Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondtál hülyeséget. Volt a barcának olyan katalán játékosa, aki 'j'-vel írta a nevét: Luis Pujol Codina.Zozzy 5 írta:Puyol nevét én már láttam máshol is 'j'-vel írva, szerintem a katalán nyelv ad erre lehetőséget. (lehet most jó nagy hülyeséget mondtam)
Én spec simán kinézem Rijkaardból, hogy ennyi a taktika.,,Xavi ível, és érkezzen mindenki középen! Érteeeem?"Melkor írta:Mekkora kamu ez a papírelvesztés...., eddig el se olvastam, mert eleve nagyon gyanúsnak tűnt az ügy.
Nem tudom, hogy ezen a 3 firkálmányon kívül voltak e még lapok, de ezek nevetségesek....
3. lap: Xavi kapu elé ível, mindenki más érkezik - óriási taktikai variáció - szerintem erre az ellenfelek edzői nem is gondolnak...![]()
![]()
A másik kettő meg mintha konkrétan az espanyol ellen felépített variáció volt - mivel elmúlt már a meccs ezek is top secretként kezelt papírok lehettek.
Ha tényleg Rijkaard csinálta ezeket a papírokat, akkor simán el tudom képzelni, hogy a meccs végén egyszerűen beledobta őket a kukába, a sasszemű tévések meg kikukázták...![]()
![]()
![]()
Persze az is elképzelhető, hogy ezekkel a papírokkal Rijkaard azt akarja elhitetni velünk, hogy neki vannak egyáltalán taktikai variációi, de mivel most csinált először ilyet, sajnos elég bugyutára sikeredtek...![]()
![]()
nem is az ő papírja... olyan nincs, hogy nem tudja leirni a buyol... ööö puyol nevétRita írta:Halál poén,hogy nem tudta leírni Gudjohnsen nevét,következetesen 2x sem xDMeg Puyol j-vel...
Egyébk. semmi kunszt nincs a papírokon,de azért vicces az egész helyzet.
Én kiállok Rijkaard mellett,de csak amíg verjük a Realt.
Ez nagyvolt!gojo írta:aha, rengeteg információ van ezeken a papírokon:
magas emberek beszaladnak fejelni, alacsonyak kint maradnak labdát szerezni.![]()
![]()
![]()
a jól
rugótechnikájú játékosok meg elvégzik a pontrúgást.![]()
![]()
ezeket az infokat akárki megmondja fejből, meccs előtt. nem mellesleg nb III. ban, megye I ben is ugyanez volt a taktikai utasításunk. büszke vagyok magamra! ugyanaz volt a taktikánk, mint a barcának.![]()
![]()
![]()
viszont legalább 3 percig majd a kommentátorok szépen kiveséheztik a nagy semmit a köv meccs alatt. már alig várom...![]()
ui.: ugyanakkor viszont grafológus esetleg elemezheti az írást és profilt alkothat arról aki írta. így kiderülhet, hogy a barca öltözőjében van egy 40 es férfi, balkezes, jelenleg nem túl boldog, korábban nagy sikereket ért el. valószínűleg sportoló volt. minden bizonnyal labdarúgó. minden bizonnyal sportolók dolgoznak a keze alatt. nem túl erélyes, nem túl impulzív ember. általában nyugodta hajlamú, barátságos. valószínűleg göndör haja van. öltözködési stílusa néha extravagáns. a hibákból ítélve nem spanyol az anyanyelve...stb.stb...![]()
némi komolysággal ez a hír a humor részlegbe is mehetett volna...![]()
grecki írta:1. Nem hiszem, hogy Rijkaard kezében lett volna ez a fecni a meccs alatt, ergo valamelyik segítőjénél lehetett. Szerintem. Van is egy ötletem, írtam is róla korábban...![]()
2. Rosszul van írva Gudjohnsen neve az egyiken...
sztem is direkt kitalalt kamubarca99 írta:Ez sztem egy direkt kitalált kamu duma.Mi van ezen a papíron olyan plusz, ami nem jön le 3 meccsünk videó elemzéséből? Semmi. Nem kellett volna ezt így felfújni.
Én is attól tartok, hogy ellenünk jön ki a lépés nekik. Főleg, hogy ismét idegen pályán kellene bizonyítanunk.varga tamás írta: Ja, és fogadjunk, hogy jövő héten a Valenciától úgy kikapunk, mint a sicc.