valencia meccset egyáltalán? Szerintem nincs okunk arra, hogy bekakiljunk tőlük. A védőik elég bizonytalanok, elvesztették az önbizalmukat (mondjuk nem csoda). A támadásuk pedig javarészt impotens próbálkozásokból áll. Én azt mondom: idén hozzuk mindhárom meccset, és pontazonossággal ugyan, de beelőzzük a Reált. :twisted:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.03. 19:31:27

1. Nem hiszem, hogy Rijkaard kezében lett volna ez a fecni a meccs alatt, ergo valamelyik segítőjénél lehetett. Szerintem. Van is egy ötletem, írtam is róla korábban... :?
2. Rosszul van írva Gudjohnsen neve az egyiken... :D
Saint Germain
Jugador del Barça

2007.12.03. 19:25:06

varga tamás írta: Ja, és fogadjunk, hogy jövő héten a Valenciától úgy kikapunk, mint a sicc.
Én is attól tartok, hogy ellenünk jön ki a lépés nekik. Főleg, hogy ismét idegen pályán kellene bizonyítanunk.
Már meg sem lepődöm azon, hogy Rijkaard "elvesztette" a taktikai leírást tartalmazó papírt. Annyit ért el, hogy fél Spanyolország vélhetően rajtunk röhög. A rögzített helyzetekből való eredményességünk meg eddig is gyatra volt (csak Ronaldinho szabadrúgásai javítanak a statisztikán).
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.03. 18:38:10

Ez sztem egy direkt kitalált kamu duma. :) Mi van ezen a papíron olyan plusz, ami nem jön le 3 meccsünk videó elemzéséből? Semmi. Nem kellett volna ezt így felfújni. :roll:
pageup91
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.03. 18:35:35

Szerintem Rijkaard egy jó edző nem csak egy edző hibája az hogy hogy megy egy csapatnak nem az edző focizik ha játékosok bénáznak akkor az edző akármit is talál ki nem sokat segít (Mondjuk az ritka nagy hülyeség hogy gudjonsent berakni a kezdőbe és ronaldinhot a kispadra rakni mert ronaldinhonak legalább lehet néhány jó megmozdulása)
Lezárt